Şimdi Ara

1.4 TDİ COMF. POLO ÖTV

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar, öncelikle konuyu açma sebebim Hem bilgi almak ve 1.4 Tdi 90ps Comf. Manuel vites Kullanıcaların forumda az olduğunu gözlemlemem. Gün içeresinde sürekli 1.2 Tsi dsg ile ilgili paylaşımlar denk geliyor.

    Aracı henüz almadık, babamın %98 Engelli raporu var aracı onun üzerinden alıcaz Dolayısıyla ÖTV indirimden yararlanıyo olucaz.(0 km)
    İlk kendi aracım olucak bir çok soru var kafamda, Kullandığım arabalar Golf7,i20, i30, Fiesta, Punto,laguna,caddy gibi araçlar. Şuanki arabımız da Yadigar 93 Şahin Ondan sonra zaten bu arabaya binince eksisi ne olursa olsun bana artıları fazla bile gelicek.
    Arabayı Nisan'a kadar sipariş vermeyi planlıyoruz.
    Geleyim sorularıma ; (1.4 Tdi Manuel. Kullananlar özellikle yorum yaparsa sevinirim)

    - Bütcemiz Max. 37-38 Bin Kadar. Bu araca göre başka hangi arabalar alınabilir bu fiyata ? Fieasta'nın üstünde bir araç bence daha oturaklı, olgun duruyor. Polonun koltuğuna oturmuşluğum yok ama Vw nin ford'dan daha önde olduğu bariz bence. Gerek kullanılan malzeme kalitesi, motor tdi, tsi. Benim gözümde çok daha iyi duruyor vw tasarımıylada.

    -Çok fazla gezen biri değilim ancak yeni araba heycanıyla baya bi yorucağımı düşünüyorum arabayı Aracın şuan liste fiyatı 54.600 TL, Yılbaşından sonra ne olur bilinmez. Opsiyon olarak Cam tavan ve sis taktırmayı düşünüyorum kesinlikle bu ikisi olacak. Park sensörü vesaire şuanlık düşünmüyorum zaten araç küçük. Ama eğer olurda sıra beklemek için istediğim şekilde bir araba varsa o opsiyonlarlada alabilirim. Bu istediğim opsiyonlarla ötv indirimiyle bize araç ne kadara gelir ?

    - Doğuş Oto Bursa dan alıcam aracı, henüz gidip görüşmedim. ÖTV ile araç alırken doğuş yardımcı oluyormu, ilgi alakası nasıl ? Ve masraflar ne kadar tutuyor ?

    -1.4 Tdi alma sebebim benzinli araç istemem, dsg yide 5bin kadar fiyat artışından dolayı düşünmüyorum. 1.4 Tdi 90ps motorun performansı nasıl, bu araca yetiyormu, 4 kişi bagaj dolu yokuşta hırpalarmı kendini bu motor ?

    -Ani hızlanmaları, frenleri vesaire yeterli düzeydemi ?

    -Tüketim konusunda ortalama 4 civarı heralde gözlemlediğim kadarıyla.

    -İç mekan olarak eksi bir yorum okumadım, gerek dokunmatik ekran, 3 kollu fonksiyonel direksiyon golfe benziyor zaten.

    -Süspansiyonları nasıl aracın ford kadar sertmi ? Vites geçişlerinde debriyaj kavramasında herhangi bir eksisi varmı aracın.

    -Renk konusunda kırmızı düşünüyorum aracı ya gün batımı, yada opak kırmızı. Beyaz rengide hoş duruyor ancak ışıklarda durduğum zaman 3 tane beyaz polo, filo arabası gibi duruyor.

    -5 Sene seve seve kullancağım bi araç olsun istiyorum öyle okadar çok performansta gözüm yok, beni tatmin etsin araba genel olarak yeterli.

    Şimdilik sorularım bu kadar, aklıma geldikce yazacağım; cevaplarsanız, biraz olsun aydınlatırsanız memnun olurum.







  • Up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.