Şimdi Ara

2011 focus2 sedan mı hb mi daha sessiz??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize iyi günler diliyorum..bu ay içerisinde focus 2 collection dizel almayı düşünüyoruz..şu an aklımızdaki tek soru hb mi sedan mı ses yalıtımı,sessizlik konusunda daha iyi olur;yoksa fark yok mudur??çok acil olarak deneyimlerinize ihtiyacım var..lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz..



  • yalıtım konusunda fark yoktur, tek fark araçlar çok dengesiz bir yolda giderse kasılırsa yani HB'ler de arkadan gıcırdama sesleri zamanla gelebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fcs01
    yalıtım konusunda fark yoktur, tek fark araçlar çok dengesiz bir yolda giderse kasılırsa yani HB'ler de arkadan gıcırdama sesleri zamanla gelebilir.

    Bu dediğiniz sedanlarda da olabilir, rijitligi bozulmuş bir aracda bu seslerin olması kaçınılmazdır. Hb collection dizel kullanicisi olarak arada ciddi bir ses farkı hissedemedim açıkcası. Fakat sedanlar 3000 lira daha pahalı. Ben spor görünümünden dolayı hb tercih ettim. Şayet hb kasa sedan dan 3000 lira ucuz bile olsa ben yine hb alırdım. Tamamen tercih meselesi yani
  • wappocan aldın mı arabayı?bilgi verırsen sevınırım.........
  • Ford sedan satşta göremedim ben kendi sitesinde. Yeni focus hb olarak satılacak sadece galiba sedanı yok tanıtımında. Ama satışta olan bildiğimiz focusun sedanı nerde niye görünmüyor çözemedim bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • FARK ETMEZ HB DAHA UYGUNDUR FİYAT OLARAK SEDAN ARASINDA 12 SANTİM UZUNLUK FARKINDAN BAŞKA 3 BİN TL EXTRA FİYAT OYNAR SIFIR ALIRSAN TABİ 2.ELİNİ BİLMİYORUM DİĞER AÇILARDAN BAKTIGINDA Bİ FARK OLMAZ AYNI ARAÇTIR SAYGILAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunga77 -- 10 Ağustos 2011; 4:28:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: h_öztuna06

    Ford sedan satşta göremedim ben kendi sitesinde. Yeni focus hb olarak satılacak sadece galiba sedanı yok tanıtımında. Ama satışta olan bildiğimiz focusun sedanı nerde niye görünmüyor çözemedim bilen varsa yazarsa sevinirim.


    FOCUS 2 2011 SEDAN GÖRÜYORUZ FAKAT YENİ FOCUSUN SEDANINI BENDE GÖRMEDİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.