Şimdi Ara

2000 polo kullanan.. bilenler..içeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu araba alınır mı? yakıtı nasıldır? en önemlisi rahatmıdır? Bizde kango var artık beni arabadan soğuttu her yönüyle yakıt hariç tabi.Artık otomobil türü araç düşünüyorum tek istediğim rahatlık çukurlarda sarsmasın klima,tek hava yastığıda olmalı. Fiyat 12 13 bin arası aranıyor.)

    Sizin tavsiyeleriniz varsa iyi olur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-abs-li-klimali-polo-classic-47564695/detay/



  • 1.6 Ları adeta uçuyor.. İnanılmaz bir performansı var o kasa için,LPG uyumuda çok iyi..

    Sert kullanıma pek gelmiyor,Sorun çıkarma olasılığı diğer markalara göre biraz daha yüksek ve sorun çıkarttımı açıcağı maliyette o oranda yüksek.

    Hidrolik direksiyon yok,Direksiyon hızlandıkça yumuşuyo.. Tek elle kullanan biriyseniz sıkıntı yaratır.. Ancak araç genel anlamda rahat,konforlu,performanslı.
  • ilandaki araç nasıldır yeni göğüslerden hidrolik direksiyon varmış..
  • arkadaşım bu araçlar çok yakıyor. benzinde 40 dan, gaz da 25 den aşağı yakmaz. dürbün göğüslü olmasına bakma. içindeki hala eski teknoloji motor.
  • anladım teşekkürler.şöyle 1.6 motor klimalı, sıralı tüplü, içeri az ses alan 13 bine kadar tavsiyeleriniz var mı?
  • 10 yıldır 2001 Polo Classic 1.6(100lüklerden) var ailemizde. Yakıt olarak 40 kuruş yakıyor. Bizim aracımızda LPG yok zaten benzin parasınıda pek düşünmüyoruz. Performans olarak 1.6 dizel 109luk Focus HB(Otomatik) ile aynı kalkıyor.Ben ehliyetimi alalı 8 ay falan oldu. Bu arabada öğrendim sürmeyi. Hidrolik direksiyonu kliması Abs'si falan var bizim aracın comfortline donanım. Ben arabayı baya zorlarım kullanırken hatta gece çıkarsam gezmeye boş yerlerde el freni ile falanda dönerim(Dip not asla trafikte insanların hayatını tehlikeye atacak makas hareketleri gibi hareketler yapmam). Artık o kadar alıştımki arabanın el frenini çekmesem bile ne zaman arkasını bırakacağını biliyorum bazen o şekilde kaymasınnı falan sağlıyorum. Aracımızı 7 nisanda 10. yıl bakımına götürdüm(72000kmde). İndirimizle birlikte 430 lira tuttu bakım balatalar falanda değişti. Orada araba ile ilgilenen eleman servise gelen en temiz Polo Classic olduğıunu söyledi. Valla bizi hiç üzmedi aracımız. Sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım bildiğim kadar.




  • eski kasa hyundai accent işini görür. lpg ye vosvosdan daha fazla uyumludur.
    13 bine de kralını bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.