Şimdi Ara

10 Adet ffp2 N95 Maske 13.77 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
12.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LeHospitall L kullanıcısına yanıt

    Aynen 3 paket almışım bugün toplam. Eklenmiyor şuan o hesaba sepete ama başka hesaba girdim ekletti. Hesap bazlı sınır koymuşlar demek teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N95 maske satışı yasak değil mi arkadaşlar? Başınıza iş almayın sonra benden demesi. Hayırlı alışverişler dilerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    iade edin



    Alıntıları Göster

    Neden iade edilmeli hocam?

  • Ürünün kutusundaki bilgilerin detaylı incelenmesi ile bu ürünün belgelendirilmediği anlaşılmaktadır.


    Şöyle ki;


    FFP2 koruma sınıfındaki bir maske EN 149 standardına göre üretilmiş ve onaylanmış kuruluşça test edilmiş olmalı. Kutu üzerinde EN 14683 yazmakta, bu tıbbi maske standardıdır.


    CE işaretinin altında ya da sağında, ürünü belgelendiren onaylanmış kuruluş kimlik numarasının (dört haneli) yazması mevzuat gereği bir zorunluluktur. Böyle bir numara da yazmamaktadır.

    (Kişisel Koruyucu Donanım Yönetmeliği 18 inci maddesinin üçüncü fıkrası:

    Kategori III olarak sınıflandırılan KKD’lerde; “CE” işaretinin yanına Ek-7 veya Ek-8’de belirtilen uygunluk değerlendirme sürecine katılan onaylanmış kuruluşun kimlik kayıt numarası konulur. Onaylanmış kuruluş kimlik kayıt numarası bizzat onaylanmış kuruluş tarafından veya kendisinin talimatıyla imalatçı ya da yetkili temsilcisi tarafından konulur.)


    Ürün üzerinde marka, model bilgisi, CE işareti, ilgili standart numarası, koruma sınıfı yer almalıdır. Bunların hiçbiri ürün üzerinde görünmüyor (ilan görselini baz alarak söylüyorum).


    Tüm bu bilgilere dayanarak net bir şekilde derim ki bu ürünü satın almayınız.





  • Bu çin tasarımlı çakma maskelerde N95 yazmaz. KN95 yazar. Bi taraflarından element uydurmuşlar yani. Bizim satıcılar N95 yazarak suç işliyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STND -- 8 Nisan 2021; 10:20:31 >
  • eşim sağlıkçı, ankara sincanda çalıştığı özel hastane yeteri kadar koruyucu n95 kullandırmıyor. şeytan diyor ismini yaz ama neyse..

    biz kendi imkanımızla aldık n95 kullansın kendini korusun diye ama bir süre sonra maddi külfet zora soktu bizi. son zamanlarda fiyatlar düştü biraz. bildiğiniz f/p ürünü n95 varmı önerebileceğiniz?

  • Bu tarz maskeleri seven biri olarak, bu markayı önermiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık açıldığında 3 kutu sipariş vermiştim. LCW’nin güvensiz olduğu için toplatılan 5 liraya sattığı n95’lerin aynısı. Sanırım LCW elinde kalan ürünleri imha etmek yerine bu firmaya satmış, onlar da alıp paketleyip tekrar satışa sunmuşlar. Yeni sipariş vereceklere tavsiye etmem, ancak alan da zarar etmemiş olur, neticede 1 liraya geldi tanesi. Sağı solu altı üstü açık her yerinden hava geçiren maskeye 50 kuruş vereceğime, 1 liraya gerçekten hava geçirmeyen bir ürün aldım sayılır. Filtrasyon oranını bilemem ama yüze tam oturduğunda hava kaçırmadığını, şişip indiğini hissettim. Denemek için alınabilir, stok için alınmaz.

    10 Adet ffp2 N95 Maske 13.77




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YETAB

    Başlık açıldığında 3 kutu sipariş vermiştim. LCW’nin güvensiz olduğu için toplatılan 5 liraya sattığı n95’lerin aynısı. Sanırım LCW elinde kalan ürünleri imha etmek yerine bu firmaya satmış, onlar da alıp paketleyip tekrar satışa sunmuşlar. Yeni sipariş vereceklere tavsiye etmem, ancak alan da zarar etmemiş olur, neticede 1 liraya geldi tanesi. Sağı solu altı üstü açık her yerinden hava geçiren maskeye 50 kuruş vereceğime, 1 liraya gerçekten hava geçirmeyen bir ürün aldım sayılır. Filtrasyon oranını bilemem ama yüze tam oturduğunda hava kaçırmadığını, şişip indiğini hissettim. Denemek için alınabilir, stok için alınmaz.

    Güvensiz olduğu için toplatılan maskeler bedavaya verilse bile alınmaz; ancak bağ bahçede toz toprak içinde çalışırken kullanılabilir





  • quote:

    Orijinalden alıntı: yirthan

    Tamamen tesadüf diye düşünüyorum ama bu tip maske kullanmaya başladıktan sonra korona oldum.

    1 yıldır şirketin verdiği cerrahi maske kullanıyordum ege marka n95 maske kullandığım dönemde yakalandım hastalığa...



    Alıntıları Göster

    ben de migros'tan kocamaan basmalı bir el dezenfektanı aldım herkesin masada var eksik kalmayayım diye.bir hafta sonra hasta oldum işte yeni bitti.öncesinde geçen sene mart nisan mayıs maske bile yokken deli gibi gezmiştim marketleri.maske kıtlığında tek maskeyi yıkadık yıkadık taktım doğru dürüst takmazdım bile.işte sakındıkça geliyor sana doğru en iyisi kafaya takmamak.





  • Covid pozitif hastaların yattığı servislerde hemşireler normal evony marka cerrahi maske kullanıyorlar. TRT belgeselde izlemiştim cerrahpaşa hastanesi covid yoğun bakım sorumlu doktoru yeşil cerrahi maske ile hastalara müdahele ediyordu. Önemli olan hangi tip maske kullandığın değil, nasıl kullandığındır. İnsanların çoğu maske kullanmayı bilmiyor. Bir maskenin ömrü max 4-5 saatir. Ağız ve burun sıvısı maskeye temas ederse maske özelliğini kaybeder, değiştirmeniz lazım. N-95 maske, ağzında maske olmayan covid+ hastaya müdahele eden sağlık personeli için zorunlu olabilir ama normal bir kişi için değildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 12 Nisan 2021; 0:20:5 >
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt

    Evony maskeyi de alıp kendileri takıyorlar rahat diye çünkü artık umursamıyorlar hocam yılmış durumdalar. Aşı sonrası ise tamamen salmış durumdalar. Kardeşim covid yoğun bakım hemşiresi, aylarca bırakın evony falan meslek lisesinde dikilmiş filtresiz yamuk yumuk maske verdiler, baskında ele geçirilen merdiven altı maskeler bile verildi.

    Şu an maske falan umrunda değil nasıl olsa oldum yine olacağım diyorlar anlatıyor sürekli covid pozitif entübe hasta yanına o evonylerle hatta filtresiz maskelerle giriyorlar.

    Hacettepe hastanesi personeline sürekli uyarı yayınlıyor sağlıkçılar maske takmadığı dikkat etmediği için, bir yandan da sağlıkçılara da ikrah geldi artık kızamıyorum.

    Geçen hafta bende hacettepedeydim serviste tüm hastaların açıp girdiği kapının kolunu hemşireler doktorlar açıp kapatıp, gözünü kaşıyor, maskesini düzeltiyor, çay bardağını tutup çay içiyor. Oluruna bırakmışlar artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 12 Nisan 2021; 1:9:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanyasar

    Covid pozitif hastaların yattığı servislerde hemşireler normal evony marka cerrahi maske kullanıyorlar. TRT belgeselde izlemiştim cerrahpaşa hastanesi covid yoğun bakım sorumlu doktoru yeşil cerrahi maske ile hastalara müdahele ediyordu. Önemli olan hangi tip maske kullandığın değil, nasıl kullandığındır. İnsanların çoğu maske kullanmayı bilmiyor. Bir maskenin ömrü max 4-5 saatir. Ağız ve burun sıvısı maskeye temas ederse maske özelliğini kaybeder, değiştirmeniz lazım. N-95 maske, ağzında maske olmayan covid+ hastaya müdahele eden sağlık personeli için zorunlu olabilir ama normal bir kişi için değildir.

    N95 Maske gereksiz pahalı


    Ayrıca 1 maske 2 saatten fazla takılmaz

  • İlk kez bugün denedim. Pandemi başlangıcındaki ffp2 maskeler ile alakası yok. Eskiden zor nefes alırken bunu rahatça takabiliyorum. Burun kısmı da ne kadar zorlasam kapanmıyor. Nefesimin o kısımdan geldiğini hissediyorum. Çift maske olarak takılabilir. Tek başına tavsiye etmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk birkaç ay dışında hep aynı cerrahi maskeyi kullandım ARE marka.

    Ara vermeden çalıştım, araya düğün sıkıştırdım, gezdim tozdum hala sağlamım.

    Gördüğüm kadarıyla insanlar maskeye önem vermiyor ve günlük değiştirmiyorlar bence bundan kaynaklanıyor 2-3 gün aynı maskeyle gezen iş arkadaşlarım var ve eğitimli insanlar, muhabbet esnasında ben günlük değiştiriyorum bazen çift maske takıyorum dediğimde şaşırıp söylemişlerdi.

  • Bugün maskeyi kullandım meslek gereği sürekli takmam gerekiyor yüzü tam sarıyor.Nefes almakta baya güçlük çektim baş ağrısı yaptı işini bence fazlasıyla yapıyor.
  • YETAB Y kullanıcısına yanıt
    Güvensiz oldugu icin toplatilan maskeyi nasil internetten satabiliyorlar tekrar, inanilmaz gercekten. Siparis vermistim hala gelmedi, geldiginde iade edecegim.
  • kaliteli maske isteyen TT MEDİCAL kullansın. gerçekten çok güzel iş çıkarmışlar. maskeyi elinize alınca farkı hissedebiliyorsunuz. tabiki fiyatı tuzlu. arada 1 alana 1 bedava kampanyası yapıyorlar o zaman alıyorum

  • ibrahim477 İ kullanıcısına yanıt
    Maske fırsatları konusunda test sonuçları hiç de öyle söylemiyor. Boşa o kadar para verip iyi filtrasyon yapmayan maske almaya gerek olduğunu düşünmüyorum ben. Alıp denemedim. Normal maskenin test sonuçları üzerine yorum yapıyorum.
  • Bu maskeler n95 falan değil. Zaten adamlar da kn95 yazmış. O her ne ise artık.

    10 kurusluk 20 kuruşluk maskelerden bir farkı yok guvsnilirlik açısından. Durumunuz yoksa kulagi ve burnu rahatsiz etmeyen ucuz maskelerden alin gecin.

    Bunlar steril ortamlarda üretilmiyor bilginiz olsun ipini koparan maske işine girdi. Hangisini alirsaniz alın kolonya sıkın kurusun o sekilde takın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.