Şimdi Ara

2. El araç almayın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
5
Favori
16.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

    galeriler alamaz cünkü 6600km ve 6 ay satmama kanunu var,galerici,o arabayi 6 ay tutamaz zarar eder,bayiler mecbur sahislara satmak zorunda ama suan liste fiyatina alan yok..

  • agridagiefsanesi11 kullanıcısına yanıt

    yillik %40 faiz öderimmi diyorsun ozaman aldigin sifir arac %40 zamla almis oluyorsun bu mantik disi bir olay seninkiside :)))...

  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt

    1 milyon bir sene sonra 1.5 milyon tl yapiyor,araba ise degeri düsüyor,zaten cogu al satci mevduat fazilerine yöneldi,onlar yüzünden fiyatlar firladi ama simdi onlar yok,bayiler kara kara düsünüyor elindeki stoklari nasil eritim diye,2024 model araclarla,2023 model aracin yurtdisi fabrikasindan cikisi ayni fiyat,avrupada araclara zam gelmiyor,türkiyedeki ithalatci napti,euro ve dolar yükselince bindiriyordu zamlari arabalara,simdi euro dolar cikti ne zam var nede birsey,napsinlar al satcilarina cok güveniyorlardi onlarda ortada gözükmüyor,merak etmeyin sattiklari fiyatlar makül degerin cok üstünde,artik eski fiyatlara dönmeleri lazim..

  • hocam söylediğiniz bazı husular doğru fakat şöyle bir durum da var; 870 e i20 var demişsiniz lakin ben 870 e i20 alacağıma temiz 2016 - 2018 model octavia alırım. hem konforu hem sürüş keyfi hem güvenliği hem de görüntüsü açısından i20 den katbekat daha iyi bir seçim olur. Bu en basit örnek. Son olarak sıfır fiyatları tamamen boş paketler için yazılan fiyatlar. Paket biraz yükseldi mi inanılmaz rakamlar çıkıyor ortaya ve mecbur ikinci ele yöneliyoruz.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.