Şimdi Ara

2003 E46 318i Sebebi Bulunamayan Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamünaleyküm arkadaşlar ,


    2003 318i 143hp Otomatik şanzıman araç sahibiyim Motor Kodu (N42B20A)

    Araç ile bir süre gittikten sonra yani araç yada şanzıman ısındıktan sonra yaklaşık 15 dakika süre sonrasında 5. Viteste çekişten düşüş meydana geliyor. 5. Viteste sabit hızla giderken devir bir anda 500 aşşarıya salıyor ve araç gaz yemiyor , sonra kendi tekrar yukarı çekiyor 500 devir kadar ve araç düzeliyor , çekiş normale dönüyor. 4. Viteste böyle birşey yapmıyor. Aynı şekilde 5. Vites ile hafif rampa bile olsa hızlanmak için gaza yüklenince yine aynı şekilde araç 500 devir salıyor ve yine çekişten düşüyor. Bazen rampada çıkarken bu şekilde salıyor aynı anda 4. Vitese düşürmeye kalkıyor biraz sarsıntılı düşürüyor ama tabi 4. Viteste sorunsuz çıkıyor.


    Bu sebepten dolayı Bursa da şanzıman revizyonu yaptırdım. Dünya para verdim. Türbin değişti , yağı , filtresi , içindeki mil vs değişti. Sorun hala devam ediyor. Üst beyinde sorun olmadığını belirtiyor usta. Standart usta kaçamakları 4 aydır üst beyin getirip deniyecekti, şimdi onu da getirmedi en sonunda git gel git gel yok dedi üst beyin ve yine klasik usta hareketi böyle kullanacaksın dedi.


    bu tarz sorun ile karşılaşıp çözüm sağlayabilen arkadaşlar fikir paylaşabilir mi ve Bursa da bu sorunu kesin çözüm sağlayabileceğim bilgili bir servis var mı ? Okadar revizyon parası verdim sanki şanzımanın içinden geçiyormuşum gibi geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.