Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.489
Cevap
121
Favori
554.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne güzel müşteri hizmetleriniz var! müşteri hizmetleri, 0(850) 288 80 80, şatış başvuru takibi 0(850) 288 31 85, başvuru hattı 0(850) 288 80 81, şikayet hattı 0212 703 43 71 dahil tüm iletişim kısmı numaralarına ulaşamıyorum şaka gibi. Sürekli online bize yazına yönlendiriyor. Ordan yazdığım 3 mesaja geri dönüş olmadı.

    Geçen ay başvuru yaparken de aynı problemi yaşadım. Teras kat olması nedeniyle listede binada kapı numaramı göremedim. Acaba internet altyapısı mı yok port mu yok bilemedim. Başvuru ekranı yarıda kaldı. Bilgi de alamıyorsun kayıt yapabilesin. Gene aynı numaraları defalarca aramama rağmen ulaşamamıştım. Ne mi oldu? Sinirlenip yarıda bıraktım. Artık nasıl sistem kurdularsa kayıt ekranı yarıda bırakmama yani başvuru kaydı oluşturmama rağmen.. taa kaç hafta geçmiş aradılar başvurunuz yarıda kalmış! kızıp kapattım. Neyse sistemleri böyle deyip dün binada başka kapı numarası ile kayıt yaptım. Belki kayıtta ararlar durumu izah ederim, düzeltirler, hem de bilgi alırım altyapı var mı yok mu öğreneyim. Dünden beri müşteri hizmetleri numarasını, başvuru numarasını, hatta şaka gibi şikayet hattı nuramarasını bile aramama rağmen bir allahın kulu ile muhattap olamadım. Online bıraktığım destek mesajları da allaha emanet. Demek internette problem çıksa üstünden günler geçecek attığımız mesaja öyle geri dönüş olacak. Başvurumu iptal edin. Başka firma ile görüşeceğim.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!




  • merhaba arkadaşlar

    yaklaşık 1 senedir turknet kullanıyorum ve son derece memnunum, hızım 88 mbitin altına hiç düşmedi , kullandığım süre içinde bir an bile bir kesinti donma kasma ile karşılaşmadım, yeni abone olacak var ise size davet kodu verebilirim, arkadaşınıgetir kampanyasında bu davet kodu ile turknete yeni katılanlara 1 ay bedava kullanım hakkı oluyor, isteyen olursa davet kodumu özelden pm mesaj yazarak talep edebilirler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, normalde kurulum yapıldıktan kısa bir süre sonra erişiminiz geliyor. Fiber ekibimize bilgi verdim. Hattınızı kontrol ederek size dönüş sağlayacaklar.
  • mstfmd kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kayıt numaranız üzerinden kontrol ettiğimde aktivasyon ekibimiz bugün size 2 farklı arama yapmışlar ancak ulaşamamışlar ama size tekrar arama yapacaklarını ilettiler. Sistemde yer alan adres bilginizden altyapı sorgulamada kontrol ettiğim zaman daire numaranız görünüyor. Arama yaptıkları zamanda size bilgi vereceklerdir.
  • Daha ilk günden pişman oldun geçtiğime fiber ayağına gaza geldim bir de kendi alt yapıları.İki gün daha bekleyip iptal edeceğim aboneliğimi neyse ki türktelekom u daha iptal etmedim.

  • Kontrol ettiğimde ilgili arkadaşlarımız tekrardan gelerek modem kurulumu yapmışlar ve hattınız şu anda online görünüyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Evet önceki arkadaşlar tamamlayamamışlar kurulumu eksikleri girince sorun çözüldü.

  • Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim.

  • Taahhüt vermezsek 129 tl olacağına dair arandım, devlet desteğini çektiği için fatura bir sonraki ay 125 TL olucakmışta, müşteriler madur olmasın diye Dijiturk TurkNet işbirliğinde 85 TL'ye internet + televizyon veriyormuş, o da 1 yıl sonra tekrar 125 TL oluyormuş. Az kalsın kaptırıyordum kendimi. Aman diyim dikkat edin. Arayan no'yu da ifşa edeyim 02129200390.

  • NightShadow kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. Sadecewww.turk.net ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılan bilgileri dikkate almanızı rica ediyoruz. Sizinle iletişime geçtiğimiz resmi numaralar için de turk.net/destek adresini ziyaret edebilirsiniz. PM üzerinden müşteri numaranızı ve konu linkini paylaşır mısınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, kayıt numaranız üzerinden kontrol ettiğimde aktivasyon ekibimiz bugün size 2 farklı arama yapmışlar ancak ulaşamamışlar ama size tekrar arama yapacaklarını ilettiler. Sistemde yer alan adres bilginizden altyapı sorgulamada kontrol ettiğim zaman daire numaranız görünüyor. Arama yaptıkları zamanda size bilgi vereceklerdir.

    Merhaba, doğrudur açmadım. Ben ulaşabilseydim zaten sorun çözülecekti. Daha fazla uğraşmak istemedim. Evimin teras kat sizin sistemde ve adres.nvi.gov.tr adresinde binada 16 daire var. ben 17yim. sorun da burada. Neyse iyi çalışmalar canlı müşteri hizmetleri olan bir firma halletti.

  • Arkadaşlar çok acil bir kesin bilgiye ihtiyacım var. Bugün günlerden 2 haziran. Şu anda edevletten turk.net aboneliğimi iptal etsem tam ay fatura mı ödüyorum yoksa 2 günlük mü?


    Lütfen kesin cevabı bilen paylaşabilir mi?

  • Merhaba TürknetDestek

    Telekom altyapı çalışması kapsamında bu sabah internet hattı geleceği bildirilmişti. Modemin ışıkları kırmızı ve halen günlerdir internete bağlanamıyorum. Kayıt açtım sorumum çözülmedi Son çare olarak buradan yazmak istedim. Müşterileri utanmadan yalvartacak seviyeye getiriyorsunuz. Parasını ödediğim hizmet için amele gibi niye sizin peşinizden koşuyorum. Ayıptır sizin yaptığınız ya!
    Kullanıcı: 1952722

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi iptal ettirdiğinizde kullanmadığınız günler için faturanızda kısmi iptal yapıyoruz. Eğer faturanızı ödediyseniz kullanmadığınız günleri iade ediyoruz.
  • careemm kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşanan arızanın kontrol edilmesi için bende teknik ekibimize bilgi verdim. Kontrollerini tamamlayarak gelişmeleri sizinle paylaşacaklar.
  • @TurkNetDestek Merhaba bir arkadaşım Turknet başvuru yaptı. Kimlik fotokopisini yükledik ben geçiş yaptığımda evrakları kargoya vermiştik ama arkadaşıma kurye gelip evrakları imzalatacak dedi. Kargoya mı verelim kuryeyi mi bekleyelim


    Edit : Başka bir sağlayıcıdan geçiş yapacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 4 Haziran 2021; 9:19:3 >
  • Deadwood kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonemiz 29 TL'ye lojistik hizmet aldıysa evrakları kurye getirecektir. Dilerseniz kontrol ederek bilgi verebilmem için müşteri numarasını konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • bu aktif altyapıda hiç yer açılmıyor mu?

    bir sene önce sorguladığımda da 100mbps destekliyor ama 15 verebiliriz diyorlardı, sorguluyorum halen aynı. 100 tanımlarız ama 15 veririz diyor.


    şimdi 1 sene önce kayıt olsam halen 15mbps mi alıyor olacaktım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 5 Haziran 2021; 8:25:17 >
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktif altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz yerlerde altyapınızın desteklediği maksimum 100 Mbps'e kadar hizmet alabileceksiniz. Altyapınız 15 Mbps'e kadar desteklediği için yüksek hız alamıyorsunuz. Bu konuda yerleşik operatör tarafından altyapı iyileştirme çalışmaları yapılması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.