Şimdi Ara

2010 temmuzda 2010 araç almak ne kadar mantıklı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıkta da belirttiğim gibi temmuzda teslim alacağım bir araç var henüz ödeme yapmadım aklıma takılan bir kısım var
    ağustosta 2011 model araçlar çıkacakken temmuzda 2010 model araç almam ne kadar doğru
    satış sorumlusu bana ağustostaki fiyatların şu anki fiyatlarla aynı olmayabileceğini söyledi ben de eğer ki bir farklılık olursa ne kadar fark eder diye sorduğumda kesinliği olmamakla beraber %10 u bulur dedi.
    sizce ne yapmalıyım 2010 temmuzda 2010 model aracı teslim mi almalıyım yoksa
    risk alıp 1 ay daha bekleyip aracı 2011 model olarak mı almalıyım
    benim düşüncem fiyatlarda herhangi bir artış olmayacağı yönünde,1 ay beklmek uğruna aracın modelini 1 ay düşürmek garip geliyor ama
    fikirlerinizi bekliyorum



  • bence tamamen çıkacak fiyatlara bağlı. eğer comfortline 2011 highline 2010 ile aynı fiyat olursa beklemeye değmez ki bi artısı yok sonucta 2side sıfır aracın.
  • Çok cazip bir indirim falan yoksa 1 ay daha bekleyip 2011 model almak daha mantıklı kesinlikle. Şu dönemde firmaların zam yapacağını sanmıyorum. Hem ağustosta alırsanız MTV'yi bayii öder .
  • kesinlikle bekleyin..1 ay beklemeyerek aracınızı otomatikamn 1 yaş yaşlı yapmış olursunuz...ondan sonra millete anlat dur...yok şu ay trafiğe çıktıda filan daı falandı...zam nereye geliyor otomobil satışları yaz ayları olmasına rağmen genede kötü sayılır...hoş zam gelirse aralık gibi yılsonu kampanyalarından faydalanırsınız...bence bekleyin!!
  • Tamamen ne kadar indirim olduğu ile alakalı.
    Az bir indirim varsa alınmaz ama %10 olursa satıcının dediği gibi (ki satıcılara güven olmaz) alınabilir.
    @ingeniatorem rumuzlu arkadaş yılsonu beklenebilir demiş ki; aceleniz yoksa bu daha mantıklı
  • 1000 FAZLA OLMAZ
  • Dünya piyasalarında anormal bir gelişme olmadıktan sonra mevcut döviz fiyatları yerinde sayar. Bazen inişler ve çıkışlar olabilir. Avrupa'nın ve ABD'nin durumları malum. Dövizin çıkması çok zor, dolayısıyla dövize bağlı olarak fiyatlandırılan ithal araçlarda da fiyat artışının olacağını söylemek mümkün değil. O zaman bizimkiler neyin zammını yapacaklar. Sonuç; Bir yaş eski araç alacağına bir iki ay bekleyivermek en mantıklısı.
  • Bu hesabı nisanda aracımı alırken yapmaya kalkmıştım ama gördüm ki bir faydası yok.Önemli olan ihtiyaç olup olmadığı.Ama tabi 1 ay kısa bir süre beklemek için,aciliyeti yoksa tabi ki 2011 almak daha mantıklı tabi fiyat vb... oynamalar olmazsa,genelde şu anda siparişi verilen araçlara en erken ağustos teslim diyorlar,zaten onlar da otomatikman 2011 oluyor.
  • sen satıcının ne dediğine bakma hocam...onların amacı satalımda müşterinin istersze canı çıksın...yaw arkadaş alacağın arabanın kasaı mı değişiyor ki de ole yüzde 10 zam filan yoksa 2011 olunca motorda mı bir değişiklik var ne zammı bu ya...benim yakınım passat sipariişi verdi 2,5 ay sonra gelecek...adam nerddeyse garanti verdi...fiyatta değişiklik olmayacak diye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.