Şimdi Ara

109,89 TL Qcy T5 Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim kulaklıkta geldi. Aşağıdaki youtube videosunda yaptığım test ile Gaming moda almadığımda bariz bir gecikme var fakat gaming modda hiç bir gecikme hissetmedim.


    Bunun haricinde kulakda durma konusu denildiği kadar olmasa da bazen kayıp çıkabiliyor ama bende dert edecek kadar sıkıntı yaratmadı. Şarj süresi zamanla görecez, yarım saat falan kullandım windows şarjını %90 olarak gösterdi. 110 tl'ye aldığım en güzel cihaz diyebilirim  


    Ses kaliteside gayet güzel, odyofil olmadığım için yorumlarım bu konuda başkaları için geçersizdir ama benim için gayet yeterli bir ses kalitesi hele fiyatını da düşününce gayet iyi.



    Ekleme: Sol kulaklıktan ses gelmiyor, ışığı yanıp sönüyor kapatıp açıyorum açılırken bir dıt sesi geliyor ve sonrası yok. Maşallah çok dayanıklı çıktı cihaz  

    Ekleme2: Sorunu düzelttim. Şu şekilde; pc'den bluetooth aygıtı kaldırdım. İki kulaklığıda dokunmatikten kapatıp önce sol kulaklığı sonra sağ kulaklığı açıp pc'de eşleştirme yaptım ve düzeldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 22 Ocak 2021; 20:21:30 >




  • Benim de bugün geldi de ürünün bağlantısı pek iyi değil sanırım. Ara ara kafamı hareket ettirince kesilebiliyor, elimi kulağıma götürünce kesiliyor, normal dinlerken bir sorun yok ama. Mesafe olarak da maksimum 5 metrede felan çekiyor. Haylou gt1 plus kulaklığım da var onun çekim gücü bunun 2 katı. Öyle pcde bir şeyler izlerken felan kulanılabilir.


    Ses kalitesi fena değil ses yüksekliği de gayet fazla, 110 tlye anca bu heralde  

  • Benimki de geldi. Ses kalitesi benim için yeterli. Dokunmatik alanı küçük gibi, kesişim noktasında iyi algılıyor sadece. TWS kulaklık denemek isteyene önerebilirim.

    ₺20 Akbank çeki ile iyi fiyata geldi. Teşekkürler cohannan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    Benim de bugün geldi de ürünün bağlantısı pek iyi değil sanırım. Ara ara kafamı hareket ettirince kesilebiliyor, elimi kulağıma götürünce kesiliyor, normal dinlerken bir sorun yok ama. Mesafe olarak da maksimum 5 metrede felan çekiyor. Haylou gt1 plus kulaklığım da var onun çekim gücü bunun 2 katı. Öyle pcde bir şeyler izlerken felan kulanılabilir.


    Ses kalitesi fena değil ses yüksekliği de gayet fazla, 110 tlye anca bu heralde  

    Bende de aynı sorun. Sol kulaklık bir bağlanıyor bir bağlanmıyor. Bağlanınca başımı sağa sola çeviriyorum ve kopuyor. Uğraşamam valla bunla, iade talebini oluşturdum, inşallah pislik yapmaz hburada. Keşke kopma olmasaydı, 10 numara üründü valla 110 tl'ye.





  • Pi kullanıcısına yanıt
    Farkı sadece kulak içi olması mı T7 ile
  • oozgurel kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok hocam maalesef.
  • Sol kulaklığın sesinin gelip gitmesinden sebep iade ettim ve paramı geri yatırdı hburada.


    Kulaklık ile telefon görüşmeleri çok iyi değil. Ama oyunlarda ve müzikde oldukça beğenmiştim, keşke sorunsuz bir ürün olsaydı da kullansaydım.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.