Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (827. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
840.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 17 yaşındaki genç, ortalığı böyle inletiyorsa elinden öperim ben. Helal olsun sana.. Bu yaş da bu birikim, bu kültür.. Her insana nasip olmaz. Hem gençlik hataları olabilir, hangimiz yapmadık ki?.. Birazcık geriye dönsem ben de çok şeylerden rahatsız olduğumu söyleyebilirim. Olur böyle şeyler.. İnsanın olduğu yerde hata mutlaka olur. Önemli olan bunu açık yüreklilikle söylemek, hatalı olduğunu kabul etmekdir. Sen de kabul etmişsin. Bize helal olsun demekten başka bir şey düşmez..


    Üzme kendini. O kadar insana yardım ettin, hayır duası aldın. Binlerce insan Allah razı olsun dedi sana.. Yetmez mi? :) Bozma keyfini Nomaaddd!
  • Başarılarından dolayı tebrik ediyorum nomadcry, senin başarılarına senin 17yaşında olman gölge düşüremez, akıl yaşta değil baştadır :)
  • Canın sağolsun birader. Dürüstlük, herkes için en hayırlısını getirir. Yaşıtım olduğunu da öğrendim bu vesileyle. Dediğim gibi, canın sağolsun.
  • Bismillahirrahmanirrahim

    Hahahah ya neyse ne iyi birisini tanıdım yaşı başı farketmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 24 Nisan 2012; 19:37:18 >
  • Burada önemli olan gerçekten dürüstlüktü ve doğru olanı yaptın dostum. Kendini 38 yaşında tanıtarak yanlış bir şey yapmış olabilirsin ancak özür dilemesini ve ders çıkarmasını bildiğin sürece, hatalar uzun vadede faydalı olurlar. Tebrik ediyorum seni gerçekten. Yapılması gereken davranış.

    Ve bir şey eklemek istiyorum: Akıl yaşta değil baştadır ancak insanlar, özellikle de sanal ortamda, diğerlerini yaşa göre değerlendirme eğilimindeler. Üzülerek söylüyorum, sanal ortamda bazı insanlar diğerlerini yaşına göre değerlendiriyor. Örneğin sen başta 38 değil de 17 yaşında olduğunu açık olarak belirtmiş olsan, bazı insanlar gerçekten sana bildiğin şeyi öğretme çabasına girecekti, bilmeyerek hem de. Ki bunu şu halde bile yapan insan sayısı çok fazlaydı. İnan bana yaşın bilinseydi bu daha çok olurdu. Ha bunları "yaptığın doğru bir şey" anlamında söylemiyorum. Sadece kendini kötü hissetmeyesin, hepimiz insanız. Hata yaparız. Ben de 18 yaşındayım ve yaşın aslında 38 değil de 17 diye gözümde hiç küçülmedin, aksine bu davranışın büyük bir insan olduğunu gösterdi.

    Gerçekten tebrik ediyorum. Helal olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 24 Nisan 2012; 19:38:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCCe

    Merhaba, öncelikle belirtmeliyim ki bu başlığı takip etmiyorum ve bu yazdıklarınıza tesadüfen rastladım.

    Bu yazdıklarınızı neden yazdınız, neden böyle bir patlama noktasına geldiniz bilemiyorum ve açıkçası önemli de değil. Benim asıl dikkatimi çeken 17 yaşında bir gencimizin açık yüreklilik ile yazdığı bu satırlar oldu... Kelimenin tam anlamıyla "akıl yaşta değil baştadır" atasözümüzün bu kadar canlı bir örneğine daha önce hiç rastlamadım. Ayrıca forum geçmişimde böylesine takdir edebileceğim çok fazla üye ile de karşılaşmadım. Ben 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar gerek üniversite çevremden gerekse şehir dışında çalışmamdan dolayı birçok insanla karşılaştım... Ama şu anda görüyorum ki 30-40 yaşında içi boş insanlar olduğu gibi sizin gibi 17-18 yaşında insan olma yolunda büyük adımlar atmış olanlar da var.

    Sözü çok uzatmama gerek yok. Bu dürüstlüğünüzden ve cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim. Eminim bu mesajınızı okuyacak birçok forumdaşımız sizi takdir edecektir.

    Sunmuş olduğunuz/olacağınız değerli katkılarınız için teşekkür eder, devamını dilerim.

    İyi forumlar.

    Tamamiyle aklımda olanların yazıldığı bir mesaj. 5800'ı mı aldığım gün yüklemiştim, ve o gün bugündür şu an 5800 kullanmama rağmen aktif olarak takip ediyorum gelişmeleri. CFW konusunda NomadCRY'ın bana yardımı çok fazlasıyla dokundu, ben 21 yaşındayım ve yaşmış vs. imiş önemli değil benden sana bütün hakkım helal olsun, yaptığın her yardım için teşekkür ederim




  • @NomadCRY

    emin kardeş, hakaten 17 yaşındaysan sana helal olsun, bana sorarsan olayı fazla ciddiye almışsın,yani yüzüm yok yüzsüsüzüm falan ne gerek var böyle laflara ? açıkcası beni pek ilgilendirmedi bir çok kişiyide ilgilendirdiğini sanmıyorum yani herkes senin sunduğun cfw yi veya insanların işine yarıyacak uygulamayı aldı kullandı ve sana teşekkür etti, şahsen yazını ilk görüdğümde dedim "ne oluyo lan yoksa cfw de büyük bi virus vardıda şimdimi, itraf ediyor" gibi :D bence gerek yok, güzel bir uygulama yaptın bizlerde yararlandık,sen zaten yaşınla,karakterinle alakalı bi polomikte bulunmadın,sana abi diyenlerde "as.. nasıl abi demişim ne yapcam lan ben şimdi" diicek halleri yok olmuş ne var bunda ?

    yani kendini çok suçlamıssın buna gerke yoktu diyorum. cfw lerini severek kullandım eyvallah eline sağlık, 3 aydır android kullanıyorum ;)
  • @NomadCry
    Emin kardeşim,5800 konularını bir yılı aşkındır takip etmiyordum.PM atmasan bakmayacaktım bile.Aramızda çok fazla problem olmadı diye hatırlıyorum.Ancak forumdan arkadaşlarla konuşmalarımızda bazı yanlış giden şeylerin olduğunun zaten farkındaydık.Neyse lafı uzatmama gerek yok.Helallik istemişsin,vermemek olmaz.Benden yana sana hakkım geçtiyse helal olsun.

    Not : 5800 konuları 2 yılı aşkın devam eden konular.Birol kardeşimle başlayıp benim de gönül vermemle hız kazandı.Diğer arkadaşlarım ve senin sürüklemenle birlikte ise bugüne kadar geldi.Yazdıklarına göre şu anda 17 isen 15,5 yaşında bu işlere başlamış olmalısın.
  • Emin hakkım varsa helal olsun senin gibi bir dahi olsun o kadar kusur akıl yaşda değil baştadır kardeşim ...
  • demek öyle ha, emin...
    aslına bakarsan bence hiç gerek yoktu bu tarz bir kimliğe bürünmene..
    insanlar yaşlarından dolayı değil, kişiliklerinden dolayı saygıyı hak ederler..
    yaptıklarınla bunu da hak etmiştin zaten.
    ancak yukarda bir arkadaşında dediği gibi biraz aldatılmış gibi hissettim kendimi.
    zira işinden, çocuklarından bahsetmiştin.
    keşke kendin olsaydın. o zaman daha iyi olurdu.
    mesela ben neysem o'yum nette.farklı değil yani.
    sana hiç abi diye hitap etmedim, zira bende 32 yaşındayım zaten,
    ancak abilere gereken saygıyı, yaptıklarından dolayı, ben dahil herkez gösterdi zaten.
    bundan sonrasın da yapacaklarında başarılar kardeşim.
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Lise 3'e gidiyorum. Fen lisesindeyim. Derslerim fizik ve geometri haricinde iyi. Daha fazla çalışmam gerek tabiki. Bir sürü hayalim var, çok ilginç, orijinal fikirler, belki bazılarını hayata geçiremeyeceğim. Olsun, düşündüm ya o kadar şeyi, yeter bana. İlerideki hedefimi de belirledim şimdiden iyi bir yazılımcı olmak.

    Ben dualarımda size ye ayırıyorum her zaman. Lütfen günde 30 sn de bana dua edin abilerim, amcalarım, kardeşlerim, yaşıtlarım, dostlarım...
  • @NomadCry
    yaşın konusunda yalan söylemen bence ufak bir hata ama işinden çocuklarından bahsetmen pek şık olmamış tabi o mesajları babanız yazmadıysa
    ben pek takılmıyorum internette insanların yalan söylemesine, insanlar interneti sanki olmak istedikleri insan olmak için kullanıyorlar
    etrafımda bir çok tanıdığım yaşı medeni durumu hatta cinsiyeti konusunda bile yalan söyleyebiliyor
    bunlar internetin hayatımıza kattığı özgürlükler ama bu olayı çok da ciddiye almamak gerek ilerde kişilik problemlerine bile yol açabilir
    bu yazdıklarımı da fazla ciddiye almadan bir tavsiye olara okuyabilirsiniz
    Benim asıl buraya yazma sebebim seni başarılarından ötürü tebrik etmek di,
    sunrise cidden çok başarılı bir cfw bence sen enerjini yaşıtların gibi boşa harcamak yerine bu kadar komleks bir konuda bu kadar başarılı olmuşsun
    artık yeni güncellemelerini bekliyoruz
    sistemin dayatması olan sınavları o kadar da önemseme bana sorarsan ben su an 27 yasındayım hala sınavlar için çalısıyorum (tus a girdim 3 gün önce )
    Bence ilerde başarılı olduğun severek yaptığın bir işi yapmalısın




  • YGS'ye fazla çalışma şimdi, bence lise 3 fizik,kimyayı falan tamamen hallet seneye bol bol ygs çalışma vaktin olacak :D Bende lise 4 fen liseliyim ygsde 2968. oldum. Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum ben de.
  • İndiriyorum bakalım hadi hayırlısı
  • Twitter'dan bana yazdığın bazı şeylerde de açıkcası üslüp çok olgun duruyordu. Yaşına göre oldukça olgunsun benim için yaş sorun olmadı zaten hiçbir zaman, çokta takılmam yani bu duruma.

    Gerçekleri açıklaman yerinde bir karar olmuş, arkanda pişmanlık duyacağın birşey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    Lise 3'e gidiyorum. Fen lisesindeyim. Derslerim fizik ve geometri haricinde iyi. Daha fazla çalışmam gerek tabiki. Bir sürü hayalim var, çok ilginç, orijinal fikirler, belki bazılarını hayata geçiremeyeceğim. Olsun, düşündüm ya o kadar şeyi, yeter bana. İlerideki hedefimi de belirledim şimdiden iyi bir yazılımcı olmak.

    Ben dualarımda size ye ayırıyorum her zaman. Lütfen günde 30 sn de bana dua edin abilerim, amcalarım, kardeşlerim, yaşıtlarım, dostlarım...




    dualarımız seninle NomadCRY. ;) konuyla alakasız belki ama geometri'm inanılmaz derecede iyidir, herhangi bir problemin olursa bana iletmenin yolunu bulabilirsen zlatan_skyline@hotmail.com adresini kullanman yeterli olacaktır. Elimden geldiğince geometri konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Bunun dışında Sunrise sayesinde telefonumu 1 sene fazladan kullandım inan bana (piyasa miktarının cuzi bi miktar fazlasına da sattım telefoncuya ). Bunların hepsi senin sayende oldu dostum. Ben de iyi olduğumu düşündüğüm bir konuda sana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. ;)




  • Cık. Olmamış Opera gene kapanıyor durduk yere
  • link nerde ?
  • 
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.