Şimdi Ara

1 MPS internet hızım var ama saat 12 itibariyle 10 mps oldu :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende şubattan beri kullanıyorum quiknet, kampanyalı 5mbit almıştım, aynı apartmanda oturduğum arkadaşım da öyle, onunki şuan 10mbit oldu ama benimki hala olmadı.. alt yapı çalışmalarından dolayı biraz ara vermişlermiş yükseltmelere ama ağustos sonuna kadar herkesi 10mbite geçirceklerini söylediler.. geçirmezlerse ilk konuşucağım müşteri temsilcisinin benden çekeceği var

    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shat -- 18 Ağustos 2009; 2:25:46 >
  • Bana 37.50 geldi fatura. Anlamadım ya neyse.
  • arkadaşlar bu 10mbpse yükseltme olayının nedeni sanırım ek servisler. örneğin superplay ligtv yayını.şahsen benimkinin hızını yükseltmemiş olsalardı 29 TL aylık verip ligtvye superplay üzerinden abone olmazdım. 1mbps asla kaldırmaz çünkü online ligtv yayınını. ek servislerden elde edecekleri gelir düşüncesiyle bu yükseltmeyi yaptıklarını düşünüyorum,inşallah tekrar düşmez.
  • daha çook gelir fiber miber....
  • Superonline gibi gençleri Antalya Merkez'dede görmek isteriz 1mb le torrentle savaşıyoruz uydunet benimki şükürli pingler fena değil...
  • Bende tahaaütlü 1Mbps kullanıyorum.Geçen ay aradılar hızınızı yükseltelim vs diye.Eylül sonuna kadar orda olmadığım için Hayır dedim.Şimdi sormadan kendilerimi yükseltiyor.Orda olmadığım içinde hız testi yapamıyorum.Kendileri yükseltiyorsa 10mbps 5 gb kotalıyla mı değiştirecekler benim paketi?Yoksa ben söyleyene kadar 1 de devammı edeceğim?
  • Ah apartmanlara gelse
  • Bu internet buraya gelirse ttekekomun yüzüne bakan ne olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalcinonline


    quote:

    Orijinalden alıntı: KaraDavut1989

    quote:

    Orijinalden alıntı: yalcinonline

    benide aradılar sizi 49 tl ye 10 mps sınırsız yapalım diye ben hayır istemiyorum dedim.ama yinede şu anda 10 mps kullanıyorum eğer faturada 49 tl gelirse ben onlara gösteririm.


    Ben 1 yılı aşkın bir süredir Quiknet abonesiyim.İlk 1 mbit kampanyasıyla üye oldum.Kampanyaya göre 2 yıllık sözleşme imzalamak gerekiyordu.İlk sene 29 ikinci sene 49 lira olacaktı sözleşmeye göre.Benim 1 yılım dolduğunda adamlar beni aradı 5 mbit sınırsız 49 liraya veriyoruz dediler hemen kabul ettim.Kabul etmesem 1 mbite aynı parayı verecektim sözleşmeye göre.Adamların 5 mbit'i çıkarması işime yaradı.Şimdi ise 5 mbit leri yine aynı paraya 10 mbite çıkartıyorlar.

    Ben senin sorununu anlamadım muhtemelen sende benim gibi aynı kampanyada quiknet abonesi oldun.Sözleşmeye göre 1 mbite 49 vereceğine 10 mbite 49 vereceksin bunda ne kötülük var.

    sorun nerede kardeşim biliyomusun sen 10 mps ye 49 lira veriyosun ben 10 mps ye 29 lira üstelik daha dün geldi fatura yine 29 lira :S
    bence nemi olsu bunlar 1 mps yi kaldırdı ve beni aradılar 5 mps ye geçmek istemisiniz diye ben hayır dedim ve yinede 10 mps ye geçtim çünkü artık telcom 1 mps yayın yapmıyor benide otomatik geçirdiler yani şu anda türkiyenin en ucuz internetini ben kullanıyorum gurula yazıyorum
    10 mps : 29 TL (KDV DAHİL)


    10Mbps 5GBKOTALI = 29 TL kullanıyorsun tebrikler

    http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 9 Eylül 2009; 14:17:00 >




  • bende istiyorum kahrolsun ttnetttt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupe96
    arkadaşlar bu 10mbpse yükseltme olayının nedeni sanırım ek servisler. örneğin superplay ligtv yayını.şahsen benimkinin hızını yükseltmemiş olsalardı 29 TL aylık verip ligtvye superplay üzerinden abone olmazdım. 1mbps asla kaldırmaz çünkü online ligtv yayınını. ek servislerden elde edecekleri gelir düşüncesiyle bu yükseltmeyi yaptıklarını düşünüyorum,inşallah tekrar düşmez.

    Sanirim tezim dogru cikti.superplay ligtvyi iptal ettim ve hizim tekrar 1 mbpse dustu. Attan inip esege binmektende beter oldum :)
  •  1 MPS internet hızım var ama saat 12 itibariyle 10 mps oldu :S


    Ben superadsl 8mbps kullaniyorum durum ortada. Idm ile download ederken 2,5mb/sn hiz goruyorum. Ama stabil olarak 1 mb saniye download hizi var ama o bile cok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.