Şimdi Ara

0 KM CIVIC 2. KAT BOYA ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • adamlara helal olsun bazı markalar 10 tl lik parçayı garantiden değiştirmemek için 40 takla atıyor adamlar 31000 tl yi tak diye saymışlar valla helal olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: machinehead

    Benim tarafıma göre 2. kat boyadan ziyade aracı satacağım rakama geri almaları yeterliydi bu nedenle dava açmayı pek düşünmedim açıkçası senelerce avukata git gel arabanın vergilerini yatır felan pekte uğraşasım yoktu. Aracı 31 Aralıkta 31 000 TL rakama geri almaları benim sorunumu çözdü açıkçası. Kendilerine teşekkür de ettim =)

    araba neydi civicmiydi, civicse hangi modeliydi, sen kaça almıştın
  • arkadaşlar çorumda yeni o km opel insingnia alan bir arkadaş motor bozuk cıkıyor o da servise gidiyor servis arkadaşı suçluyor arkadaşda ibreti alem için çorumun meydanından yer kiraladı ve araçı tam 3 ay boyunca burada üzerine afiş asarak opel bana böyle böyle yaptı diye sergiledi ve opel servisi araç değiştirme önersede kaldırmadı sonra opelin yetkileri geldi sıfır araba ve tazminat ödeyeceklerini söylemelerine rağmen yinede sergiledi sonra neler oldu fazla bilmiyorum.bunlara böyle açımayaçaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sudem155

    arkadaşlar çorumda yeni o km opel insingnia alan bir arkadaş motor bozuk cıkıyor o da servise gidiyor servis arkadaşı suçluyor arkadaşda ibreti alem için çorumun meydanından yer kiraladı ve araçı tam 3 ay boyunca burada üzerine afiş asarak opel bana böyle böyle yaptı diye sergiledi ve opel servisi araç değiştirme önersede kaldırmadı sonra opelin yetkileri geldi sıfır araba ve tazminat ödeyeceklerini söylemelerine rağmen yinede sergiledi sonra neler oldu fazla bilmiyorum.bunlara böyle açımayaçaksın


    Abartmış. Tazminat ödeyecekse kabul etmesi lazımdı.
  • Arkadaşımın corsasında aynı durum çıktı. Servise gitti boyasız olduğuna dair kağıt aldı. Çok iplemedi yani.
  • Nasıl cesaret ediyorlar ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: machinehead

    Merhaba Arkadaşlar,
    2008 model sıfır aldığım aracımı satılığa çıkarttım ve bir vatandaşla anlaştım. Normal olarak ekspertiz için Honda servisine gittik. Aracı incelediler ve aracın tavanında,kapılarında, üstünde altında her yerinde 2. kat boya tespit ettiler. 240mm ve 300mm arasında boya vardı. Hondaya başvurdum ve haftayada aldığım yere götüreceğim.

    Arama motorlarından aradığımda benzer durumların diğer firmalarda da olduğunu okudum. Şimdiye kadar 5ten fazla hondam oldu ve halen hondaya yardımcı olacakları konusunda güveniyorum ancak bu civic TÜRK MALI ilk aldığım hondaydı. Bir problem çıkarsa kesinlikle Japonya hondaya şikayet edeceğim ve bir daha araba alırkende mutlaka boya kontrol cihazıyla gideceğim.

    O aracı almak için binlerce TL para ödüyoruz sonucunda...Dikkatli olun sizinde başınıza gelmesin.




    Aslında sizin bu yaşadığınız problemler bir çok kişinin başına gelmiştir. firmalar, test esnasında kaza yapan araçları kendileri tamir edip tekrar plazalara gönderip satıyorlar, plazalara gelen araçlar içinde aynı şey geçerli, araç plazada ufak tefek kazalara karışınca aynı yöntemle boyanıp tamir edilip satışa sunuluyor. Firmaların test sürüşü için kullandıkları araçları bile sıfır araç diye sattıkları oluyor. Sıfır araç alırken mutlaka boya kontrolü ve değişen parça olup olmadığının kontrolünü yapmak gerekiyor. gerçi firmalar bu tür durumlarda mağdurşyet karşılıyor, fakat bu tür polemiklere girmemek için dikkatli olmak gerekiyor.




  • Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Geçmiş olsun.
  • babana bile güvenmeyeceksin bu devirde
  • korktum şimdi
  • televizyonlarda görmüssündür sıfır plakasız aracları tasıyan tırlar kaza yapiyor sonra icindeki sıfır aracların sagı solu yamuluyor ya işte o araclar tekrar onarılıp bu sekilde satılıyor. tamam sat kardesim bişey demiyorum ama bari belirt bu arac hasarlı diye ve ucuz fiyattan ver..
  • yahu sıfır kapıyla değiştirseler satın alan vatandaş anlamaz bile ancak kaportacıya götürürsen bu tip bir boya problemi ile karşılaşılır. Benim arabanın hoş tavan kaput ve bagajın içinde bile aynı durum söz konusuydu. Araç ya pert ya da gerçekten 2 kat boyalıydı ama honda arabayı geri aldı sağolsunlar. Birde bu araçta hasar var diyen maltepedeki hondayı uyarıp ceza vereceklerini söylediler ne kadar doğru bilmiyorum.
  • oha böyle şey mi oluyor ya sıfır de sonra araba boyalı çıksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sudem155

    arkadaşlar çorumda yeni o km opel insingnia alan bir arkadaş motor bozuk cıkıyor o da servise gidiyor servis arkadaşı suçluyor arkadaşda ibreti alem için çorumun meydanından yer kiraladı ve araçı tam 3 ay boyunca burada üzerine afiş asarak opel bana böyle böyle yaptı diye sergiledi ve opel servisi araç değiştirme önersede kaldırmadı sonra opelin yetkileri geldi sıfır araba ve tazminat ödeyeceklerini söylemelerine rağmen yinede sergiledi sonra neler oldu fazla bilmiyorum.bunlara böyle açımayaçaksın


    iyi yapmış aferim ona
  • Hemen Bi Expertiz Raporu Hazırlattır. Dod Gibi Yerlerden . İncelemeye Alsınlar Sıfırı İle Değişim Yapılır. Biz Ford Fiestaya Yaptık Değişimi. Sıfır Araçta Lokal Boya Vardı Expertiz Raporu Tutturup İncelenmesini Sağladık Kaza Raporlarının Tümü De İncelendi Sonuç Olarak Değişimi Yapıldı. Süreç Uzun Ancak Sonuç Etkili.
  • sıfır diye aldığımız FORD FOCUS 2008 model arabam komple boyalı çıktı. FORD OTOSAN a müracaat ettik verdikleri raporda komple orjinal, fabrika standartlarımız dahilinde boya değişen yok dedi. ama arabaya nereye test ettirsem araba komple boyalı diyor kime inanacağımızı şaşırdım. yani anlayacağınız FORD OTOSAN hatasını kabul etmiyor. araba halen elimde satmaya çalışıyorum ama gelen müşteri komple boyalı diyerek ya ölü fiyatı veriyor yada vazgeçip gidiyor.
  • Sanıyorum boya kalite kontrol testini fabrikada geçemeyen araçlar tekrar boyanıyor. Bu yüzden olabilir.
  • Benim Ankara Reis'de yaptırdığım ekspertizde boya hata yok dendi, o şekilde aldım ancak 8 ay sonra aracı satarken kompütestde komple boya kalın çıktı ama bakan kişiler bilinçli olduğu için heryeri tam anlamıyla aynı kalınlıkta yani fabrikadan kalın boya ile çıkmış diye açıklama yapınca alacak kişi problem bile etmedi. Şunu unutmayın sonradan komple boyanan aracın parçaları arasında boya kalınlık farkları yüksektir, ancak fabrikadan 2. kat boya atılan aracın tüm parçaları arasındaki fark azdır. Benim araçta aynen böyleydi, kapı içleri bile kalındı. 160-190um çıktı komple
  • Benim en düşük yeri 190 mikron civarında en yüksek yeride 400 mikronu geçiyor. ayrıca bir parçada bile 100-150 mikron fark var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.