Şimdi Ara

1.8T Motor deneyimi için bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese günaydın.Benim bi konuda bilgiye ihtiyacım var .Bu aralar benzinli 1.8 turbolu bi araç almayı düşünüyorum ama bu güne kadar hiç turbolu araç deneyimim olmadı performans açısından soruyorum yani beklentilerimi acaba karşılarmı (çok yüksek beklentilerim yok tabiki ama normaldende farkı olması lazım mutlaka)eski araçlarımın hepsi 1.6 motorluydu bildiğimiz araçlar işte. Şimdi ise 1.8T yu düşünüyorum(benzin) yakıt sarfiyatı önemli değil benim için.lütfen bilenler, deneyimi olanlar fikirlerini söylerse çok memnun olurum herkese tekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01tuğra01

    Herkese günaydın.Benim bi konuda bilgiye ihtiyacım var .Bu aralar benzinli 1.8 turbolu bi araç almayı düşünüyorum ama bu güne kadar hiç turbolu araç deneyimim olmadı performans açısından soruyorum yani beklentilerimi acaba karşılarmı (çok yüksek beklentilerim yok tabiki ama normaldende farkı olması lazım mutlaka)eski araçlarımın hepsi 1.6 motorluydu bildiğimiz araçlar işte. Şimdi ise 1.8T yu düşünüyorum(benzin) yakıt sarfiyatı önemli değil benim için.lütfen bilenler, deneyimi olanlar fikirlerini söylerse çok memnun olurum herkese tekkür ederim.

    hangi 1.8 T hocam. güncel olanlar mı, eski modellerdekiler mi? eskiler lpg ye uyumlu diye biliyorum. performans olarak da en ufak şüphen olmasın, günümüzdeki 1.2 1.4 turboluların performansı bile gayet iyiyken, 150-160 beygir, 1800 motor bir araba seni asla üzmez. son dönem çıkan 1.8 tfsi ların 120 beygir olanları var, onlar nasıldır bilmem.




  • TŞK HOCAM 2003-2004 1.8T ALACAM İNŞALLAH TEMİZİNİ BULURSAM BU MOTORDAN BAHSEDİYORUM HİÇ BİLMİYORUM NASILDIR ACABA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01tuğra01

    TŞK HOCAM 2003-2004 1.8T ALACAM İNŞALLAH TEMİZİNİ BULURSAM BU MOTORDAN BAHSEDİYORUM HİÇ BİLMİYORUM NASILDIR ACABA

    rica ederim hocam, birkez kullanmıştım, 2003 audi a3 kullanmıştım 1.8 T, gayet güzel gidiyordu. hem Turbo, hem büyük hacim.
  • TŞK.HOCAM arştırıyorz bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.