Şimdi Ara

15YTL' ye SuperPower SplinterCell Mod. 09.08.08 Güncellendi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • güzel çalışma ancak cam boyası ile anakartı boyadığında görüntü orjinal gibi oldumu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mami23®

    güzel çalışma ancak cam boyası ile anakartı boyadığında görüntü orjinal gibi oldumu


    Slot bazında pek orjinal olduğunu söyleyemem. Çünkü yarım kaldı o gün acil bir işim çıktı bilgisayarı baştan toplamak zorunda kaldım.
    Soğutucu bazında ise orjinal gibi oldu. Özellikle GK soğutucusu baya güzel oldu. KK soğutucusunun iç kısımlarını boyamadım sadece yan ve üst kenarları boyayabildim. Önceliğim onlar zaten şu iş-güç bitsin hemen onları boyamayı planlıyorum.

    Tabii soğutucuları boyarken anakarttan sökmek gerek bunuda dipnot olarak belirteyim.
  • 19.07.08 Ön Izgara Çalışması Eklendi...
  • basit ama güzel olmuş
  • Güzel güzel yaratıcı olmak önemli ...
  • demekki küçük fiyatlarla büyük işler başarabiliyormuşuz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: --sagocu--
    basit ama güzel olmuş


    Teşekkürler...

    quote:

    Orjinalden alıntı: halo_combat
    Güzel güzel yaratıcı olmak önemli ...


    Zaten Modifikasyon demek bir yerde yaratıcılığıda içinde barındırıyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra
    demekki küçük fiyatlarla büyük işler başarabiliyormuşuz


    İnsan istedikten sonra herşeyi başabilecek güce sahiptir aslında. Para burada bir araç sadece...

    Çalışma Devam Ediyorrr...




  • 10 ytl ye yapılacak en güzel şeyler bunlar olmalı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Malatya/Arapgir

    10 ytl ye yapılacak en güzel şeyler bunlar olmalı


    Elimizden Bu Kadarı Geliyor.
  • 25.07.08 Ön Izgara LED Çalışması - RAM' ler İçin Fan Braket Çalışması ve Alt Kısımdaki Kasa Ayaklarının Siyaha Boyanması Eklendi...
  • Bu arada işleri tam rayına koydum derken her modda oluşabilecek doğal sebeplerden dolayı birkaç aksama yaşadım.

    Öncelikle evde bulunan Bosch marka küçük matkapla kasadaki perçinleri delmeyi denedim. Garibim matkap 1 tanesi anca delebildi. Daha sonra çat diye bir ses geldi içinden kapandı.
    Meğerse matkap uçmuş bizim. Aldığım yere götürdüm bakıyorlardı. Neyse... Bu 1...

    Dün gittiğim bir yakın bir abimden yeni matkap temin ettim. Gelin görün kü şanssızlık onunda motor milinde arıza çıktı. Neyse dedim tesadüftür onuda geri götürdüm verdim. Bu 2...

    Bugün sabah aldığım yere servise verdiğim küçük matkapı geri aldım. Eve geldim fişe bir taktım, takmaz olaydım sigortaları attırdı. Sonra gittim söyledim orada taktılar fişe orada da sigortalar attı.

    Şans mı diyelim artık neyse. Koşuşturmaca bir işe yaramadı diyebilirim. Kasayı parçalayıp boyama işini ileriki bir tarihe bırakacağım anlaşılan.




  • bu masrafa bu sonuc elıne saglık - ne zmzndır cvp yamayı unuttum sana bıraz hortlatalım
    forumdakı modlar cok sıkıcı olamaya basladı herkez yenı malzemelerle temelde aynı seylerı yapmaya basladı*bır kac arkadas harıc bırıde sensın,ampul le pervane alıp takma devrını ne zmn kapatıcaz bakalım..
  • @artenis
    Valla sen hortlatmasan ben konuya bir daha bakmayı planlamıyordum.Baktım mesaj atma gereği duymayanlar var bende sallamıştım artık.
    Neyse birkaç çalışma daha yapıp şimdilik çalışmaları sitede durdurma kararı aldım.Bakacağız artık.Neyse asıl konuya dönelim:

    Aslında komik olan şu ki insanlar artık herşeyin hazırına kaçmaya başladılar.Misal olarak sitemizde de konusu olan bir firma gayet hazır malzemelerle gayet güzel çalışmalar yapıyorlar.Halbuki MOD demenin bir vida söküp yerine başka vida takmak olduğunu zannedenler bu işleri ticari anlamda devam ettiriyorlar.Yoksa Modifikasyon demek profesyonellik yada hazıra konmak demek değil.en basitinden hazır bir fanı alıp gelip kasanın bir taraflarına takmak değil.Ancak modifikasyonun anlamı malesefki bu tür çalışmalarıda kapsadığından kimseye derdini anlatamıyorsun.
    Açıkçası kaynak olarak DH ve birçok yabancı forumdan aldığım yığınla fikrimi harmanlayıp gayet güzel çalışmalar yapabileceğimi düşünüyorum.El becerimin özellikle boyama kabiliyetimin yüksek oluşu beni daha fazla heyecanlandırıyor.Ancak forumdaki diğer hard mod yaptığını sananların çalışmaları daha fazla ilgiyi görüyor.bencede görmek zorunda çünkü adam buraya gelipte basit şeylere bakacak değil ya tabiki farklı ve güzel şeylere bakacak.halbuki bu iş şundan ibaret:
    Sen gider 131 şahine her türlü işlemi uygularsın araba tanınmayacak hale gelir bakan bir daha bakar ancak önemli olan o arabanın hala 131 olduğudur.Motoru aynıdır saşi numarası aynıdır motor numarası aynıdır.aslında sen sadece görünüşünü değiştirirsin.
    Aslında benim yaptığımda aynı ancak ben motorada müdahale etmek çabası içerisindeyim.Aslında ilk fikirlerim ilk anakartımla yerle bir oldu slot boyamayı bırakın anakartın devre yollarına bile neler yapacağımı düşünmeye başlamıştım. Forumda herkes sadece kasaya yoğunlaşıyor yada çevre bileşenlerine aşağıda örnek aldığım uygulamalarda böyle ancak sonuçta yapılmış bir emek var ortada bunu da alkışlamaktan yada eleştirmekten başka alternatif yok.Yoksa başkaları gibi su soğutma alıp fanı söküp anakarta boruları bağlamak en basit iş.ama sonuçta o da mod.

    Bakıyoruz işte forumdan net bir örnek vereyim adamın yaptığı pratik ve bana göre yararlı bir çalışma 500 okunma sayısına karşın 40 cevapla ödüllendirilirken, başka bir modifiye çalışması 1000 okunma sayısına rağmen hala 30 cevapta kalabiliyor.İnsanların artık bırakın klavyeye elini götürdüğünü sadece resimlerine bakıp ne yaptığıyla ilgilendiğini görüyoruz. Halbuki orada yazılanlar umrunda bile değil adamın bilhassa forumlarda post kasanlar hiçbir yorumu okuma gereği bile duymazlar sadece iyi mi iyi güzel mi güzel.Eleştiri bile yapacak kimse yok.
    Halbuki mod da ilerlemek isteyen bir adam kesinlikle eleştirilerle ilerlemeli.yoksa zaten yapacağı hiçbirşeydir.mesela benim çalışmam bunlardan öteye geçemez artık.ana konum belli masrafsız eldeki imkanlarla birşeyler yapmak.eleştiri getiren var yada yok.bu modun uzaması için ya benim ana temadan vazgeçmem gerek ya hazıra konmam demek yada eleştiri bekleyip devam etmem demek.

    İşin komik yanı burasıydı işte.Halbuki forumda aklı başında 10 kişiyi toplasak bir proje yapsak eminimki bu sitede konusu olan firmadan daha güzel çalışmalar yapabiliriz.Forumda o kadar güzel işçilik yapanlar var ki sıfırdan kasa imalatı yapan dandik firmalardan bile daha iyi işlere imza atıyorlar.
    Gelin görün ki rekabet malesef bazı kişilerin gözlerini kör edebiliyor.Yurtdışında o kadar profesyonel çalışmalar var ki adamlar el emeğiyle herşeyi yapmaya çalışıyor.Sıfırdan kendisi yapıyor kasayı iskeletinden tut da kaplamasına kadar herşeyi kendisi yapıyor.Bizler napıyoruz al bir LED tak kasaya, al bir fan bağla arkaya, al bir tane pleksi kes kapağı montajla, al eline dremel fan deliği aç...

    Bunlarla vakit kaybediyoruz.Şu ana kadar gördüğüm çalışmalar arasında en güzeli Moonwalker' ın Viper çalışmasıydı.O çalışma bence eşsiz bir modifiyeydi.Benim acemi olarak gördüğüm ve bu işlere heveslendiren ilk çalışmaydı.Bir de Cebit 2007 deki kasa var turuncu X-Clio o da gayet güzeldi.Boyadaki kalitesine hayran kalmıştım.Gerçek anlamda örnek aldığım çalışmalardı.Her açtığımda resimlerini hep bambaşka ilhamlar geliyor yeni fikirler açılıyor.O modları yapan arkadaşlara gerçekten teşekkür ediyorum gayet profesyonel çalışmalardı.


    Neyse biz kaldığımız yerden devam edelim. İsteyen çalışmayı okur cevap yazar isteyen yazmaz. Ben işime bakarım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splintercell -- 9 Ağustos 2008; 20:21:53 >




  • 09.08.08 Anakart Tablası LED Çalışması Eklendi...
  • Görünümü Baya İyi Olmuş Çok Emek Harcamışsın Belli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Anakarta bağladığın ledler çok hoşuma gitti. Gerçekten o tip lamba bulup bağlamak benim aklımda da vardı. Karanlıkta lazer şov gibi görüntü veriyorlar. Güzel çalışma, devamı gelmeli...
  • Hocam eline sağlık. Benim için asıl modifikasyon budur işte. Kendi yaratacılığınla yaptığın şeyler. Forumda birçok siteden yüzlerce mod malzemesi alıp bilgisayarı süslüyorlar sonra mod diyorlar. Onların da emeği var gerçi tabiki ama bi yerden sonra da cıvımaya başlıyor. Ayrıca yazını da okudum sonuna kadar hak veriyorum.
    quote:


    Bakıyoruz işte forumdan net bir örnek vereyim adamın yaptığı pratik ve bana göre yararlı bir çalışma 500 okunma sayısına karşın 40 cevapla ödüllendirilirken, başka bir modifiye çalışması 1000 okunma sayısına rağmen hala 30 cevapta kalabiliyor

    Pratik ve yararlı çalışma benimkisiymiş sanırım baktım da 599 okunma 44 cevap teşekkür ederim.




  • ewet hoş olmuş maliyete az
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ***@rmour***
    Anakarta bağladığın ledler çok hoşuma gitti. Gerçekten o tip lamba bulup bağlamak benim aklımda da vardı. Karanlıkta lazer şov gibi görüntü veriyorlar. Güzel çalışma, devamı gelmeli...

    Teşekkürler. Bu LED' ler elimde olan LED' ler açıkçası kasa dışında yeşil ve tonlarının ağırlıklı olduğunu düşünürsek, sadece Yeşil olan LED almak daha mantıklıydı.Ancak elimdekileri değerlendirip bu yolu tercih ettim. Özellikle bunu yapacak olanlar pleksi ile denemeliler gerçekten güzel olacağına eminim.Ayrıca Katot Lazerler yerine bunları kullanmak gayet güzel.Bu LED' lere alüminyum folyodan külah yapıp takmak daha güzel yansımasına neden olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: greatchecker
    Hocam eline sağlık. Benim için asıl modifikasyon budur işte. Kendi yaratacılığınla yaptığın şeyler. Forumda birçok siteden yüzlerce mod malzemesi alıp bilgisayarı süslüyorlar sonra mod diyorlar. Onların da emeği var gerçi tabiki ama bi yerden sonra da cıvımaya başlıyor. Ayrıca yazını da okudum sonuna kadar hak veriyorum.
    quote:


    Bakıyoruz işte forumdan net bir örnek vereyim adamın yaptığı pratik ve bana göre yararlı bir çalışma 500 okunma sayısına karşın 40 cevapla ödüllendirilirken, başka bir modifiye çalışması 1000 okunma sayısına rağmen hala 30 cevapta kalabiliyor

    Pratik ve yararlı çalışma benimkisiymiş sanırım baktım da 599 okunma 44 cevap teşekkür ederim.

    Teşekkürler.Aslında burada biraz da suç biz de konuyu açıyoruz ama nereye açtığımız belli değil. PC Modifikasyon ana forumunda 3 adet alt forum var.Kullanıcı geliyor konuyu açıyor ama nereye açtığını tam bilemiyor.Bir de bariz bir mod hatası var.Bakıyoruz sabit ve üst konu olarak işaretlenmiş içeriklere bana biraz gereksiz gibi geliyor.Halbuki senin yaptığın pratik çalışma gibi forumda buna benzer birçok çalışma mevcut bunlar ana forumda üst başlık olarak görünse problem kalmayacak.

    Kaçımız bu bölümde son sayfaya kadar tüm başlıkları takip ediyor ki.Geliyor adam ilk sayfada ne varsa var, gerisi boş yorumunu yapıyor çalışmalara gidiyor.Onu da geçtim böyle pratik çalışmalara atılan yorumlar nedense projeyle uğraşan arkadaşların konularını daha altlara itiyor.Burada bir düzensizlik olduğu açık ancak kim buna kulak verip düzeltecek oda tartışılır.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Prachtvoll
    ewet hoş olmuş maliyete az

    Teşekkürler.Elimizden ne geliyorsa artık.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.