Şimdi Ara

1 LCD, 1 PS3, 1 Popcorn Hour (NMT); 5.1 Ses Sistemine Nasıl Bağlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 3 bilinmeyenli denklem şeklinde matematik problemine dönen problemim yüzünden kafayı sıyırma noktasına geldim. 2 gün önce Sony DAV-DZ680 ses sistemi aldım. Bu cihazda dijital olarak sadece 1 coax giriş ve optik giriş bulunmakta. Ancak hem LCD'de (Sony KDL-V4000), hem PS3'te hem de Popcorn Hour'da sadece optik çıkış var. Başlıkta da belirttiğim gibi 3 tane cihaz bağlayacağım ama 1 giriş var, işin içinde çıkamadım.

    Aklıma gelen tek şey hem Popcorn Hour'ı hem de PS3'ü HDMI ile LCD'ye bağlayıp, direk LCD'den optik çıkışla ses sistemine bağlamayı düşündüm. Fakat bu şekilde 5.1 ses alıp alamayacağım konusunda emin değilim. Diğer türlü 3 tane optik kablo alıp, hep tak-çıkar yapmak zorunda kalacağım. Yada LCD'yi hiç bağlamayıp, 2 tane optik kabloyu tak-çıkar yapacağım.

    Forumlarda çok araştırdım ama bazıları kesinlikle direk optik kabloyla bağla, bazıları da TV üzerinden bağla hiçbir kayıp yaşamazsın demişler. Kafam iyice allak pullak oldu, bu işi gerçekten iyi bilen bir arkadaşımız beni aydınlatırsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme55 -- 5 Aralık 2009; 1:12:56 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.