Şimdi Ara

1 mbit hız yetmiyor uydunet hızı attırmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • uydunetin 3 mbit sınırsız tarifesi fiyatını 29 tl seviyelerine indirirlerse yani 1 mbit tarifesini kaldırıp aynı fiyattan min. 3 mbit vermeye başlarsa bundan daha kral tarife olmaz.
    ama 39'dan aşağı inmez gibime geliyor. genelde 10'ar liralık indirimler yapılıyordu. 512'lik tarifeler var bir de tabi. bunu da hesaba katarsak en düşük hız 1 mbit kalmaya devam eder 17,5 tl'den. araya 2 mbit alınır ve 29 tl olur. bak böyle iyi oldu sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 29 Mart 2012; 17:53:50 >
  • bende geçicemde şunu sorucam AKK varmı iletişimden yazdığımda yok dedi bide soriyim dedim son sorum ise 5mbit kaç kb indirme hızı olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: assasinscreed

    bende geçicemde şunu sorucam AKK varmı iletişimden yazdığımda yok dedi bide soriyim dedim son sorum ise 5mbit kaç kb indirme hızı olur

    uydunet'te AKK yok, rahatlıkla geçebilirsin.
    sınırsız tarifesinin altında yazıyor;http://www.kablonet.com.tr/sayfa-33-UyduNet-Uydunet-Tarifeleri.html

    5 mbps'nin indirme hızı hakkında bilgim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Timurlénk

    uydunetin 3 mbit sınırsız tarifesi fiyatını 29 tl seviyelerine indirirlerse yani 1 mbit tarifesini kaldırıp aynı fiyattan min. 3 mbit vermeye başlarsa bundan daha kral tarife olmaz.
    ama 39'dan aşağı inmez gibime geliyor. genelde 10'ar liralık indirimler yapılıyordu. 512'lik tarifeler var bir de tabi. bunu da hesaba katarsak en düşük hız 1 mbit kalmaya devam eder 17,5 tl'den. araya 2 mbit alınır ve 29 tl olur. bak böyle iyi oldu sanki.




    keşke dediğin gibi olsa artık iyi ce sıktılar bu paranı karşılığı 1 mbit olmamalı
  • ona bakarsan bölgesine göre superonline da 100 mbit var ttnetten çok daha ucuza ttnet te ya hattın yanında oturacaksın yada fiber çektireceksin yada fiber çekilmiş bir siteye taşınacaksın burası türkiye dünyanın en pahalı benzini ve interneti kullanılan ülke siz daha farkedemedinizmi
  • BTK ilişemiyor Uydu nete sanırım ondan AKK yok. Tabi BTK ilişemiyor derken, Türk Telekom ilişemiyor desek daha doğru. BTK Telekom el ele çünkü. Bu arada şu anda Türkiye'nin en uygun internet hizmetini veriyorlar. 5 mbit sınırsız 60 küsür lira. Diğerleri ile karşılaştırıldığında muhteşem. Oturduğum yerde olsa bi dakka durmam geçerim.
  • 5 mb sınırsız 78 lira, nesi ucuz bunun ? 1 mb sınırsız 38 lira. isteseniz de istemeseniz de aslında pek de işe yaramayan 9 tl kablo tv ücretini ödüyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arif

    1mbps hız yetmiyorsa, verirsin parasını arttırırsın hızını, bu kadar basit... benim kuzen hala limitsiz 512kbps uydunet kullanıyor, fazlasına gerek yok diyor

    TT Netten çıkmadan önce de 1Mbps'ydi bizim hız sürekli arayıp 8'e çıkaralım deyip duruyorlardı, o zamanlarda da "8 Mbps'ye kadar" kurnazlığı vardı...

    Benim internetim limitsiz olsun, 1~2 mbps olsun, ucuz olsun yeter... Bu fiyatları oynamadan hızı artıracaklarsa (ki benim hızı 2 katına çıkarttılar, hala 1 gözüküyor ama hız 2 katı) ne ala.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: twilightened

    BTK ilişemiyor Uydu nete sanırım ondan AKK yok. Tabi BTK ilişemiyor derken, Türk Telekom ilişemiyor desek daha doğru. BTK Telekom el ele çünkü. Bu arada şu anda Türkiye'nin en uygun internet hizmetini veriyorlar. 5 mbit sınırsız 60 küsür lira. Diğerleri ile karşılaştırıldığında muhteşem. Oturduğum yerde olsa bi dakka durmam geçerim.

    ttnet mi en uygun sanki hat parası almıyorlar konuşsan da konuşmasanda ...
  • ttnetin akkli tarifeleri sonrası arttıracağını düşünmüyorum. üstelik devlet uyduneti mirasyedi gibi yönetiyor. eski özel ultranet gibi şirketlerin döşediği kablolardan daha öteye pek kablo çekmediler yıllardır aynı yerlerde kablotv var. yeni pek birşey döşemeden iyi idare etti eski altyapı.
  • bunada şükür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 12 Nisan 2012; 23:52:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.