Şimdi Ara

2000 liraya kadar laptop arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler selam. Şu an Asus x550jk kullanıyorum. Oyun oynamak için almıştım. Sağolsun pek üzmedi o konuda. Bir süredir oyun işlerini bıraktım, Linux'a geçtim. Yazılım geliştirmek, ufak tefek görseller hazırlamak, veri analiz etmek gibi işler için kullanıyorum sadece. Nvidia'nın driverları linux tarafında çok sorunlu olduğu için harici ekran kartını değil hd4600'ü kullanıyorum zaten.

    Şöyle hafif, eli yüzü düzgün, ekran çözünürlüğü ve panel kalitesi yüksek, sessiz sakin bir bilgisayar arıyorum. Arada işlemciye yük bindiren işler yapıyorum ama 4200H'nin performansı yeterince tatmin ediyordu beni. Neler için kullanacağımı yukarıda yazdım. İşletim sistemi olmasa da olur, hatta daha iyi olur çünkü bir linux dağıtımı ile birlikte kullanılacak. Teşekkürler şimdiden.



  • communiste C kullanıcısına yanıt
    Şaşırdım bayadır bu tarz bir laptop ariyordum baya iyi duruyor.Araştirmak gerekiyor bu fiyata alinabilecek en uygun ürün acaba bu mudur?Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirir umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7styx7 -- 7 Kasım 2016; 19:49:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı paylaşımlı olması sorun teşkil eder mi?Bir de hpler çok ısınıyor diye duymuştum?İnternette inceleme videosu filan da göremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7styx7 -- 7 Kasım 2016; 19:57:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7styx7 kullanıcısına yanıt
    Evet ben de pek bilgi bulamadım. Ben harici grafik işlemcisi gerektiren pek bir işle uğraşmıyorum. Oyun oynamayı bırakalı oldu bir süre. Arada video kesip birleştirmem, photoshopta bir şeyler yapmam gerekiyor ama modern bir işlemci benim bu uygulamaları kullandığım seviyede zorlanmıyor. Oyun oynuyorsanız, sizin için sorun olabilir.

    Bu laptop konusunda bir bilgisi olan varsa ve yardımcı olan olursa çok iyi olur. Keşke internette daha fazla bilgi bulabilsek :(
  • Bir de 7200U işlemciyle ısınma sorunu yaşamak biraz ayıp olur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.