Şimdi Ara

2010 otomatik sedan civic için navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bursada yasiyorum ve arabama navigasyon paketi taktirmak istiyorum. Sanayide en dusuk 1500 tl montaj dahil fiyat cektiler. Tercihan bursada bu isi bu kadar tuzluya mal etmeyecek bir yerler tavsiye edermisiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bilgisi olan bir arkadas var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çin malı 300
    heryerde var
  • Cin mali olanlar panele gomulu olanlardan degildir sanirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw zaten panele gömülü olmayan alacaksan pek çok ucuz alet var
    benim dediğim CD yi söküp yerine takılan
  • Bursada boyle bir urun satilan yer bulamadim, bana bu fiyatlara bu isi yapan yerlerden birini yazabilirsen (bursa olmasi zorunlu degil) hemen iletisime geceyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • googleden ara yüzlercesi çıkıyor
  • Çin işi honda civic entegre navigasyon cihazı diye arama yapiyorum dedigin 300 tl civari urunleri bulamadim. Benim kastettigim on konsola gomulu gps bluetooth ve multimedia ozellikleri olan, emsallerini honda serviste 2500 tl ye, sanayide 1700 tl ye sattiklari 7" cihazlar. Eger bu cihazlar icin çin isi olani 300 tl ve/veya100-200 ustu fiyata satan bir yer varsa google daki arama sonucunu bile paylassan bana yeter, derhal orayla bir sekilde temasa gecerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 tl ye servisler takıyor....Sivasta takalım deyip durdular.......
  • Burada honda inallar diye bir tane servis var oda bursaya degilde neredeyse yalovaya kurulmuş bir servis adamlarda 2500 tlden bir kurus asagiya olmaz diyor. Aslinda benim istedigim navigasyondan ziyade otomobile entegre bluetooth sistemi. Hani sadece onu araca entegre edebilseler 300-400 tl ona verebilirim.
    Not: 100 tl ye satilan arac bluetooth kitlerinden bahsetmiyorum telefon geldiginde radyoyu kapatip hoparlor sistemini telefon ahizesi olarak kullanabilmeyi saglayan orjinal bluetoothtan bahsediyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bahsettiğimde hepsi var, hatta geri görüş kamerası bile var
    linkini bulmaya çalışıyorum, bulur bulmaz vereceğim
  • Geçen ay caucassın dediğindendi zaten Sivas servisi 2500 tl imiş ama indirim varmış 1500 e takalım dediler geri görüş kamerası falan hepsi var...
  • Arkadaşım yardımcı olmak açısından sana 1-2 tavsiyem var. Birincisi mutlaka geri görüş kamerası taktır yoksa navi hariç çok anlamlı olmaz ses kalitesi bence orjinal teybinde daha iyi müzik vs için. İkincisi bilmediğişn markalar alırsan özellikle navi yazılımı çok iyi olmayacaktır güncelleme bile yapamayabilirsin. Ben aracımı yeni aldım sağolsun aldığım şahıs servis çıkışlı olarak navitech mm sistemi cam filmi ve otomatik cam kapama modulu koydurmuş. Sistemde en çok beğendiğim ve beni çok rahat ettiren en önemli özellik geri görüş kamerası navigasyon bile bence hikaye çünkü galaxy s2 telefonmuda bile var ve çokta yeterliydi :)
  • Navigasyonlar içerisinde en iyisi flyaudio diye biliyorum. Cenmax firması satıyor. En son kampanya var idi 1700 TL geri görüş ve tv tuner dahil takıyordu. O ara kararsız kaldım, daha sonra ellerinde kalmamış. İstanbul'da Çif t kurlar takıyordu ama 1900 gibi olmuştu fiyatı. Aynı gün içinde teslim ediyorlardu, hem de istanbulu bir ziyaret etmiş olursun
  • Arkadaslar tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Bugun bursada insanlarin onerdigi bir oto muzik sistemleri satan yere gittim, geri gorus kamerasi ile 1500 tl son fiyat verdiler. Benim aracimda asil istedigim bluetooth ozelligi, navigasyon ve kamera fonksiyonu cok kullanacagim ozellikler degil. Sehirlerarasi yollara ailemle cikacagim dizel buyuk ikinci bir arabam var zaten hal boyle olunca navigasyon anlamsiz oluyor. Bu fiyat veren yerdeki usta madem oyle parrot kit takalim dedi. Fiyatlara bakindim sifiri 250 ile 550 tl arasi fiyatlarda urunler var. İkincinelde 550 tllik urunu 200 tl ye satan kisiler var. Bu parrot kit kullanan kimse var mi aramizda, memnunmudur, artisi eksisi var mi? Eger olumlu bir referans okursam dusunmeden bu urunu taktircam araca.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun bursada parrot denen bu bluetooth kitlerinin resmi bursa bayii olan bir yere gittim. En basit urunu olan ekransiz gelen aramayi acma kapama ozelligi olan urununu montaj dahil 400 tl, renkli lcd ekranli urunude montaj dahil 700 tl ye verebileceklerini soylediler. İsin dogrusu ilk basta ekransiz basit model is gorur diye dusunurken, biraz kafa yorunca ekranli model uzerinden rehbere ulasip arama yapabilmek gibi bir ozelligin de anlamli olabilecegini dusunmeye basladim. Ancak 700 tlde bu is icin cok paraydiki, sahibinden de 700-750 tl ye roadstar navigasyon sistemi satiliyor olmasi beni bu konuda gonulsuz kiliyordu.

    Aksam eve gelince sahibindende Şu ilanı gördüm
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-parrot-3200-ls-color-bluetooth-lcd-arac-kiti-96235089/detay/

    Bunu siparis verip mobicomdanda(parrotun turkiye resmi distributoru) benim civicimle uyumlu arac kiti montaj kablosunu siparis ettim. Oda şu
    http://www.mobicom.com.tr/catinfo.asp?cid=11

    Bunlarin toplam masrafi 252 tl tuttu. Burada bu islerden anlayan bir oto elektrikcide 40 tl montaja alacagini daha onceden belirtmisti. Kabaca bu isin bana masrafi 300 tl olacak. 700 tl ye karsi %60 kazanç.

    Umarim bu bilgiler birilerinin isine yarar. Navigasyona ihtiyac duymayipta arac muzik sistemine tam entegre bluetooth isteyenler icin iyi bir alternatif olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknklc77 -- 29 Ağustos 2012; 12:58:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu çin malı cihazların içinde win me işletim sistemi mi var ??

    bundan 4-5 yıl önce sadece navigasyon için bir cihaz getirtmiştim ebay'den.. menüler felan aynı duruyor.. onda win me vardı.. istediğiniz navigasyon yazılımını kurup güncel haritaları atmak mümkündü.. tahmin ediyorum bu cihazlarda da güncelleme yapmak çok zor değildir..

    yani en iyisi flyaudio diye birşey yok.. igo benim bildiğim kullandığım en iyi navigasyon yazılımı.. güncel haritalarda uygulama da bulmak çok kolay..
  • Sonunda parrot bluetooth kitini aracima bu sabah monte ettirdim. Alet otomatik olarak cihazimla eslesti. Butun rehberi kndine kopyaladi. Menuye bakmadan scroll dugmesiyle rehberde harf bazli seslendirme var. Dolayisiyla arayacagim kisiye ekrana en az bakma suresiyle ulasabilyorum. Arama geldiginde muzik sesi otomatik kesiliyor. Arac calistiginda hemen aktive olup telefonuma baglaniyor. Montaj 1 saat surdu.

    Dusunen arkadaslar benim yolumu takip edip sistemi edinebilirler. Dedigim gibi servisinde montaj dahil 700 tl ye mal olacak urun, benim gosterdigim yoldan 300 tl ye bitirilebiliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.