Şimdi Ara

'0' arabaya kasko yaptırıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 25 yaşındayım.Daha önce hiç araba ile ilgili bir sigorta yaptırmadım ve yeni aldığım 2011 seat ibiza 1.4 reference model arabama kasko yaptırmak istiyorum yalnız fiyatlar kafama takıldı.

    Öncelikle düşündüğüm şirketler
    1-axa (1900 tl)
    2-ergo isviçre (1200-1600)
    3-başak groupama (2000 den fazla)

    Bu arada da yapı kredi sigortadan da 900 tl gibi bi fiyat aldım.Bu farkın nedeni nedir ve de sizce seçimim nasıl olmalı ?



  • hacı ibiza için 2000 lira kaskomu olur ? 1000 liradan fazla verme. bu arada genel sigortada tavsiye ederim araç serviste olunca sınırsız gün iç,n araç veriyorlar.
  • 2 bin tl ye ibiza kaskosumu olurmuş bu ne yaa ?
  • 2000 TL mi ?

    1997 model, kasko yapılmaz denilen araca 1450 TL' ye kasko yaptırdık.

    Gerisini siz hesap edin...
  • Haklısınız ama sigort şirketleriyle hiç uğraşmak istemiyorum.işim düştüğü zaman beni uğraştırmasınlar.İnsanlar neler anlatıyo,parasını alamayanlar,ödeme yapmayanlar,uğraştıran sigorta şirketleri.

    Sizce yapı kredi nasıl sigorta olarak kullanan var mı ?
  • geçenlerde arabama bilinçsiz üreme sonucu ortaya çıkan bir varlık çarptı.Adını hiç duymadığım ve şu andada hatırlamadığım bir sigorta şirketine sigorta yaptırmış,arabam yapıldı parasını ödediler.Herhalde yapı kredi sigortada iyidir zannımca.
  • Iyi dinle genç arkadaş. Acı tecrübe. Iki ay önce peder beye sıfır (alma diye bi yerlerimi yırtmama rağmen) Fiat Doblo 1.6 multijet aldık 31 milyar para verdik araba 5.500 kmde ve ne oldu tahmin et. Peder ana yoldan tali yola girerken karşıdan gelen arabaya kafadan giriyor. Biz arabayı krediyle aldık kasko var tabi biliyoruz fakat kredi taşıt kredisi değil ticari krediymis. Araba da kasko yokmu başımdan aşağı kaynar sular indi. Peder bana saydırıyor ben ona. O bana niye yaptırmadın kasko diyor ben ona diyorum. Neyse kaza sonrası raporlar tutuldu. Tramer denen yerden de bi hafta sonra rapor geldi ki bize yüzde yüz girdi. Hepsini geç o gece arabanın başında suçlu olduğunu bile bile arabaya bakmam milletin abi en az on milyar hasar var demeleri filan kabus filmi gibiydi neticede iki milyar girdi bize kol gibi yani iki senelik kasko parasını peşin vermiş olduk :) o yüzden hiç acıma hemen birine kaskoyu yaptır yoksa sende benim gibi yazar durursun böyle acı tecrübeleri.




  • @snnoslm

    çok geçmiş olsun.cana geleceğine mala gelsin diyoruz ama cana da mala da gelmesin.
  • bizde 2007 golf var 777 tl fiyat verdiler ergodan
  • birde şuan, yaş oalrak daha genç olanlarda araç kaskosu daha pahalı çıkar ama 2000 abartı olmuş.
  • @snnoslm

    çok geçmiş olsun.
  • Yapı kredi yaptırıcam galiba,çok fazla fiyat veriyolar.

    Kullanan var mı yapı kredi yi ?
  • @nod35
    @yagami
    teşekkür ederim arkadaşlar cana gelmemesi çok iyi ama inanın mala gelince de insanın canından can gidiyor yani Allah kimseye kaza bela vermesin. Kaskoyu yaptırın arkadaşlar lütfen geç kalmayın sabah hemen halledin.
  • Kasko araba sahibinin yaşı, kullandığı il ve aracının servis ve parça bulunabilirligine göre hesaplanır arkadaşlar. Benimde yaşım 25 sattığım arabam daihatsu siriondu (ahh aaaahhhh) ve fiyatı 14 bindi ama kasko iki bin lira istedi benden. Aynı durum yani. Size genç arkadaş dememin nedeni de tecrübe yasidir bana iki bin lira girdi ya kendimi ramiz dayı zannettim yeğen yanlış anlama :)
  • www.raysigorta.com.tr
    buradanda teklif alın bakalım ne diyecekler
    telefon 0212 444 4 729
    bizim ibizaya en ucuz teklifi bunlar verdi
  • 2K baya fazla ederi 700-900 arası bişeydir onun en ucuzu kim verdiyse ona yaptır.
  • tanıdık bulun araya hocam
    yoksa herkes ne koparsam kardır diye bakıyor
    saygılar
  • @meta80

    hocam ray sigorta ya güvenilirmi,benim bi arkadaşım demir sigortadan parasını bildiğin tekme tokat kavga ederek aldı,karakolluk oldu.Ucuz olsun diye de uğraşmıyım sonra sigortacılarla.İnsan olsunlar biraz istiyorum.

    @rozek
    valla tanıdıkla işte 1900 tl fiyat aldım axa sigortadan.daha da fazla tanıdığım yok :)
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_430/tt.htm

    forumun sigorta bölümü daha fazla yardım alabilir çeşitli arkadaşlrdan teklif alınabilinir


    quote:

    Orijinalden alıntı: yagami

    @meta80

    hocam ray sigorta ya güvenilirmi,benim bi arkadaşım demir sigortadan parasını bildiğin tekme tokat kavga ederek aldı,karakolluk oldu.Ucuz olsun diye de uğraşmıyım sonra sigortacılarla.İnsan olsunlar biraz istiyorum.

    @rozek
    valla tanıdıkla işte 1900 tl fiyat aldım axa sigortadan.daha da fazla tanıdığım yok :)


  • Nasılsa Kasko ödedigi için son 10-12 yılda yedek parça ve işcilik fiyatları abuk sabuk rakamlara çıktı, kasko şirketlerini suçlarken adamlara acımaya başladım artık.
    Geçtigimiz yıl başında park halindeyken eski aracıma çarpmışlardı hatta başıma pek kaza gelmedigi için foruma başlık açıp yardım almıştım. Benim vaktim olmadıgı için ailem aracı anlaşmalı özel servise vermiş öncesinde de hiç sigorta bahsini açmadan fiyat almışlardı (plastik kaynakla yapılan 2 adet tampon ayagı, yeni baştan tampon boyamak ve kırılan sinyal) Özel servis 375 tl fiyat vermişti sonradan sigorta şirketi ödedigi için biz faturalarla muhatap olmadık, bana 375 tl malzeme dahil verilen fiyat sigorta şirketine yedek parça hariç 1100 TL işcilik olarak fatura edilmişti.
    Kime hak vermek gerekiyor bilemiyorum, sürekli artan sigorta ve zorunlu trafik poliçesi yüzünden tüketici yakınırken yetkili ve özel servisler de saçma sapan faturalarla sigorta şirketlerini bezdiriyor.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.