Şimdi Ara

10 Adet ffp2 N95 Maske 13.77 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
12.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kardeşim bu maskelerin nanofiber filtre üretiminde yüksek mühendis.


    onun söylediğine göre 2-3 saatten sonra etkisi kalmıyor. bu yüzden normal cerrahi maskeler koruma için yeterli ancak her 2-3 saatte bir değiştirilmeli diye üstüne basa basa söyledi.


    O şekilde sürekli maske tüketiyoruz ailecek. çok şükür şu ana kadar virüse yakalanmadık, tabi dezenfektan kullanımına da dikkat ediyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SzolnoK

    Maske fırsatları konusunda test sonuçları hiç de öyle söylemiyor. Boşa o kadar para verip iyi filtrasyon yapmayan maske almaya gerek olduğunu düşünmüyorum ben. Alıp denemedim. Normal maskenin test sonuçları üzerine yorum yapıyorum.

    test sonuçlarını paylaşır mısınız hocam yada nasıl öğrenebiliriz. firmanın normal cerrahi maskesi bile %99 üstü koruma sağlıyor. onların paylaştıkları TEST SONUÇLARINA göre. siz farklı bir test sonucu gördüyseniz paylaşır mısınız

  • Ben de 3 kutu almıştım bu maskeden. Yüzde duruşu gayet iyi. Burun teli de iyi kapatıyor. Ancak nefes almakta zorluk çekmiyorum maske takılıyken. Az once bir tanesini kestim. Maske 5 kat . Ic ve dış en dis katmanlar pamuklu bir kumaş. Icerde ise iki katman meltblown a benzeyen bir yüzey var. Bu iki yüzey arasında yine pamuk gibi bir katman.

    N95 mi bilmem zaten üstünde n95 yazmiyor ffp2 yaziyor. Bu arada kulak lastikleri de cok rahat ne bol ne de sıkıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim477 İ kullanıcısına yanıt
    Şurada paylaştılar hocam

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=148619008
  • Ben de 2 paket aldım bu maskeden denemek için. Standard numarasını, sertifikasını falan bilmiyorum ama kutunun içinden 2 tanesinde burun teli çıkmadı. Hepsiburada yorumumu yayınlamadı o yüzden buradan duyurayım: ALMAYIN ARKADAŞLAR.


    Filtresi standardı falan vs. uygun olsa bile sırf şu olay kalite kontrol diye bir şeylerinin olmadığını gösteriyor. Sadece bu yüzden bile alınmaz.

  • Xanthochroid kullanıcısına yanıt
    Hepsi Burada olumsuz yorumları yayınlamıyor.
    Objektif değiller,

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgar1899

    Evony maskeyi de alıp kendileri takıyorlar rahat diye çünkü artık umursamıyorlar hocam yılmış durumdalar. Aşı sonrası ise tamamen salmış durumdalar. Kardeşim covid yoğun bakım hemşiresi, aylarca bırakın evony falan meslek lisesinde dikilmiş filtresiz yamuk yumuk maske verdiler, baskında ele geçirilen merdiven altı maskeler bile verildi.

    Şu an maske falan umrunda değil nasıl olsa oldum yine olacağım diyorlar anlatıyor sürekli covid pozitif entübe hasta yanına o evonylerle hatta filtresiz maskelerle giriyorlar.

    Hacettepe hastanesi personeline sürekli uyarı yayınlıyor sağlıkçılar maske takmadığı dikkat etmediği için, bir yandan da sağlıkçılara da ikrah geldi artık kızamıyorum.

    Geçen hafta bende hacettepedeydim serviste tüm hastaların açıp girdiği kapının kolunu hemşireler doktorlar açıp kapatıp, gözünü kaşıyor, maskesini düzeltiyor, çay bardağını tutup çay içiyor. Oluruna bırakmışlar artık.

    Sürü Bağışıklığı kaçınılmaz desene şuna.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • alvent maskelerin evonyden çok daha iyi olduğunu bizzat test ettim, tavsiye ederim. nette yorumları da okuyabilirsiniz.

  • MAG Plus 4 Katlı nasıl (Çift Kat Meltblown)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Nisan 2021; 3:6:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vault

    kardeşim bu maskelerin nanofiber filtre üretiminde yüksek mühendis.


    onun söylediğine göre 2-3 saatten sonra etkisi kalmıyor. bu yüzden normal cerrahi maskeler koruma için yeterli ancak her 2-3 saatte bir değiştirilmeli diye üstüne basa basa söyledi.


    O şekilde sürekli maske tüketiyoruz ailecek. çok şükür şu ana kadar virüse yakalanmadık, tabi dezenfektan kullanımına da dikkat ediyoruz.

    ''3 saatten sonra etkisi kalmıyor'' dan kasıt tam olarak nedir?

    gözenekleri mi açılıyor? yanları mı gevşiyor? aralıkları mı açılıyor?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf07.

    Ürünün kutusundaki bilgilerin detaylı incelenmesi ile bu ürünün belgelendirilmediği anlaşılmaktadır.


    Şöyle ki;


    FFP2 koruma sınıfındaki bir maske EN 149 standardına göre üretilmiş ve onaylanmış kuruluşça test edilmiş olmalı. Kutu üzerinde EN 14683 yazmakta, bu tıbbi maske standardıdır.


    CE işaretinin altında ya da sağında, ürünü belgelendiren onaylanmış kuruluş kimlik numarasının (dört haneli) yazması mevzuat gereği bir zorunluluktur. Böyle bir numara da yazmamaktadır.

    (Kişisel Koruyucu Donanım Yönetmeliği 18 inci maddesinin üçüncü fıkrası:

    Kategori III olarak sınıflandırılan KKD’lerde; “CE” işaretinin yanına Ek-7 veya Ek-8’de belirtilen uygunluk değerlendirme sürecine katılan onaylanmış kuruluşun kimlik kayıt numarası konulur. Onaylanmış kuruluş kimlik kayıt numarası bizzat onaylanmış kuruluş tarafından veya kendisinin talimatıyla imalatçı ya da yetkili temsilcisi tarafından konulur.)


    Ürün üzerinde marka, model bilgisi, CE işareti, ilgili standart numarası, koruma sınıfı yer almalıdır. Bunların hiçbiri ürün üzerinde görünmüyor (ilan görselini baz alarak söylüyorum).


    Tüm bu bilgilere dayanarak net bir şekilde derim ki bu ürünü satın almayınız.

    Hangi maskeyi almayı önerirsin? 5 saatlik bir uçak yolculuğu yapacağım, en iyisine sahip olmak istiyorum.





  • N95'te MUSK markasını tek geçerim, kalite ve güven

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maske kulağa takıldığı için fazla iyi izolasyon sağlayacağını düşünmüyorum. Sonuçta kenarlarından hava girerse cerrahi maskeden farkı kalmaz.

    F/P olarak aşağıdaki maskeden çok memnunuz. 3M 9162E ventilli FFP2 maske 15'li paketi 122 lira şu an orijinal 3M ambalajında geliyor tavsiye ederim,


    https://www.trendyol.com/3m/9162e-vflex-ffp2-ventilli-maske-15-adet-p-48916761

  • cemsuzen kullanıcısına yanıt

    İyi de ventilli maske bu sağlık işleri için uygun değil ki. Normalde bunu sokakta giyip gezenin maskesiz gezen gibi ceza yemesi lazım. Hasta biri takıp sokağa çıksa mikrobunu yaya yaya gezmeye devam edecek. Zaten maske takmanın birinci amacı kişinin mikrop kapmasını önlemek değil mikrop yaymasını önlemek. Örneğin doktorların ameliyata girerken maske takmasının öncelikli amacı hastadan mikrop kapmamak değil hastaya mikrop bulaştırmamak. O tür maskeler o şekilde hizmet etsin diye tasarlanmışlar. Hem mikrop kapmayayım hem de mikrop yaymayayım diyen varsa en güzel maske bu linkteki gibi olanların ventilsizleri.

  • den D kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğiniz doğru bu sebepten dolayı ventilli maske üzerine cerrahi maske takarak kullanıyorum ve bu şekilde kullanımın hem kendim hem de çevrem için güvenli olduğuna inanıyorum. Tek maske kullanmak istiyorsanız ventilsizi dediğiniz gibi mantıklı olur fakat dediğim gibi benim kullanım biçimim bence en güvenli kombinasyon.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.