Şimdi Ara

15 bin e oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • max. 15bin liraya kuzenime araba alicaz sedan hb farketmez lpg li olmalı marka model takintimiz yok genç işi bir araç olsun önerilerinizi bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, öncelikle acemi olduğunu varsayarak ve parça durumu, bakım ücretleri vs. varsayarak R 19 Europa tavsiye ederim. Pek genç işi denemez belki ama en azından ABS var. Ayrıca bakımı üzmez. Eğer masraflar gözünüzü korkutmayacaksa Corsa, Polo ve Polo Classic bakabilirsiniz. Palio öneren de çıkabilir ama benim etrafımda kullanan yok o yüzden bilgim yok. Hatta fikir amaçlı bir kaç link de burada. Umarım yardımcı olur. Şimdiden hayırlı olsun.

    Europa :http://www.sahibinden.com/renault-r-19?hasPhoto=true&a11=true&price_max=15000
    Corsa :http://www.sahibinden.com/opel-corsa?hasPhoto=true&a11=true&price_max=15000
    Polo ve Polo Classic :http://www.sahibinden.com/volkswagen-polo?hasPhoto=true&a11=true&price_max=15000




  • Öneriler için teşekkürler europa araştıralım biraz corsalara baktım yeni kasaların 2 kapililari var sadece polo classiclerden bizim enistede var o da arabasına aşık olduğundan objektif bakışta bulunamadik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lada vega öneririm genç işi demişsin zaten direksiyon hidrolik olmasada çok ağır değil parçasıda çok ucuz ve her ilde bulunabilir.. Bende öğrenciyim Samara ya biniyorum gayet az yakıyor ve çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat marea ve rover 416 lar nasıldır peki marea güncel duruyor rover honda şanzıman kullanıyormuş sanırım.lada vega yida araştırma listenize aldık teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Europa hb var öğrenciyim. Tavsiye ederim. Ben 13 e aldm. 110.000 kmde idi .ek olarak sunroof parksensörü döşeme mevcut. Herşey den önce arabadan beklentine bağlı. 1 senedir bende cebimden masraf olarak 100 tl çıktı şu ana kadar. Yolda da bırakmadı . 20.000 Km dir biniyorum. Tip olarak bakarsan da öyle aman aman bi tipi yok. Hatta tipsiz ama insana kendi arabası her daim farklı gelir. Europa'ya megane 2 jantı tak bakalım ne oluyor gör. Parçası ucuzdur . Hiç öyle Corsa Polo alıcam diye bakma onların parçaları çok pahalıdır. Europa alırsan 1.6 enjeksiyonlu al performansta seni fazlasıyla tatmin eder. Yani 2. viteste bile giderken gaza sonuna kadar asılınca patiye kalan bir araç . Frenleri yol tutuşu falan gayet yeterlidir. Öyle 120-130 kmlerde uçan kaçan bir araba değildir. Ben ankara-eskişehir arasını sabit 140 km hızla gidip geliyorum. Radarları bildiğim için bi oralarda yavaşlarım. 140 Km ile git gel her seferinde 19 kuruş yaktı lpg de. 100 km ile gittiğim ilk zamanlarda 15 kuruş yakıyordu.




  • Twingo olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felica 1.6 sorunsuzdur
    Palio 2003 üstü
    Corsa 1998-2000
    Polo hb 98 üstü
    Renault Megane Coupe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c3 ün temizini bu fiyata bulmak zor,Europa'yı listemize yazdık,Felicia larda iyi gibi duruyor düşünülebilir.
  • Aslında bu fiyatı biraz yukarılara 17-18 bin civarlarına çıkarabilirseniz yelpazeniz daha da genişleyecektir.
  • Biraz daha çıkıp temiz marea olabilir,hyundai accent,
    palio

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef en fazla 15 bin verebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna 1 de olabilir. 2.0 motor lpg ile hem ekonomi hem performans sunar. Donanim olarak emsallerine gore doludur. Ancak ufak tefek elektronik sikintilar cikarabilir. Keyfine ve rahatina duskunse bu tarz lamba veya sensor arizalari o kdr onemli dgl bnce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Escort hakkında düşünceleriniz neler?
  • Bir gün aracımı satmak zorunda kalırsam arabasız kalmamak adına her fiyat aralığında bir araç belirledim kendime. 12000 ila 15000 arasında fiyat/performans olarak en iyi araçlardan biri Kia Sephia'dır.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-1999-model-kia-sephia-lpg-li-1.5-gtx-klimali-256201031/detay
  • 2 senedir twingo sahibiyim bu bütçeye gore harika bi araba klimalı üstü acik çift airbag oto cam oto ayna merkezi kilit vs hersey var arabada ve lpgde 13-14 kuruş yakıyor. Dünyayı gez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tempra
    Palio
    Uno

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dowland33

    Lada vega öneririm genç işi demişsin zaten direksiyon hidrolik olmasada çok ağır değil parçasıda çok ucuz ve her ilde bulunabilir.. Bende öğrenciyim Samara ya biniyorum gayet az yakıyor ve çok memnunum.

    samara zamanının efsane aracıydı, ben de birkaç yıl kullandım. sanırım o sempatinle vega diyorsun ama vega gerçekten berbat bir araç genç arkadaşım. mesela 4 cam otomatik ancak camlar tamamen açılmıyor. bir yarım cm filan kalıyor ve bu sebeple insanın kolunu acıtıyor. tip olarak da gerçekten çağdışı. tip olarak da direksiyon olarak da samara bile ondan iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasa45

    Malesef en fazla 15 bin verebiliriz

    o rakama en düşük donanımda bir stilo alabilirsin. burda bahsedilen tüm araçlardan üstün yumuşak kullanımı olan geniş bir c sınıfı araçtır. ben daha yeni full dynamic tertemiz 2005 stilo aracımı 19'a sattım. o sebeple sahibinden.com'daki fiyatlar aldatmasın. stilo ithal bir araçtır, parça sorunu yoktur ancak yan sanayii parça bulamazsın. bu sebepten parçaları pahalıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.