Şimdi Ara

1,000 GB of Bandwidth bana yeter mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.name.com/purchase/hosting

    Namebuilder paketini alacağım. Site fotoğraflar üzerine olacak. Tanesi 1 mb dan 500-1000 arası fotoğraf olacak. Wordpress sciriptine koyacağım fotoğrafları.

    Şimdi sorum şu ; 1,000 gb bandwidth ile dediğim büyüklükte bir fotoğraf sitesi idare eder mi ? kaç hiti geçmesi durumunda yetersiz kalır ? Yani kaç ziyaretçiyi kaldırabilirim ?



  • Walter_CcC W kullanıcısına yanıt
    Başlangıç için çok rahat yeteceğini söyleyebilirim.100 gb disk alanı da varmış.Bu da yükleyeceğiniz fotoğrafları çok rahat depolar.
  • MOLİVER kullanıcısına yanıt
    Başlangıç olarak değilde genel olarak yeter mi ? Elimde para tutma sıkıntısı yaşıyorum para varken 1 senelik alıcam. 500-1000 fotoğraflı bir site aylık kaç k ziyaretçi kaldırır ?
  • Walter_CcC W kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf boyutuna göre değişir.Örneğin, sitene günde 10.000 kişi girse 1 kişininde girdiği sayfa boyutu 50 kb olsa bu durumda, 10.000 x 50 kb = 500 MB olur.Yani günde harcayacağın trafik 500 mb olur.Bunu aya vurduğumuz zamansa 15 gb eder.Ha sayfa boyutu senin için biraz daha yüksek olacaktır.Sonuçta çözünürlükleri yüksek resimler koyacaksın.Eğer trafiği dert ediyorsan sınırsız trafik veren hostlar var.Onlara bakabilirsin, yanlız fiyatları seni memnun etmeyecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.