Şimdi Ara

Bmw e39 530i 2003 model Trans. Failsafe Prog. Yardımmm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar öncelikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ve bununla alakalı konu varmı göremedim. Aracım 2003 model e39 kasa 530i otomatik şanzımanlı bi arabadır ve son 3 gündür yol bilgisayarında hata alıyorum. Arabanın kontağını açar açmaz Trans.Failsafe Prog. yazıyor.. aküyü söküp bekledim amp değişik akü taktım olmadı,test ekranından sıfırladım fakat hiç bir değişiklik yok aracım d vites konumundayken 4. Viteste kalkmaya çalışıyor sanki aşırı zorlanıyor ve çok ağır hareket ediyor fakat "r" konumundayken herhangi bir zorlanma vs yaşamıyor. Daha önce böyle bi durumla karşılaşanlar varsa aramızda yardımlarını beliyorum son çarem yurtdışından komple şanzıman getirtmek olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuhanbayrak

    Merhabalar öncelikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ve bununla alakalı konu varmı göremedim. Aracım 2003 model e39 kasa 530i otomatik şanzımanlı bi arabadır ve son 3 gündür yol bilgisayarında hata alıyorum. Arabanın kontağını açar açmaz Trans.Failsafe Prog. yazıyor.. aküyü söküp bekledim amp değişik akü taktım olmadı,test ekranından sıfırladım fakat hiç bir değişiklik yok aracım d vites konumundayken 4. Viteste kalkmaya çalışıyor sanki aşırı zorlanıyor ve çok ağır hareket ediyor fakat "r" konumundayken herhangi bir zorlanma vs yaşamıyor. Daha önce böyle bi durumla karşılaşanlar varsa aramızda yardımlarını beliyorum son çarem yurtdışından komple şanzıman getirtmek olacak.

    Anladığım kadarıyla şanzıman programında bir sıkıntı olmuş. Bir servise götürüp aracın yazılımını komple güncellerseniz hata gidecektir diye düşünüyorum. Sorun yazılımsal olmalı.




  • Teşekkürler bugün deneyeceğim. Umarım dediğiniz gibidir çünkü şanzımanı indirip yapmaya 5000 tl den kapı açıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.