Şimdi Ara

2009 TDCi Focus Mu 2013 Model Polo Bluemotion mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merabalar, Kasım ayı içerisinde inşallah araba alacağım. uzun zamandır aklımda vw polo bluemotion 1.2 TDi 2013 model araba vardı. polo bm'yi kullandım ve oldukça ekonomik ve seri bir araç, 4 kişilik bir aile için de ideal. Yakıtı gerçekten de çoğu kişiyi inamayacağı ölçüde düşük. ayrıca 1.2 motor olduğundan dolayı vergi avantajı da olduğundan esas istediğim otomobil. Ayrıca otomobilin albenisi de çok malum peynir ekmek gibi satılıyor. Ancak aklıma fordu 1.6 TDCi focus titanium modeli takıldı. vergi avantajından yararlanmak için ise 2009 model düşünüyorum. ancak 2013 model focus'ların yeni kasaları acaba 2009 modelini ileride oldukça eskitir mi? yakıt konusunda focus biraz geride ancak günlük 20km yol yapacağım maximum ve polo bm ile 1,5TL'lik bir yakıt farkı olacak ancak performansı v.s.'si de yanıma kar kalacak. Tercihim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

    Bu arada bekarım ve ailemle yaşıyorum. toplam evde 3 kişiyiz. ailem araba konusunda beni serbest bırakıyor, polo bm'onların da hoşuna gittiğinden polo konusunda aslında içim rahat.







  • Bende 2009 focus 1.6 tdci titanium 110 hp var. 2 aydır kullanıyorum. Her yönüyle tavsiye ederim. Yol tutuşu 10 numara. Özelliklerini saymaya gerek yok. Yakıtı şehir içi 7 lt. Şehir Dışı 5 lt.ben çok memnunum. En dik rampa da vitesi 5 e atabilirsin:) polo da iyidir heralde bilmiyorum. Performans güzel bir şey. İyi ki almışım diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende Focus var arkadaşta 1.2 TDI Polo var, arasındaki fark FOCUS motor olarak biraz daha güçlüdür, Konfor dersen POLO daha iyidir, süspansiyonlar daha yumsak, konforludur.
    Elbette yaş olarak en gencini almak makuldur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .: mds :.

    bende Focus var arkadaşta 1.2 TDI Polo var, arasındaki fark FOCUS motor olarak biraz daha güçlüdür, Konfor dersen POLO daha iyidir, süspansiyonlar daha yumsak, konforludur.
    Elbette yaş olarak en gencini almak makuldur.

    evet yaş olarak daha gencini almak daha mantıklıdır yoluyla giderek 2013 polo bluemotion aldım. performansı cidden çok iyi ancak bir 1.6 focus değil. Yakıtı cidden çok ekonomik bir araç.
  • boyut ve performans açısından Focus, ekonomik ve uzun süre masrafsız binerim diyorsan Polo, farklı segmentlerde otomobiller ama öyle çok büyük farklar yok işin açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.