Şimdi Ara

14 Mayıs seçim gecesi için olay ifadeler: Her şey bir oyundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14 Mayıs seçim gecesi için olay ifadeler: Her şey bir oyundu. Özellikle Güneydoğu’da çok sayıda sandıkta Yeşil Sol Parti’nin oylarının YSK sistemine girilirken MHP ve AKP’ye kaydedilmesinin ortaya çıkmasından sonra seçim güvenliği konusunda endişeler arttı.



    ne kadar haberleri
    14 Mayıs seçim gecesi için olay ifadeler: Her şey bir oyundu
    https://nekadarhaber.com/gundem/14-mayis-gecesi-icin-olay-ifadeler-hersey-bir-oyundu/1448.html



  • böyle saçmalıkların yalan olduğu ortaya çıkalı 2 gün oldu günaydın

  • La Pulga kullanıcısına yanıt

    Yok ya tescilli kanıt mı var yalan olduğunun. Soylu bile küsürü küsürüne nereden biliyormuş yarım puanı bulamıyoruz derken. Yine de suç sandığı gerektiği kadar koruyamayanlarda o ayrı.

  •   

  • gerçeği kabullenmenin bir kaç aşaması vardı bunlardan ilki inkar kısmı

  • Bu konu haber vs değil,her canı isteyen senaryo yazsın,algı oluştursun o zaman. Burası partilerin kılcal damar manipulasyon sahası mı olacak.

    Seçim bitti,YeşilSol(HDP) oy kaybının yalanlarla geçiştirme amacında,ana muhalefet lideri koltuğu kaptırmamak için istifa seslerini azaltmak amacıyla oylar çalındı gündemi oluşturdu,gündem değişti ve oylar çalındı muhabbeti bitti. Her sandıkta 1 oy çalınsa argümanı her seçimde kaybedenlerce vurgulanır. Her seçim sonunda kaybeden parti yada lider kendi destekçilerinin olumsuz eleştirilerini azaltmak için oylar yanlış girildi vs gündemi oluşturmaya çalışır. İstanbul BB seçimlerinde yapıldı tekrarlandı seçim.


    Bilmeyenler,farkında olmayanlar olabilir:

    Doğu'da başta Hakkari,Diyarbakur,Ağrı,Van,Muş,Kars,Bingöl illerimizin köylerinde binlerce sandıkta AKP,CHP,MHP sandık görevlisi bulamıyor buluyorsa da mecburen HDP sempatizanı birini bulmak kabul etmek zorunda kalıyorlar.

    Bu illerde yüzlerce köyde binlerce sandıkta HDP(YeşilSol) dışında sandık görevlisi yok diyebiliriz. Bu sandıklarda oy kullanma süresi geçtikten sonra sandıkların bulunduğu binalar kapandıkran sonra oy kullanmayanların adına biri kullanır,çakar imzaları. Doğuda %70-80 alanlar böyle alıyor yıllardır

    Yok canım,abartıyorsun diyenler biraz araştırsınlar,bırakın Doğuyu Karadenizin köylerinde bile sandık görevlisi bulamıyor partiler.

    Kastamonu`da köyde sandık görevlisi bulamadığı için şuan en güçlü parti bile İstanbul`dan seçmen kaydırdı sadece sandık görevlisi sağlayabilmek için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • abrooke139 kullanıcısına yanıt

    Forumda okuduğum en mantıksız mesaj bu sanırım. İddiayı ortaya atan kişiler gerçekliğini kanıtlamakla yükümlüdür. Karşı tarafın yalan olduğunu ispatlamak gibi bir yükümlülüğü yok.

    Aksi taktirde senin hakkında her yalan söyleyene, söylediğinin yalan olduğunu ispat etmen gerekir.

  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt

    Nasıl kanıtlayacak! Kaç sığınmacı oy kullandı sorusuna bile cevap verilmiyor. 100 bin mi 2 milyon mu nedir. Yani diyorsun ki çalmışlarsa da iyi yapmışlar.

  • 14 Mayıs seçimine "darbe" denilirse "15 Temmuz" benzetmesi yapılırsa, mitinglerde montaj videolar yayınlanırsa diğer taraftan da bu tarz komplo iddiaları gelir.

    Neyin gerçek olduğunu algılamayı bırakmış birbirinden nefret etmiş toplum haline geldik, çok tehlikeli bir oyunun içine sürükleniyoruz...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.