Şimdi Ara

2008 ronaldo ismi ve numarası değiştirilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben 2008 ronaldo forması aldım ve bunu sinifca alıp arkasindaki isimleri degistircez sinifca alıp 2008 MNU kadrosundaki isimleri yazicaz ama tek sorun formanin ismi ve numarasi baskı değil dikişte değil 2008 ronaldo ismi ve numarası değiştirilirmi 2008 ronaldo ismi ve numarası değiştirilirmi
    Gördüğünüz gibi bunun ismi değişir mi ve numarası







  • forumda grafik tasarımla ilgili bi alt bölüm varsa oraya sorarsan daha iyi cevap alırsın.

    ben grafikçi değilim ama grafikçi bi arkadaşım var, ondan duyduklarımdan kör-topal bi cevap vereyim. arkadaşın dediğine göre kendi firması büyük proje olmayan tekil işlerde baskı ile uğraşmak istemiyomuş. tekil işlerde sadece grafik tasarım kısmını yapıp, baskı işini müşterinin gidip kendi yapmasını istiyolarmış.

    bunun nedeni de baskı işinde renk ve dokuyu tutturmanın çok zor oluşu. sen müşteriye bi tasarım yapıp veriyosun, adam gidip onu bastırıyo, ama basılanı beğenmiyo. gitsin nerde bastırdıysa onunla kavga etsin. şimdi adamla en başta anlaşırken baskı işini de sen alacak olsan, adam gelip sana diyecek ki: "kendi yaptığın tasarımdaki renk ile kendi bastığın baskı arasında fark var" dolayısıyla öüşteri kendi işi yapılmamış gibi varsayacak.


    özetle; bu işlerden pek anlamasam da benim görüşüm: o formadaki baskı silinip yerine yenisinin basılması çok zordur diye düşünüyorum. yaparız diyen çıkar belki ama rengi tutturamaz, parayı peşin alır, sen de elinde düzgün basılmayıp heba edilmiş bi forma ile kalırsın.

    günümüz endüstri sistemi sadece üretime dayalı, üretilmiş ürünü modifikasyona dayalı değil.




  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim
  • ManchesterMert7 M kullanıcısına yanıt

    Dhgate'de hemen hemen bütün retro formaları isimsiz veya custom isim/numara olarak bulabilirsin. Şu an kurlardan dolayı fiyat biraz yüksek oluyor ama.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.