Şimdi Ara

13k bulaşık makinesi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 4 programlı yeter, kolay kolay arıza yapmayan, fiyat performans ürün arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bütçe 12 13 bin Max.

    Grundig bu modelini buldum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Grundig 6732 daha iyi olur, hatta 6842 konumunuza teslimat oluyorsa 13.5 bine daha da iyi. Arçelik-Vestel grubunda parça temini kolay, bulaşık makinesini yapamayan üretici yok gibi. Vestel'de 4212, 5312 var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin tamirini yapan birisi olarak diyebilirim ki, parça sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız ve çok yüksek parça parası vermek istemiyorsanız arçelik, beko, vestel.

    Vestel antin kuntin parçalar kullanıyor...

    Diğer markalarda ise mesela kart arızalandı, kart en düşük 3500tl. Kartı bulmak ayrı bir sorun. Servisinde oluyor... Tamirciler ise severler çünkü ellerinde çıkması varsa ittirir geçer ya da tamir görmüş.

    Enteresan bir düzen söz konusu.

  • vestel almayında... bulaşık makinesi uzatılmış garantisi biter bitmez tuşlar basmamaya başladı. meğerse kronik tuş sorunu varmış. tamiri yok. panelin komple değişmesi lazımmış. neyse söküp bir nebze iyileştirdim. bir süre sonra ise divizör bozuldu. o parça tek satılmıyor. internette bile spotta 2200 TL. e tuşlarda çok zor çalışıyor. makine çöp oldu.


    çamaşır makinesi ise 3. yılı garantisi biter bitmez pompa motoru bozuldu. servis fahiş bir rakam çıkarınca kendim söktüm değiştirdim. 5. yılında kazan düştü. kazanı binbir güçlükle söktüm. tamamını sökebilmek için 4 tornacı gezdim. meğerse kazan ayağı denilen döküm parça çürümüş ! o kadar kalitesiz bir döküm koymuşlar ki un ufak dağılmış. servis kazan ayağın tek satılmadığını komple kazanın değişmesi gerekir dedi. yani taş çatlasa 250 liralık bir parça yüzünden komple kazan satın almam gerekiyormuş. fiyatı ne kadar olabilir sizce ? sıfır makine parasıydı !


    o paraya bende uzatılmış garantili başka marka sıfır makine aldım.


    şuan bu konuda gezme sebebim ise vestel ve alt ürünleri olmayan bulaşık makinesi aramak !!


    tüm ürünlerim vestel. daha örnekler veririmde roman olur.


    ama haklarını yemeyim tv işinde iyiler. lakin beyaz eşya konusunda sıkıntılar büyük.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.