Şimdi Ara

'0' arabaya kasko yaptırıyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İmkanınız varsa anadolu sigorta yaptırın derim elimden birçok arac geçti hep onu kullandım ve şimdiye kadar şükürler olsun.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • Ben, HDI sigortadan yaptırmıstım. Aracımız pert olmus bizde kasko bedelinin tamamını almıştık. Gerçi arkadaşım HDI Sigorta acentesiydi.
  • Arkadasım bılen bırı olarak yazıyorum.Seat dogus grubuna ait oldugu ıcın Euroka (Garantı) sigortadan sıgortanı yaptır.Istedıgın bır garantı subesınden yaptırabılırsın.Full kasko olan kasko+ (kasko plus) paketını sec.Digerlerınden daha uygun fıyata yaptırırsın.Bonus kartın varsa extradan %10 indirim alırsın,pesın fıyatına 8 taksıt yapıyorlar.Axa fılan ıstanbulda 5-6 servısle anlasmalı.Ama euroka sıgorta seatın Turkıyedekı tum servıslerınde gecerlı (ıkısıde dogus grubu oldugu ıcın) bır kere kaza yaptım,servıse arabayı bıraktım,aynı gun exper geldı anında onarımına baslandı.Ben cok memnunum.seat-vw-skoda kullanıyorsan ılk tercıhın bu olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    hacı ibiza için 2000 lira kaskomu olur ? 1000 liradan fazla verme. bu arada genel sigortada tavsiye ederim araç serviste olunca sınırsız gün iç,n araç veriyorlar.


    benım 2006 model seat cordobama (2.yıl hasarsızlık ındırımı ıle) 870 tl ye yaptırdım ,kardesımın 2003 model seat ıbızasına (aynı kasa,ılk kez kasko yapıldı) 1600 tl odedık.Hasarsızlık ındırımı +30 yas ındırımı ıle ben daha uygun fıyat aldım.Araba eskıdıkce kasko ıcın malıyetı artar ,o nedenle sıfırınkı daha uygun olur.Ama sıfır ibiza için 2000 tl yuksek bır fıyat.Tahmınımce 1200-1400 cıvarına euroka dan yaptırabılırsınız.Sıgorta polıcesını ıyıce sorun.Yapı kredı ve anadolu sıgorta bazı polıcelerınde ıyı fıyat verıyor ama 2000 tl yı gecen onarımlarda arabayı servıse degıl sanayıde kendı tamırcısıne yaptırıyor.Herhalde sıfır aldıgınız bır aracın kendı servısı yerıne sanayıde cıkma parcalarla onarılmasını ıstemezsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yagami

    Arkadaşlar 25 yaşındayım.Daha önce hiç araba ile ilgili bir sigorta yaptırmadım ve yeni aldığım 2011 seat ibiza 1.4 reference model arabama kasko yaptırmak istiyorum yalnız fiyatlar kafama takıldı.

    Öncelikle düşündüğüm şirketler
    1-axa (1900 tl)
    2-ergo isviçre (1200-1600)
    3-başak groupama (2000 den fazla)

    Bu arada da yapı kredi sigortadan da 900 tl gibi bi fiyat aldım.Bu farkın nedeni nedir ve de sizce seçimim nasıl olmalı ?




    2011 Seat İbiza için daha önce kazanız yoksa, hasarsızlığınız bozulmamışsa vs.. 2.000 TL çok yüksek bir rakam.

    Sizi yanlış anlamadıysam daha önce hiç kasko yaptırmadığınızı söylüyorsunuz.

    Aldığınız araç için ödeyeceğiniz normal bir kasko fiyatı 1.000 TL

    Bunun 200- 300 TL yukarısı veya 100- 200 TL altı da normal kabul edilebilir.

    Normal şartlar altında Kaskonuzu 900 ile 1300 TL arası bir fiyata yaptırmanız lazım.

    Güvenilir Kasko şirketi sormuşsunuz.

    Benim çok yakın bir arkadaşım acentelik yapıyor.

    Size düşük fiyat garantisi veremem ama güvenilir ve en ufak bir sorununuz olduğunda rahatlıkla arayabileceğiniz ve size yardımcı olabilecek bir acente garantisi verebilirim.

    Arkadaşım dürüst ve işini doğru düzgün yapan bir kimsedir.

    İşini düzgün yapan insanların her zaman kazanmasını isterim.

    Bu yüzden de size tavsiye etttim.

    Bu seçeneği değerlendirmezseniz de benden size tavsiye

    Kasko için 2.000 TL ödemeyin, çok yüksek bir rakam bu.

    Fazla para ödedim diye de sıkıntı yaşamam diye düşünmeyin, yaşayabilirsiniz.

    Önemli olan çok para ödemek değil, doğru şirketi ve acenteyi bulmaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 3 Ocak 2011; 23:53:37 >




  • hmm size verilen kasko fiyatları cok yuksek.

    benım 3 aracım var size fiyat bilgilendirmesi yapayım: Siz 0 araç olmasına ragmen istenen fiyatlarla kıyaslama yapın

    Alfa Romeo Spider 96 Model: Yapı Kredi Kasko: Hasarsızlık Yok: Full Kasko: Pirim 3.200 TL
    Infiniti Q3.0 2000 Model: Ak Sigorta Kasko: Hasarsızlık 5 Yıl: Full Kasko: Pirim 2.100TL
    Audi A3 2000 Model: Ak Sigorta Kasko: Hasarsızlık 2 Yıl: Full Kasko: Pirim 1.450 TL
  • 2000 Lira nedir yahu.Ayıp yani
  • bugun groupama ya 2011 1.2 leon için kasko yaptırdık 730 tl:) acente sahibi bile sasırdı fiyata kişinin sicili çok önemlı
  • kalitesini bilmem ama en uygun fiyat alabilcegin şekerbank ve dubai sigorta

    dubai sigortayı geçen yıl kullandım pek işim düşmedi bir kez yolda giderken lastigim patlamıştı acemi oldugumdan değiştiremedim abimi aradım telefonu kapalı amcamı aradım kapalı arkadaşı aradım açmadı kaskoyu aradım 10 dk ya çekici yolladılar hiç bir ücret almadılar üstüne bide lastiği değiştirdiler.dubai bu konuda beni mağdur etmedi ama diğer konularda nasıldır hiç bir fikrim yok bir tanıdık vasıtasıyla yaptırmıştım.

    ailenizde memur biri varsa şekerbank sbn sigorta 400 tl fln oluyo kampanya var memursenlilere.
  • Benim otomobilim 2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed
    Kasko firmalarıyla görüştüm fakat şöyle de bir şey var acenta acenta değişiyor fiyatlar
    Mesela bana 26 yaşındayım 3500 TL fiyat veriyor sonra başka bir yer 2700 veriyor
    Ama ben ne yaptım
    Otomobilimi alırken 27 yıllık ehliyeti olan ve hiçbir ceza ve kazası bulunmayan annemin üzerine aldım :)
    otomobili ve 1420 TL ye kaskolattım :)
  • Bu arada Anadolu Sigortaya yaptırdım oda Mini onarım paketi var :) ve süper birşey istanbulda yaşıyorsanız ve otomobiliniz sürekli kapalı otoparktaysa o kapıları dan dun açan insanlarla karşılaşmak çok kolay bir geliyorsunuz otomobilin yanına oda ne kapıda bir göçük ve sağda solda kimsecikler yok hemen AUTO KING e gidip düzelttiriyorsunuz ve hasarsızlık fln da bozulmuyor her hangi bir ücrette alınmıyor bu sayede :)
  • ben sıfır dacia sandero aldım.
    daha arabayı teslim almadım.euroka dan full kasko yaptırdım arabayı aldıgım renault bayisinden

    700tl 12taksit
    inş işim düşmez
  • Kasko fiyatı konusunda yardımcı olabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yagami

    Arkadaşlar 25 yaşındayım.Daha önce hiç araba ile ilgili bir sigorta yaptırmadım ve yeni aldığım 2011 seat ibiza 1.4 reference model arabama kasko yaptırmak istiyorum yalnız fiyatlar kafama takıldı.

    Öncelikle düşündüğüm şirketler
    1-axa (1900 tl)
    2-ergo isviçre (1200-1600)
    3-başak groupama (2000 den fazla)

    Bu arada da yapı kredi sigortadan da 900 tl gibi bi fiyat aldım.Bu farkın nedeni nedir ve de sizce seçimim nasıl olmalı ?



    BEN ASTRA CLASİC III ALDIM O KM FUL KASKO YAPTIRDIM 750 TL
  • Sigortacı bir akrabamdan ki kendiside benim aracımın sigortasını yapar duyduğum çok şey var...Neler dönüyor bu işlerde neler..Örneğin x firma sıfır bedelini ödüyorum diyor anlaşmayı yaparken bir kesinti yapıyor ki bu kesinti %20 gibi bir rakam sen aracın parasının tamamını alıcam derken bu yirmilik kısmı kesiyor veriyor...Veya terör kapsamında sigorta yaptırıyorsun araban taşlanıyor yakılıyor polis raporunda toplumsal olay diye tutanak tutulduğundan senin anlaşmanda terör kapsamı var bu yok diyor ödemiyor vs vs...

    Yani sen sen ol aceleye getirme iyi araştır..Biri 2000 derken biri 900 diyorsa var o işlerde birşey..O akrabamın bana söylediği şuan için en iyi sigortanın groupama olduğu ve bir çok yenilik getirdiği bana en son yine groupamadan yaparken 3 sene içinde kaza halinde aracın sıfır bedelinin tamamını ödediği vs vs bir sürü iyi tarafı var ama hangisinden yaptırırsan yaptır hırsızlık,terör,sel doğal afet vs hepsinin kapsamında bir sigorta olsun

    Ha bu arada sıfır bedeli 38.500 olan focus tdci aracıma hem tanıdık,hem hasarsızlık,hem eski müşteri hemde eski sigortadan aldığım parayla 680 tl'ye yaptırdım 2000 diyende biraz uçmuş arkadaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 4 Ocak 2011; 11:12:35 >




  • ergo sigortadan kasko yaptırsak acaba sorun yaşar mıyız? biz de düşünüyoruz da. bişey olduğu zaman para konusunda veya başka konularda sıkıntı yaşanır mı bu şirkette?
  • 2011 Passat'ıma 740 tl ye yaptırdık.
  • bende 2011 model avensise 1550 toyota kasko yaptırdım.çokmu pahalı sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak®

    2011 Passat'ıma 740 tl ye yaptırdık.

    hakkaten çok ucuz yaptırmışsın hangi sigorta şirketi???
  • Arkaşalar ben boraya 1300 civarı yaptırdım ilk kasko olduğu için öyle dediler sonra fiyat düşecekmiş ama sonra kafama takıldı bişi olsa VW servisi ilgilenir mi diye? Çünkü doğuş oto sanırım ergo ile anlaşmalı. VW kaskonuzu bizden yaptırın falan filan gibi broşürleri vardı.

    Eskişehirde daha önce kızılcık otya gitmiştim bir kaç kere önceki arabam için ama arıtk paraya ve müşteriye doymuşlar hiç ilgilenmiyorlar adam gibi. Son olayımda acayip sorun yaşadım 3 ay dilekçe çekemediler anadolu sigortaya 2 dosya gözüküyordu falan. O yüzden şimdi düşünüyorum acaba seneye indirimden vazgeçip yine sıfırdan kaskoyu vw bayine mi yaptırsam diye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.