Şimdi Ara

2 haftadır düzelmeyen sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 hafta öncesine kadar sorunum yoktu, tam 13 gün önce telefon kesilmesi ile başladı sorunum. Telefonda çevir sesi ve bağlantısı yok. Ardından internetten gelen sorunlar.
    Altyapı sorgulaması yaptığımda 49mbpsye kadar alabilmekteyim fakat Turknet bağlantımı ne hikmettense 28mbpsye sınırlanmış durumda ve modem arayüzünde de 28e sınırlanmış durumda. Sorunu 3 kere bildirmeme rağmen ve saha ekipleri yönlendirildi, sorununuz giderildi demesine rağmen herhangi bir düzelme yok ve bugün itibari ile internet bağlantım komple kesilmiş durumda.
    Turknet herhalde 1. Yılını dolduran kullanıcılara başka firmaya geçmesi için elinden geleni yapıyor 🙂
    Benim gibi sıkıntı yaşayan varsa yorum yapabilir mi? Çözmüş mü bu durumu artık gına geldi kesilmelerinden, packet losslarından



  • Bende turknet kullaniyorum sabahtan beri internet sitelerinin bir coguna erisemiyorum. Google youtube linkedin memurlar falan gibi bir cok web sitesine erisemiyorum. Calisan sitelerde cok yavas. 2 haftadir youtube falan açılıyordu ama resimler falan yuklenmiyordu surekli bir sorun vardi simdi tam calismiyor.
  • hat degerlerin nasil muhtemelen sorun sende tahmin ediyorum. kablolarinda sikinti olabilir mi
  • Hat değerlerimde sorun yok bu sabahta kontrol ettim hocam. İc tesisatta düzgün, onu geçtim 1 senedir sorun yoktuda neden yeni oldu bu sorun o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: software_neo

    Bende turknet kullaniyorum sabahtan beri internet sitelerinin bir coguna erisemiyorum. Google youtube linkedin memurlar falan gibi bir cok web sitesine erisemiyorum. Calisan sitelerde cok yavas. 2 haftadir youtube falan açılıyordu ama resimler falan yuklenmiyordu surekli bir sorun vardi simdi tam calismiyor.
    Gibi gibi, onu geçtim TTnet te 16mbps ile yaşamadığım sorunları Turknet in 35mbps ile yaşıyorum bu daha da tuhaf🙂
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.