Şimdi Ara

2 adet iphone 6s serisi (bir tanesi plus) - Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    İlk iphone telefonumu almak için karar verdim fakat ciddi yorumlarınızı bekliyorum.

    Eve iki adet iphone 6s serisi telefon alacağım. Peşin. Bunlardan biri 6s biri 6s plus olacak gibi görünüyor.

    Sürekli telefon değiştirmem. Hala 2012 yılında aldığım galaxy s3 telefonumu kullanıyorum. Demek istedğim 3-4 sene de bu iphonelar kullanılır..

    16 gb lık almayı düşünüyorum 2 telefonuda (sanırım yeterli olur) ve alabildiğim en düşük 6s fiyatı peşinde 3000 tl oldu. plus için fiyat almadım.

    iphoneda hep s serisi olan modeller tutmuştur. 7 çıksın derken 7s bekleyip durmayı da istemiyorum. Fiyatlar çok ucuz da değil..

    Yanlış yoldamıyım neler söylersiniz?



  • Bonuss B kullanıcısına yanıt
    Apple Türkiye ve Lydia dan fiyatları aldım arkadaşlar. Havale ile %4 indirim yapıyorlar
    İndirimli fiyatları paylaşıyorum.

    iphone 6s 16gb 2975 tl
    iphone 6s 64gb 3360 tl

    iphone 6s plus 16 gb 3360 tl
    ipohne 6s plus 64 gb 3743 tl
  • 16 yerine 64 almanızı tavsiye ederim.
  • ims kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum. ama 6s , 6s plus arasında düşünceliyim.. 6s plus kullanıpta günlük hayatta " nerden aldım büyük modelini " dediğiniz çok an oluyor mu ?
  • Bonuss B kullanıcısına yanıt
    6s plus demişsiniz bende dahil olmak istedim ben 6plus kullanıyorum ama keşke 6 alsaydım demedim ilk aldığımda çok çekindim kocaman telefon tablet gibi dedim ama şimdi göz aşinalığı da olunca normal geliyor açıkcası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonuss B kullanıcısına yanıt
    Tamamen kişisel ihtiyaç ve tercih meselesidir ancak ben şahsen o boyutu büyük buluyorum, zamanıda Galaxy Note'la tecrübe etmiştim, sonradan sattım telefonu.
  • ofis ortamında çalışıyorum. cepte taşımasını birtek merak ediyorum.. birde araç kullanırken çok sorun oluyor mu ?
  • 1-2 oyun oynarım ama sağlam oynarım. tabletim yok, alsammı diyede düşünüyorum plus ile iki işi bir arada yaptırmak mantıksız mı olur ?
  • Bonuss B kullanıcısına yanıt
    Ben ne cebe atıyorum ne çantaya atıyorum hep elimde bişeyle uğraşırken arka cebime atıyorum tabi kısa süreli ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun diyeyim. Ama;
    iPhone 6S Plus 128 GB
    iPhone 6S 16 GB aldım. Gel gelelim hep en üst depolama kapasitene alıştığım için 16lık pekte iyi gelmedi bana. Fiyat avantajı dedim, zaten 128lik var dedim ama ııh. 16 ancak anneme yeter diyorum ama o da olmuyor. Hep büyük alana alışmış biri olarak sıkıntı diyebilirim. 2008den beri kullanınca çok fena birikim oluyormuş. Öyle dedim 3 5 uygulama, yok işte fotoğraflar iCloud'da kalır falan ama yok. Bitti bitecek yer. Tercih edeceklere evet maddi olarak aradaki fark öyle az değil ama 64ten başlamalarını tavsiye ederim. Yedeği geri yüklerken bile sıkıntı. Sadece mesaj rehber notları atar diye ümit ettiğim durumda yer yok deyip uygulamaları falan umursamadım ama belki fikri sahibi olmak için yardımcı olmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben plus aldım aslında almadan önce çok büyük geliyordu şimdi normal olan 6s ufak gelmeye başladı bu arada cebe zor sığıyor yanı kasıyor baya . Sonuç itibariyle memnun kaldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Kasım 2015; 1:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon elinizdeyken fi foto çekip atarmısınız ? bir türlü gidip elde tutabilecek dükkan bulamadım. hep arkasında güvenlik kiliti oluyorda..
  • bambogie B kullanıcısına yanıt
    alan olarak 64 gb karar kıldım 2 telefondada.. ama işte plus mu normal olan mı bilemiyorum. s3 kullanan biri olarak dün 6s tutma şansım oldu (gerçi onunda arkasında kilit vardı) bana yeter gibi geliyor ama plus almak daha çekici duruyor.. sürekli değiştiren biri olsam, plus alıp olmadı satarımda, hiç tarzım değil.. :)
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    o zaman cepte taşımıycaz alırsam desenize büyük ekranı telefonlar, telefonu kullanırken aslında çok daha iyi hissettiriyor.. ama arkadaşlarımın olduğu için kullanıp bırakıyorum hiç kişisel tecrübem olmadı :)
  • Bonuss B kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf yüklemeyi maalesef bilmiyorum ama herkesin elinde farklı duruyor şahsen parmaklarım uzun olduğundan abes durmuyor ama kısa parmaklılarda büyük durabiliyor göz yanılması olur yani bu bence aşinalık olucaktır ilk dedim keşke 6 alsaydım bu çok büyük tablet gibi dedimsede şimdi iyiki almışım diyorum. Şimdi çoğu telefonlar büyük zaten bende plusdan büyüğünü görüyorum açıkcası :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.