Şimdi Ara

15 milyon Euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Devre arasında kadroya önemli takviyeler yapmaya hazırlanan Beşiktaş kolları sıvadı, transfer için geniş bir bütçe ayırdı.
    18.11.2007

     15 milyon Euro


    Kesenin ağzı açılıyor!
    Sezon başında rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’a oranla daha mütevazı transferler yapan Beşiktaş, devre arasında sessizliğini bozacak. Rakipleri Lincoln ve Roberto Carlos’u renklerine bağlarken, Federico Higuain ve Lamine Diatta gibi ucuz isimlere yönelen Kara Kartal, ocak ayında açılacak transfer döneminde Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen oyuncularını kadrosuna katmak için kesenin ağzını açıyor.

    Transfer listesi
    Tribünlerin istifaya davet ettiği Başkan Yıldırım Demirören’in devre arasındaki transferler için 15 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdığı belirtildi. Siyah-Beyazlı teknik heyet ile yönetimin görüştüğü, savunma ve hücum hattına takviye yapılması kararı aldığı belirtildi. Siyah-Beyazlılar’ın transfer listesinde Aston Villa’dan John Carew, Kayserispor’dan Mehmet Topuz ve Sivasspor’dan Mehmet Yıldız yer alıyor.
    Murat AKBAŞ

    Kısa kısa
    Diatta’nın haberi yok!Devre arasında takımdan gönderileceği iddia edilen Senegalli savunma oyuncusu Lamine Diatta, söylentileri dikkate almıyor. Kendisine transferiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını dile getiren tecrübeli futbolcu, “Takımda mutluyum ve kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Henüz yeterli şansı bulamadım. Eğer hocam bana fırsat verirse kendimi göstereceğim” diye konuştu. Diatta’nın Holosko transferi çerçevesinde Manisa’ya gönderileceği öne sürülmüştü.

    Divan Kurulu bugün
    Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu’nun üçüncü olağan toplantısı bugün yapılacak. Saat 10.30’da başlayacak olan toplantı Ceylan Interconintel Oteli Dolmabahçe Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yönetim kurulunun çalışmaları ve denetleme kurulunun raporunun okunacağı toplantıda, Siyah-Beyazlılar’ın transfer politikası da masaya yatırılacak. Ayrıca 25 ve 50. yılını dolduran üyeler, rozet ve mazbatalar ile ödüllendirilecek.

    Hentbolda Kartal galip
    Hentbol’da Erkekler EHF Kupası’nda mücadele eden Beşiktaş 3. tur ilk maçında Hırvat rakibi Osijek Elektromodul’ü 25-21 yendi. Maça iyi başlayan Siyah-Beyazlılar oyunun kontrolünü bir an olsun bile rakibine kaptırmadı. Kara Kartallar, Hırvat ekibi ile rövanş maçını 24 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacak. Beşiktaş, Hırvat rakibine 4 sayının altında yenilse bile 4. tura adını yazdırmayı başaracak.







  • Geçem Aksunun Cine5 e katılıp dediklerini duyduysan azın açık kalırdı o kadar iyi futbolcuları o kadar ıyı fıyata alıyorlardıkı anlatamam walla bobodan daha kalıtelı ve daha az para verılıyordu bunlara ertugrul saglam ve baskan ıstememıs bence holoskoda o kadar para etmez gene patlar .
  • Bu takıma forvet takviyesi gereksiz bence.Higuain-Bobo ikilisi kısa sürede çok işler yapacaktır eminim...
  • 15 Milyon mu...??? Borc 80 Milyon Dolara ulasti. Bu gidisle pek yakinda 100 Milyon´un da kapisini calariz.

    Besiktas yokus asagi giden bir tir, frenler patlak, soför Yildirim Demirören,... Vay halimize vayy vayy
  • demirören yine boş işlerin peşindesin ne zaman gidicen ne tatlı koltukmuş o ya..

    bu işler parayla olsaydı chelsea Ş.L şampiyonu olurdu..yönetmek diye bişi var yönetemiyorsun..kaka'yı ibrahimoviç' i de alsan senden gelen hiçbirşeyi istemiyorum..
  • Hiç akıllanma yokki. Yine toplama takım yapıyorlar.
  • Holoskonun o kadar edeceğini sanmıyorum. Bu takımında 15 milyon euro bütçe ayırıp forvete 5 milyon euro yatırması da mantıksız şuan için. Forvette 3 ismin var. Nobre Bobo Higuain hatta Delgado yu da katarsak 4 hücüm adamın var. Arkalarına adam gibi orta saha koydun mu bu takım bu halde bile en azından ligde iş yapar. Ama yok sen ben çok forvetle oynarsam çok gol atarım mantığıyla yaklaşırsan işin yaş. Oyun kuramıyorsun şuan. Orta sahandan adam gibi çıkamıyorsun aklın forvette. Bence Holosko Bobo dan veya Nobre den çok fazla artısı olan bir adam değil hatta bobo ve nobre ikilisini forvette oynatıp arkalarında adam gibi bir oyun kurucu pasör oynatırsan bu ikili forvette oldukça fazla iş yapar.
  • Bu adamla 70´li senelere dönüyoruz... Allah hepimize bol sabir versin. Besiktasim icin simdiden bir kibrit de ben yakayim bari
  • devre arasında takım mı kurulur ?
  • Valla ben bu adama acımaya başladım, ne yapacağını şaşırdı, üzülüyor demek ki, gitmeyide gururuna yediremiyor.Herkes "gelmiş geçmiş en kötü başkan" diye hatırlayacak kendisini. Durumu zor yani. Allah sabır versin onada.
  • Ona mi??? Hocam Allah BJK Taraftarina sabir versin. 3,5 senede hic bir is yapmadi...! Borcu 15 Milyondan 80 Milyona cikardi, futbolcu alip alip satti, göndermem dedi gönderdi, gidecem dedi gitmedi, bir sampiyonluk yasatmadi, kulübe hic bir proje kazandirmadi (Seba Projesi ve Stad kapasitesinin artisi önceden hazirlanmis projelerdi), herkesle dalasti,... daha ne diyeyim yani? Gitmiyor ya, gitmiyor. Kafayi yiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OkanBJK1903

    Ona mi??? Hocam Allah BJK Taraftarina sabir versin. 3,5 senede hic bir is yapmadi...! Borcu 15 Milyondan 80 Milyona cikardi, futbolcu alip alip satti, göndermem dedi gönderdi, gidecem dedi gitmedi, bir sampiyonluk yasatmadi, kulübe hic bir proje kazandirmadi (Seba Projesi ve Stad kapasitesinin artisi önceden hazirlanmis projelerdi), herkesle dalasti,... daha ne diyeyim yani? Gitmiyor ya, gitmiyor. Kafayi yiyorum.


    İşte iki ucu b.klu değnek, taraftar üzgün, yönetim üzgün, mutlaka futbolcusuda aynı durumda. Başarıda zor bu ortamda, kısa vadeli çözüm beklentileri de daha fazla hataya itiyor bu adamları. Dilerim bir çıkar yol bulunur. Kadroda çok kötü değil bana göre, şanssızlıkda var takımın üstünde.
  • 15 Milyon Euro'luk bir "saçmalama" ile karşı karşıyayız..Allah bizlere sabır versin..
    İnşallah 15 Milyon Euro'ya 1 tane " adam gibi" bir futbolcu alırlar..
    Ama yok..Bunlar 3 Milyon EuroX5 adam yapacaklar..
  • BİZ ARAMIZDA ONBEŞMILYONERO TOPLAYALIM SEN GIT YALVARIRIM GIT YA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.