Şimdi Ara

2005 lpgli polo trendline alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2005 lpgli polo trendline buldum arkadaşlar.lpg 10000 km önce takılmış.fiyat 19000 istiyorlar.lpg takılmış araba alınır mı fiyat nasıl sizce bana lpgli olmasına rağmen ucuz geldi fiyat altından bişey çıkmasından korkuyorum



  • wv seven biriyseniz alınır tabi. güle güle kullanın. ama ben alırmıydım? diye kendime sordum. sanırım almazdım. 19000'e sıfır araçlar var. sıfır bir araç alırdım büyük ihtimalle. hangisini alırsanız önemli değil. bu zevk meselesi sonuçta. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasib etsin.
  • en az 10 yıl bineceğimi bilsem düşünmeden sıfır alırım tabi ama 3-5 yıl içinde onu elimden çıkarıp üste biraz daha para koyup daha iyi bir arabayı sıfır almayı düşünüyorum
  • eğer mekanikten anlamıyorsanız ve alacağınız aracın durumu hakkında temizlik konusunda emin olmak istiyorsanız test merkezleri var. bir araç beğendikten sonra içinizde şüphe kalmaması için oraya götürüp 50 tl karşılığında teste sokabilirsiniz aracı. size neyi var neyi yok söylerler.
  • bilgisayarlı checkup merkezi izmitte bildiğim yok sanırm
  • Alınır tabiki neden alınmasın
  • anladım. o halde şöyle yapabilirsiniz. arabanın altına bakın. şanzıman çeperlerinde akıntı var mı. araca binin ve çok fazla devirli olmayacak şekilde son vitese kadar çıkın. bu kullanımı yokuş çıkarken yapın. vitese geçerken ses geliyor mu vitesten atıyor mu. geçişler ne çok aşırı yumuşak ne de çok sert olmalı. sağlıklı geçişi hissedersiniz.

    ardından motor yağ kapağını açın. çalışırken elinizi üstüne koyun. hava geliyor mu bakın. gelmemesi lazım.

    motor soğukken hortumları elinizle sıkın. hortumlar sertleşmişse araç bir yerlerde suyu eksik bırakılmış, uzun süre yatmış veya bir şekilde hararet yapmış olabilir. bir kere hararet tapmış motor saat gibi çalışıyor görünse de yaralıdır aslında.

    motorun sesini dinleyin. motor sessiz olmalı. bir vuruntu sesi olmamalı. segman atılmış motorun sesi ile atılmamış motorun sesi aynı değildir. yataklar fabrikasyon kusursuzluğunda yapılamadığı için motor biraz daha fazla ses çıkarır.

    aracın çekişine bakın. 2. viteste aracı bir kere kaldırın. kalkıyorsa motor sağlıklıdır.

    birkaç şey daha var ama onları da ancak bazı sök-taklar yapıp anlayabilirsiniz. yüzeysel bir bakış böyledir.

    ama hiçbirşey cihazlarla yapılan tetkikin yerini tutmaz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.