Şimdi Ara

2 audio cihazını tek kanala bağlandığında ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, pikap ve bluetooth mp3 cihazlarını tek kanala bağladığımda seslerin tiz frekansları azalıyor ses boğuluyor. tek bağlantıda ses parlaklaşıyor. Ben 2 cihazıda aynı anda çalıştırmak istiyorum bu ses problemi için ne yapabilirim?cihazların sesleri üstüste bindiğinde birbirine etki etmeden ses kalitesini bozmadan nasıl çıkış alabilirim?



  • Yanlış anlamadıysam iki farklı ses kaynağını tek kanala düşürmek/dönüştürmek istiyorsunuz. Ses/amfi için "mikser devreleri" ni araştırmanızı tavsiye ederim.
  • Cihazları bilgisayar üzerinden çalıştırıyorsanız, arka paneldeki mavi 3.5mm Line-in girişine bir cihazı, yeşil audio out kısmına diğer cihazı bağlayarak realtek hd audio yöneticisinden mavi sokete çift tıklayıp kulaklık çıkışı olarak ayarlarsanız bilgisayarınız mixer görevi görüp iki cihaız ayrı kanaldan tek seste çalıştıracaktır. Bunun dışında bu işler için mixer kullanılması gerek.
  • merhaba
    terazinin iki kefesi ancak eşit ağırlıkla eşitlenebiliyor .. araya bir ayarlı direnç bağlayın 1mega ohm yavaş yavaş çevirip her iki cihazın birbirine yük bindirmeden birbirini zayıflatmadığı noktada sabitlemeyi deneyebilirsiniz
  • ıkı ayrı ses girisi ıcın 1. olarak ozguryazilim_ arkadasın dedıgıde olur 1mo fazla 22k lık siteryo pot olmalı ...
    2. yontem ses kaynaklarının cıkısna kutuplu kondastor bagla bırbıne elektırk kacırmaz ve arka ses neden olmaz
    ses cıkısna + tarafını ses bırlertırdıgın yere -kutubunu bagla kondastorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.