Şimdi Ara

1 günde en fazla kaç ders çalışılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 12ye geçtim tyt için bir günde kaç ders çalışmalıyım ve her dersten kaç kaynak bitirmeliyim? Aynı anda mı çözmem iyi olur bir dersin farklı kaynaklarını yoksa bitince mi çözeyim? Bir de son olarak eski çalıştığım konuları unutmamak için nasıl bir yol izleyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güzel kardeşim bana kalırsa günde en fazla 3 ders çalış ve bu derslerin içinde GEOMETRİ kesinlikle olsun, bak kesinlikle diyorum. Eğer yazın geometriyi adam akıllı çalışarak ve konuları anlayarak bitirirsen TYT- AYT'nin yüzde 10-12'sini bitirmiş olursun.(TYT-AYT'deki toplam 200 sorunun yaklaşık 24-25 sorusu geometri.)
    Ülkemiz öğrencilerinin aklındaki kalıplaşmış sorulardan biri kaç kaynak bitirilmesi gerektiği. Bu tamamen senin kaç kaynak çözmek istediğine bağlı :) Eğer konuyu çalışıp oturttuğunu düşünüyorsan 1-2 tane soru bankasından soru çözüp direkt bölüm denemelerine odaklan bence.(Geo ve mat için kaynak sayısı artırılabilir.) Bu arada ilgili dersin konularının hepsini bitirdikten sonra bölüm denemesine geç ki eksiklerini görebilesin. Bunun dışında 'unuttuğum konular' diye bir konu sınıflandırması bulunmasın aklında. Konuyu unutup unutmadığını en net deneme çözerek anlayabilirsin, denemelerde hangi konulardan en çok soru kaçırıyorsan o konuya yoğunlaşırsın. Başarılar. :)




  • Bence her gün paragraf da çözmelisin en azından 10-20 soru bile her gün çözersen çok işine yarayacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok sağ olun up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 ders calisiyordum . Hg rehberlik videosunda hedefi yuksek olanlar 3 ders calismali diyordu . Sene basindan beri bende ona uyarak gidiyorum . Ama her gun en az 20 soru paragraf cozmeyi ihmal etmemelisin .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5-6 ders yetiştiremez miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kd7 kullanıcısına yanıt
    Ne gerek var düzenli bir şekilde 2 ders + geometri güzel bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yaz tyt+11 yetiştirmem lazım ondan dolayı 4 5 ders çalışmak istiyorum ama yetişmiyor yapabilen varsa nasıl yapıyor yardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.