Şimdi Ara

2 adet ZTH H298A modem ile nasıl router kurulur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    Elimde Türk Telekom etiketli iki adet ZTE modem var. Bunlardan birinde aktif olarak Turknet internetini kullanıyorum. Ancak internetimi bahçede kullanamıyorum bundan dolayı bir arkadaşımdan aynı model ve marka modemini aldım. Bu ikinci modemi router olarak kullanmak istiyorum. İnternette çok araştırma yaptım ve gösterilen şekilde ayarlamalarımı yapıp kullanmaya başladım.


    Ancak sorun şurada başlıyor. Bazen wifi bağlantım olmasına rağmen internet yok hatası alıyorum telefonda bilgisayarda. Sürekli birileri internetten koptum internet bağlantım yok diyor.


    İşler o kadar garip haller almaya başladı ki bazen kendi modemimin ara yüzüne bazen de routerin ara yüzüne bile giremiyorum. Bazen ikisine birden girebiliyorum. Ne yaptıysam olmadı. kafam çok karıştı Sürekli birilerinin interneti kopuyor. Bu işlerden çok anlayan biri değilim ama eskiden vdsl varken eski iki modemimle router olarak kullanmıştım ve hiç sorun yaşamıyordum. Şimdi fiber ile bu modemlerde mi sıkıntı var ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum anlayamadım.


    Yardım edecek olanlar şimdiden çok teşekkür ederim çok çaresiz kaldım.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.