Şimdi Ara

20 Yaşındayım Askerlik Tecili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 25 Mart 95 doğumluyum. Üniversite sınavı için dershaneye gidiyorum fakat arkadaşlarım askerliğimi tecil ettirmek için geç kaldığımı, asker kaçağı olduğumu söylüyorlar pek bilgim olmadığı için doğruluğunu bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?



  • askerlik şubesine eğitime devam ettiğine dair belge vermen gerekiyor bildiğim kadarıyla ve önümüzdeki 25 martta tam 20 yaşında olucaksın askerlik şubesıne hala belge vermessen kaçak sayılabilirsin
  • 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    Tşekkür ederim yorumun için fakat eğitime devam etmiyorum öğrenci değilim sadece üniversite için dershaneye gidiyorum ve bildiğim kadarıyla dershaneler askerlik tecili için belge vermiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monstercookie

    Merhaba arkadaşlar 25 Mart 95 doğumluyum. Üniversite sınavı için dershaneye gidiyorum fakat arkadaşlarım askerliğimi tecil ettirmek için geç kaldığımı, asker kaçağı olduğumu söylüyorlar pek bilgim olmadığı için doğruluğunu bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

    seninle aynı durumdayız. bende 95 haziran doğumluyum ve mezunum dersaneye gidiyorum. 2 şubat son gün o güne kadar gidip tecil yaptırabilirsin. ben bu sabah gittim yaptım.

    diplomanın aslı,fotokopisi ve kimliğini götürmen yeterli oluyor. ben 12 tane vesikalık 2 tane kimlik fotokopisi götürdüm hiç sormadılar bile. gerek yokmus.ama ben kütüğümün kayıtlı oldu ilçede yaptırdım belkide o yüzdendir. sen hiç aksama yaşamamak için vesikalık ve kimlik fotokopisi de götür yanında ne olur ne olmaz. tecil yaparken muayene olmuyorsun o yüzden kısa sürüyor işlemler. benimki 20 dk da falan bitti. kolay bir işlem. git bir an önce yaptır rahatla. son güne de bırakma çok sıra olur. ben hiç beklemeden girdim çıktım 20 dk da. 2017 sonuna kadar tecil edildi. çok rahatım şuan çok stres yapıyordu bu mesele




  • hajantaj H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum içimi rahatlattın açıkçası :D Evet dediğin gibi çok stres yaptım bende insan korkmuyor değil neyse şimdi gidiyorum tecil ettirmeye bakalım. Gelince olanı biteni yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.