Şimdi Ara

15 yaşında veletler artist artist geziyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Azında bi sigara kendini havalı sandığı için içiyor onuda zaten azında emzik gibi durduğunun farkında değil.Onun bunun arabasına yaslanıp ayaklarını kaputa koyuyorlar çiziyorlar kaportayı, yetmezmiş gibi arabayı kale yapıp şut çekiyorlar felan inanin deliriyorum ne kadar şuursuz bi gençlik yetişiyor sonra laf söyleyince size düşman oluyorlar ulan sanki senin denginim 10 yaş var aramızda hıyar herif.Bence aileler şu devirde gereken eğitimi vermiyorlar iki üç sene sonrada ehliyet alinca altina arabayi verip salarlar caddelere sonra ugraşdur.Bizim zamanimizda böyle itlik yapıcaksın varya baban azını burnunu kırardı, şimdi afferim oğluma diyorlar.

    Daha gecen gun gördüm doblo kaçırmış 15 yasinda veletler terorist gibi geziyorlar caddede az bi kovaladım sonra panik yapip kactılar bende peşlerine gitmedim kaza yaparlar diye.Cidden panik atak oldum sinir hastasi oldum bu şehirde, alıp başımı sessiz sakin huzurlu şehir dısında biyerlere gitmek istiyorum.Ayrica artik çoluk cocuklardanda nefret ediyorum ne pis bi nesil bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • O veletlerin bir kısmının sonu böyle olabiliyor
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Şu kaza tam ibretlik var ya


    Bir keresinde dediğiniz gibi 15-16 yaşlarında babasının arabasını kaçırmış 2 3 tane velet son ses müzik sisler açık şekilde arkamdan geliyordu.Arka sisleri açtım 2. viteste 10-15 ile kaplumbağa gibi yaklaşık 1 km falan gittik arkalı önlü korna çalmaya yemedi galiba zaten çalsa ani fren yapacaktım vurursa arka tamponda ki çizikleri yaptırırdı
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Ben de onu bir Tofaşçıya yaptım. Akşam üzeri bir vakitti sisleri yanık basık bir Doğan SLX geldi arkama, hava kararmamış ama gözümü alıyordu sisleri Artık ne takmışsa, aldım bunu önüme dayadım uzunları arkasından Yol veriyor geçmiyorum, basıyor kaçamıyor. En son baktım iyice ana caddelerden çıkıyoruz ara caddelere giriyoruz dedim bundan sonrası sıkıntı, dön şurdan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    O veletlerin bir kısmının sonu böyle olabiliyor



    Arabanın kapısı yukariya doğru açılınca ağlamaya başladılar sanırım :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    15 yaşındaki halimi hayal ediyorum. Babam 0 km gıcır gıcır Fluence almış. O heyecanla kartı gizlice cebime koyup arkadaşlarımı arıyorum. Toplanıp gezintiye çıkıyoruz, ben tabi gaza geliyorum, aracı biraz gıdıklıyorum ve hoop olan oluyor. Koskoca ülkede belki birkaç tane olan SLS AMG'lerden birine rastgelip yandan bindiriyorum. O çocuğun yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • videonun altındaki yorumları okudunuz mu bilmiyorum. biri 5664 e mesaj atmış.. bu kaza 261.898 tl zarara neden olmuş diye yorum yazmış birisi.. başka birisi de sigorta 28.000TL 'ye kadar karşılar Kasko 50.000'e kadar karşılar toplam 78,000 sigorta ve kasko öder. Geri kalanınıda fluence sahibi ödemek zorunda diye yorum yazmış. bunlar doğruysa fluencenin vay haline..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teterboro

    videonun altındaki yorumları okudunuz mu bilmiyorum. biri 5664 e mesaj atmış.. bu kaza 261.898 tl zarara neden olmuş diye yorum yazmış birisi.. başka birisi de sigorta 28.000TL 'ye kadar karşılar Kasko 50.000'e kadar karşılar toplam 78,000 sigorta ve kasko öder. Geri kalanınıda fluence sahibi ödemek zorunda diye yorum yazmış. bunlar doğruysa fluencenin vay haline..

    Doğru mu bu
  • yalnız, o sls orada olmasa bile, fluence'ın yavaşlamaya/dönmeye niyeti yoktu. kim olsa girecekti.

    sls de bir önceki arabanın yanından geçti, kısa mesafe depar yapayım, eksoz bağırtayım derken, fluence sls'e krampon girdi. sls'in daracık şeritte 180 derece spin'i de gözlerden kaçmadı.

    şaka bir yana, bu video üzerine, 8/4, 8/4 pay ederdim kazayı iki tarafa da. birinizin havası batsın, diğeri de çocuğuna sahip çıksın derdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.