Şimdi Ara

2008 COROLA 1.4D-4D YARDIM EDEBİLECEKLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. 2008 model dizel elegant corolla buldum.Araç 110 binde manuel vites ve ikinci sahibinde şuan.Genel yorumları okudum yol tutuşu,yakıtı,motor sesini az alması gibi özellikleri insanları kendine çekmiş.Yalnız bu özellikler genel olarak toyotada begenilen şeyler.2008 dizel kullanıcı yorumları bulamadım.Araca 43 bin fiyat çekti sahibi.Araçta kaput tavan bagaj boyasız.Araçta değişende yok.Expertize sokmayı planlıyorum orada zaten belli olacaktır.Araç ilk arabam olacak nasipse.Aile arabası olarak kullanılacak,otobana çıkıp 220 basayım gibi bi derdim yok.Kullanma şansı bulanlar,gerçekten bilgi sahibi olanlar bu aracı önerirmi,fiyat konusunda ne dersiniz,ilk olması nedeniyle değerli olacak gözümüzde ve bi beş yıl binecegim.Bizi üzermi ,sizin kişisel yorumlarınızı almak istiyorum,şimdiden sağolun.



  • Honda civic icin ayni yorumu yaptim corolla kullanicisi olarak da yapayim,kafana 43kursun sık daha iyi.astra 1.6 corolla 1.33 gibi 2012 ustu araclar var o paralara.ekonomi derdin varsa takar lpgyi gezersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizellerde kronik yağ yakma sorunu var ona göre iyi baktrın.
  • bende 2008 corolla 1.6 var alırken çok araştırdım benzinli tercih ettim hem 2.eli değerli hem çok güçlü hemde çok ekonomik hiç lpg taktırmadım o derece yani ayrıca sorunsuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Schuey

    Dizellerde kronik yağ yakma sorunu var ona göre iyi baktrın.

    2011 makyajlı kasadan itibaren var yağ yakma olayı, nedeni de motorda modifikasyon yapmış toyota mesela 2008'de 195 nm olan tork 2011'de 205 nm.. bunlar yağ yakmaya sebep olmuş..
  • Bahsettiğiniz aracı 2008 yılında sıfır km olarak alıp 6 yıl bindim herşeyini iyi bilirim kronik bi sorunu yok yağ yakmaz bu modeller 5 ileri manueller.Bütün aksamları tıkır tıkır çalışır koltuk kumaşları ve süngerleri çabuk yıpranır boyası naziktir corollaların.Ama servis bakımları dışında hiç işin olmaz sanayiyle.
  • shadowgeist , 4 kişilik bir aileyiz ve her sene memlekete gidip gelmede ortalama 2000 km sadece yolda yapacagız, oradaki gezip etmeleri saymıyorum bile. Direk dizel araç düşünüyoruz.Bu aracın içinin genişliği,bağajının yeterliliği,göreceli olsada yada bana göre öyle geliyor uzun yolda vereceği konfor beni cezbediyor.Şuan sadece bu aracı kafaya takmış durumdayım.İlk aracım olacak,üç beş sene herneyse kullanıp dediğin gibi 2012 üstü araçlara belki sıfır bir araca geçeceğim inşallah.

    Frank Drebin , The schuey yağ yakma sorunu hakkında kesin bilgi nedir, bende internette araştırıp bakarım.

    murattrm , baktığım aracın ilk sahibi doktor dendi ne derece bilmiyorum ama 60 binde satmış ve araca iyi bakmış, şuan ki sahibi sigara içmeyen birisi ve koltuklar döşemeler hepsi iyi durumda görünüyor.Oda aldığından beri sıkıntı yaşamadığını söyledi ama sorunu olduğunda sanayide baktırmış servise girmemiş.Aracın kliması ve müzik sistemi gayet yeterli bunlar dikkatimi çekti.1.4 olması 4 kişilik bir aileye bide bagaj doluyken sıkıntı yaşatırmı bilmiyorum.90 bg bu aracın ralli yapılmadığı sürece yeterli olduğu söylenmiş sen ne düşünüyorsun.Birde madem bilgilisin aklına gelen şeylerde bizleri bilgilendirir misin?




  • Kaput tavan falan boyasız ya gerisi? Oldurseler 43bin vermem o arabaya..

    Uzun yol konforu diyorsunuz. Gören bakan avensis sanar.. Avensisi geçtim Camry bile yol sesini öyle alırken beklentinizi çok yüksek tutmayın derim.

    Illa düz sedan araç alacaksaniz 43bin verip 8 yaşında araba almayın. 2012den yukarı pek çok araç bulabilirsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Bu arada 43 bin lira pazarlıksız kendisinin ilk yazdığı fiyat.Altta boya yok.Arka kapılarda azar bi boya var,başkada bişey yokmuş. Gönlümüz avensiste yinede o iş öyle olmuyor,daha fazla verebilsek zaten bakmayız corollayada. Ayrıca 43 vermem diyorsunda bu aracın piyasası da bu. 2012 model elagantı 55 e kadar yazan var. O olmaz bu olmaz derken elde var sıfır oluyor. Clio ,fiesta gibi küçücük arabalara 35-36 fiyat çekilirken gidip pazarlıkla 41 e corolla almak çok daha mantıklı geliyor. Hb araba bakmıyoruz bu arada onuda genel olarak belirteyim. Bi ara focus la ilgilendim ama o kadar çok filo çıkması varki uğraşasım bile gelmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasp` -- 20 Haziran 2016; 18:50:19 >
  • C sınıfında öyle konfor felan beklemeyin.Aa alınabilir dayımda 2010 dizel elegant vardı cekisi 90 hp'ye göre iyidir.Tek sıkıntı dik yokuslarda yüklü iken kaldırmak zor tecrübesiz ellerde stopa kacabiliyor.Uzun yolda felan sikinti yok.Kalktıktan hizini aldiktan sonra gidişi güzel.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Yav konfor dedikte öyle aman aman bir şey de demedik, konfor her şeyden oluşur donanımları tıkır tıkır çalışır diyorlar,kliması yeterli gibi,direksiyondu pedaldı şuydu buydu bunlarıda burda soruyoruz zaten. Şehir merkezindeyim öyle dik yokuşla habire işim olmaz.Yorumun için teşekkürler.
  • Arkadasim,memlekete gidiyosun guzel.corolla,zaten genis bir arac.stepneye simit dipi bir lpg deposu yaptiriyorsun halen ambar gibi bagajı var arabanin.ben,dizel almanda degilim 110bindeki orasi burasi boyali 7yasinda arabaya 43k vermene itirazim.1.33 corollanin yenisini zorlasan alirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Yok bende bişey demiyorum tabi kişisel düşünceler, Mayıs ayı indirimi o bu şu 1.3 benzinli life model 54 bin lira gibi bi fiyata geliyor. 1.3 olması ayrı en boşu olması ayri, internette onda bunda şunda çekmiyor kalkmıyor gibi söylemler vs daha neler neler. İmkan olsada hiç uğraşmasak kim isterki zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wasp` kullanıcısına yanıt
    2008 model yılı dahil olmak üzere belirli bir yıla kadar üretilen 1.4 D4D motorlarında aşırı yağ eksiltme sorunu var. Bu sorun için Toyota bir bülten yayınladı ve garantisi dolmuş belirli bir kilometrenin altındaki araçların motorları komple rektifiye edildi.
    Bazı servisler araç sahiplerini başından attı ve prosedürü uygulamaya yani motorları rektifiye etmeye nazlandı. Gerek servislerin bazısının arızayı ve araç sahibini umursamaması, gerekse de araç sahibinin konudan haberdar olmması nedeniyle bazı araçların motorları arızalı olarak kaldı.
    O tarihlerde birçok araç sahibi aşırı yağ eksiltme nedeniyle aracını sattı. Araç 1000 kilometrede yarım litreden fazla yağ eksiltiyor, 10.000 km dolmadan karterdeki yağ miktarı 1 litrenin altına düşerek motor yağ lambasını yakıyordu.
  • 1.33 kullanicisiyim.dizelle beraber rampada bayirda denedim araci hemde kac kez.bayiliyor cekmiyor diyen adam eger 150hp ustu arac kullanmiyorsa liselidir o kadar net soyluyorum.siz dizelin sifirini almiyorken benzinli modelde niye 0a gectiniz ki?
    2008 dizel corolla alana kadar 2013 ekstra donanim ekli 1.33 life bakin 46 ya filan rahat bulursunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 20 Haziran 2016; 23:17:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Drebin

    quote:

    Orijinalden alıntı: The Schuey

    Dizellerde kronik yağ yakma sorunu var ona göre iyi baktrın.

    2011 makyajlı kasadan itibaren var yağ yakma olayı, nedeni de motorda modifikasyon yapmış toyota mesela 2008'de 195 nm olan tork 2011'de 205 nm.. bunlar yağ yakmaya sebep olmuş..

    195 değil 190 nm'den 205'e çıktığından olmuş bu hocam.

    Bu arada sorunu TSB videosunu kanıt gösterip baskı/yaptırım yoluyla kökünden çözenler olmuş:
    https://youtube.com/watch?v=TqpCsxuvOlU&itct=CAsQpDAYACITCJ-Dt9Oyt80CFcLefgodfn4LNFIVdG95b3RhIHRzYiB5YcSfIHlha21h&gl=TR&client=mv-google&hl=tr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Corolla her zaman güzel ve sağlam makinadır. Ama 1.4 D-4D'ler pek iyi motorlar değil. Ayrıca benzinli Corollalar LPG ile mükemmel derecede tasarrufludur. Benim 2.Toyotam 2si de benzinli. Dizel Toyota almam kendi adıma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 modele o para verilmez hocam. 2010 modele 41-42 alıyorlar. temizi 43 diyelim. birde bunlar yağ yakar söylemesi.iyi bir araba düşürmen dileklerimle.
  • Ben bu aracın 2009 model olanını kullandım. Araç duzgunse ve bakımlı ise güvenle al ....
    Sorun çıkarmaz hiç korkma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat pazarlıkda olsa çok pahalı hocam 2008 110.000km deki araç için. Hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.