Şimdi Ara

1434 TL Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850 W 80+ Gold Tam Modüler PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.n11.com/urun/sharkoon-silentstorm-cool-zero-850w-80-gold-tam-moduler-psu-guc-kaynagi-1047231?magaza=aptekteknoloji

    Tier a sınıfı
    En düşük hepsiburadada var 1500tl ordada

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Stokta gözükmüyor biri kaptı sanırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sharkoon müşteri hizmetleri iyidir bu güç kaynağıda gayet sağlamdır tier a'dır.

  • teşekkürler aldım 1 adet

  • 2019 yılı sonunda 600tl ye almışım. Maşallah geçen sürede şahlanmışız.

  • ihtiyacım var aslında ama bu benim pc donanımlarına yetersız kalıyor. anakart 2x8 pinli ekran kartıda 3x8 pinle çalısıyor. bunda var 2x8 pin

  • Sizce bu Psu muu, yoksa amazon TR'deki Corsair Rm750x mi?

  • VgrooveR kullanıcısına yanıt

    Tier listelerine güvenmeyin, Bunlar kullanıcı yorumlarıyla hikayeden şişirilen isimler, Kaliteli markalara yönelin, Ben sertifikaya'da inanmıyorum bronz gold vs. geçen bir yorumda daha söyledim gametech psu gidip gold 80+ sertifikası yapıştırmış hepsi hikaye, psu 1 kere alın güncel psulardan alın, Kaliteli markalara yönelin, FSP,SEASONIC vs. gibi ben ROG THOR kullanıyorum gayet memnunum Yedek olarak FSP HYPERK 700 almıştım 2side duruyor 3-5 saat test imkanım oldu 2 sindende memnunum eski psu'da FSP idi 450w civari idi, 9 sene civarı kullandım 1.nesil i5 sistemde anakartım bozuldu öncesindede PSU kaynaklı 1 sorun yaşadım, bilgisayarı kapatınca kapanıyor ama fanlar dönmeye devam ediyordu sağolsun FSP servise sormuştum yine 9 senelik psu'ya bile yardımcı olmuşlardı O bu da bir dipnot olsun.

  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

    Sharkoon'un konudaki güç kaynağı gerçek tier a'dır.

    Birzat uzun uzun incelemesine bakmıştım psuyu çok saygın bir şirkete üretmişler.


    Asus ise galiba seasonic'e üretmiş. Seasonic bu işin piridir ama sharkoon bu güç kaynağı'da en az asus kadar başarılı bir bir güç kaynağıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 24 Nisan 2022; 1:46:41 >
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

    hocam şimdi övüp alınabilir mi dediniz?  

  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

    Dostum kalite deyince aklınıza neden sadece FSP ve Seasonic geliyor? geçen biri daha buna benzer bir cümle kurmuştu. Şuan dünyanın açık ara en iyi güç kaynağı olan Corsair AX1600i nin ana üreticisi Flextronics, AX1600i den sonra gelen SuperNOVA 1600 T2 nin üreticisi ise Super Flower yani ben zirvede FSP ve Seasonic göremiyorum. Tamam ikisi de dünyanın önde gelen üreticileri fakat piyasada o kadar kaliteli üreticiler var ki FPS ve Seasonic i aratmıyorlar hatta orta seviyede CWT nin PSU ları FSP ve Seasonic den daha kaliteli ve sorunsuz diyebilirim en basit örneği de Corsair RMX ve Core Reactor serisi şuan mid range de dünyanın en iyi PSU ları ve ikisinin üreticisi de CWT.

  • Arseyus kullanıcısına yanıt

    Ana üretici %90 ihtimal Sirtec çünkü Silent Storm SFX serisini de Sirtec üretmiş bunu da aynı firmaya ürettirmişlerdir.


    Sirtec büyük bir firma aynı zamanda High power markasının sahibi fakat ben gerçekten top tier PSU lar ürettiklerini düşünmüyorum en azından piyasadaki tüm High power ve Sharkoon psu lar bu şekilde.


    Bu seviyedeki psu lar arasında %100 japon kapasitör kullanan ve ürettiği psu ya güvenen tüm markalar 7-10 yıl garanti verirken ne hikmetse High power ve Skarkoon psu ların tamamı 2-3 yıl garantinin ötesine geçemiyor.

  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

    Evet şimdi aklıma geldi sirtec.

    Highpower bilmiyorum'da sharkoon'daki garanti olayı galiba bir asus veya msi kadar zengin olmadıkları için 3 yıl ile sınırlı tutmuşlar.

    Ben incelemesini okuduğum zaman 1 tane olumsuz şey yoktu ayrıca bir psu düşün kü isteğe bağlı olarak arkasında ki tuşa basıp pc kapandıktan sonra kendisini 1 dakika daha çalıştırıp soğutarak kapanıyor.


    Ben 750w olanını almıştım ve aradan bir kaç ay sonra bir talihsizlik sonucu sata kablosunun biri kırılmıştım iletişime geçtim ve 3 içerisinde te istanbul'dan diyarbakır'a yedek sata kablosunu ücretsiz olarak gönderdiler. Bu yüzden bunları yazma gereği hissettim.

  • Arseyus kullanıcısına yanıt

    PSU nun profesyonel hiç bir incelemesi yok. 1 tane inceleme gördüm adam ''çok sessiz'' demiş çok sessiz dediği de boşta 28.5db, yükte de 34db yani sessiz dediği bu.


    Ayrıca adam incelemede 12v kanalının yük altında 12v ın altına düştüğünü, 5v kanalının da yine 5v ın altına düştüğünü paylaşmış ama bununla ilgili tek bir cümle kurmamış, dediğim gibi tek bir profesyonel incelemesi yok. Sharkoon gibi küresel bir markanın bu PSU ları tomshardware, techpowerup tarzı işinin ehli yerlere gönderip neden incelemesini yayınlatmadığını merak etmiyor değilim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 24 Nisan 2022; 3:0:46 >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

    Ben 1 tane inceleme videosu izlemiştim yabancı birisi sormuş bumu yoksa corsair rmx'i die inceleyen youtuber hangisi ucuzsa onu alın ikiside üzmez demişti.

    Bir kaç inceleme linkleri atayım belki bir fikrin oluşur eleştirilecek bir kısım varsa konuya yazarsın tekrar.


    https://www.youtube.com/watch?v=XoyCbeKsQWI


    https://www.youtube.com/watch?v=tVx1_0GCFdY


    https://www.youtube.com/watch?v=n8CmOGDXaPs (Şu video'da NZXT gibi başarılı bir marka ile kıyaslanmış)


    https://www.youtube.com/watch?v=JCyD_9XBsJw Bu video bile insanı gaza getiriyor :)


    https://www.pcgameshardware.de/Netzteil-Hardware-219902/Tests/Sharkoon-Silentstorm-Zero-Cool-650W-1279290/


    https://elchapuzasinformatico.com/2019/03/sharkoon-silentstorm-cool-zero-review/


    https://tr.comprating.com/sharkoon-silentstorm-cool-zero-750w-review-en-espa-ol





  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

    Her konuda gelip aksini iddia etmekten yorulmadınız mı? Size sorarak mı yorum yapalım? En iyisini ben biliyorum modundan çıkın, ve Çok biliyorum diyen çok yanılır sözünüde size hatırlatmak istiyorum,


    Ben şahsi kullanıcı yorumlarımı ve tavsiyelerimi yazıyorum, ve burasıda bir forum ve özgür bir paylaşım alanı, forumun kelime anlamını bir araştırın, Sizin kıstaslarınıza sizi bağlar, sizin söylediğiniz doğru diye diretmektende vazgeçin. benim yorumlarımı alıntılamaktanda vazgeçin


    Fasılasız her konu altında mutlaka siz çok biliyorsunuz her konuda bilginiz çokmuş gibi bilmiş bilmiş yorum yapmakla ve alıp kullanan kullanıcıların fikirlerini ve yorumlarını ben biliyorum siz bilmiyorsunuz tavrınızlada bir yere varamazsınız.


    Kaçıncıdır görmezden geliyorum mecbur bırakıyorsunuz insanı, forumdan başka işiniz olmayabilir AMA SİZ HERŞEYİN İYİSİNİ BİLMİYORSUNUZ. Sizinle tartışmaya gerek dahi görmüyorum daha karşı tarafın fikrine saygı dahi duymaktan uzaksınız.


    LÜTFEN YORUMLARIMI ALINTILAMAYIN RİCA EDİYORUM.





  • Bu psu kesinlikle kotu degil fakat rmx ile kiyaslanabilecek seviyede bir psu da degil, o youtuber arkadas kimse biraz ucmus :)


    Rmx serisi gercekten kusursusa yakin bir psu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.