Şimdi Ara

2011 FOCUS COLLECTİON HB TDI İÇİN SİZDEN TAVSİYE BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Focus ile ilgili yorum yapan sayın arkadaşlarım, ben kısmet olursa hafta içi focus TDI hb collection modeli alacam.ford options kapmanyası ile alıyorum bu aracı.daha önce hiç focus kullanmadım ama 3 aydır takip ediyorum yorumları okuyorum, gayet olumlu yorumlar okudum.Bir kaç bayiye gittim fiyat aldım, dün itibariyle liste fiyatlarında bir miktar düşüş oldu.Bugün avrupa yakasında bir bayi ile görüştüm, araç fiyatı 37.500 TL, indirim istedim en azından düz fiyat olsun diye kabul etmediler ve araç peşinatı için 550 lira dosya masrafı + fatura edemedikleri için 800 lira da plaka vergisi istediler.Dosya masrafı tamam da ekstra 800 TL vergi sizce doğrumudur? ben ilk defa sıfır araç alacam daha önce de farklı bayilere uğradığımda dosya masrafı dışında ekstra hiçbir para istemediler.Arabanın şehit için yakıt değeri 100 km de 5.4 biraz az gibi geldi, ben hesabımı 100 m de 6 litre üzerinden hesapladım.Sonuç yine de tatmin edici.Focus sahibi olan arkadaşlar bana özellikle bayi ile ilgili tecrübelerini yorumlayabilirlerse çok sevinirim.







  • plaka vergisi diye birşey ilk defa duydum. başka bir bayiyle konuştun mu?
  • Bende maraştan almıştım fiyat banada metalik boya farkı almamıştı sadece ve + 500 dosya masrafı+ 324 lira mtv ikinci taksit + kasko ödemem gerektiğini söylemişti. ha birde trafik sigoratsınıda benim yaptırmam gerektiğni söylemişti.

    Focus a gelince bence eğer acele değil ise(Mayıs a kadar bekleyebilrsen) mayısa kadar beklersen yeni kasası gelecek tamam bu kasa 1 yıl daha üretimde olacak(sanırım yeni kasayı daha yüksek fiyattan pazarlama stratejsi) ama ben yeni kasa mayısta geleceğini duyunca vazgeçtim şimdilik geçici bir ikinci el araba ile geçirecem mayıs haziran gibi yeni kasa düşünüyorum.

    Değer kaybına gelince 2005 te mayısta yeni kasa gelemden önce ocak ayında focus I ghia 1,6 benzinli 30500 lira idi. yeni kasa çktı sonra 3 yıl sonra 21000 liraya bulmak mümkündü piyasada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.