Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.237
Cevap
327
Favori
487.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, çok teşekkürler bilginiz için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esoturko E kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun yanıtınız için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rentgo ve garenta kullanan var mı? Provizyon iadesi, araç teslimi gibi konularda nasıllar? Lokasyon: İzmir havalimanı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert3939

    Rentgo ve garenta kullanan var mı? Provizyon iadesi, araç teslimi gibi konularda nasıllar? Lokasyon: İzmir havalimanı
    Garenta'dan kiralama yapmıştım geçen ay Adnan Menderes Havalimanından. Provizyon 1 haftayı bulmadan sıkıntısız bir şekilde iade edilmişti. Nissan Micra kiralamıştım benzinli otomatik, aracı teslim eden arkadaştan Clio rica ettim kırmadı sağolsun dizel otomatik Clio vermişti.
  • Beyler sistem mobilde belirli bir km de fiyat artıyor mesela moov by garenta kullanıyorum. Hiç bir yerden vs birisinden araç kiralamadim. Sistemlerinin nasıl olduğunu da bilmiyorum araç bedelini verip üstüne depoyu mu fullüyoruz? Sistemleri nasıl? Ve hangisi daha ucuza geliyor. Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler kampanya yok mu
  • #EvindeKal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ug35ur kullanıcısına yanıt
    😁😁😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ug35ur

    #EvindeKal
    önce #maaşımıver
    sonra senin dediğine bakarız ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 a yakın firmadan araç kiraladım 2-3 defa kaza muhabbeti de yaşadık. Şimdiye kadar ki en iyi firma Avek olduğu deneyimlediğim. Müşteri memnuniyeti üst seviyede araçları iyi gırtlak dolu golf kullanmıştım bir defa.
    uzak durulması gereken öncelikle Rent go. bu firmadan uzak durun mağdur olursunuz.
  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    katılıyorum bu yoruma. avis enterprise gibi firmalardan da memnun kaldım. fakat avec'de sirkülasyon da az olduğu için sanırım sıfır, gırtlak dolu golf, a3 vs. kiraladım çok ucuza. tek kötü yanı saw otoparkları havalimanı dışında.
  • Moov by garentada aracı park ettiğim yerde herhangi bir yasak vs bulunmamasına rağmen 120tl ceza yemişim karttan çekmişler direkt. Böyle bir durumda ne yapabiliriz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enterprise için Turktelekom koduna ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldan araç kiralayıp Trabzona gitme planım var. En uygun windycar ı buldum. 460 liraya drop dahil günlük fiyatı var. Windycar nasıldır tavsiye eder misiniz?
  • Arkadaşlar dün kendim kiraladım, malum evden çıkamıyoruz acil ihtiyaçlar ve evden işe gitmeye devam edenler için.

    Renault Symbol kiraladım ben Benzinli Manuel 1499 TL'di KDV dahil.

    Bir de 3008 de kampanyaları var. O da 2999 TL aylık.https://otoringo.com.tr adresinden fırsata daha detaylı bakabilirsiniz.

    Bildiğim kadarıyla İstanbul,Ankara,İzmir,Kayseri,Antalya ve Samsun'da hizmet veriyorlar.

    Çevre illere drop ücreti var.
  • platonundevleti P kullanıcısına yanıt
    burası nasıldır bilen duyan var mı acaba?
  • Merhaba Arkadaşlar. sizinle araç kiralama tecrübemi paylaşayım.
    5-7 Mart tarihleri arasında belçika çharleroine ucuz bilet buldum. pegasus havayollarından. bileti kasım 2019 gibi aldım. Charleroi havaalanı brüksele uzak bir şehir. zaten belçikaya gidecekseniz brugge, gent ve anwersi gezseniz yeterli brüksel hiç hoşuma gitmedi. charleroiden brugge 150 km. flixbus otobüsler var bileti erken alırsanız uygun fiyata bulabiliyorsunuz. yalnız biz 3 kişi olduğumuz için araç kiralama fırsatlarını kovalamaya başladım ve nitekim yılbaşında %50 indirim ile rentacar firmasından günlük en ucuz tek kapı araç kiraladım. okuduğum yorumlarda genelde ellerinde tek kapı araç olmuyor o yüzden bir üst model veriyorlardı. ona güvenerek böyle bir yola başvurdum. olmasa da sıkıntı yok nasıl olsa 3 kişiyiz dedim. riske girip aldım. günlük 115 tl gibi bir fiyata denk geldi. aracı rentacar budget aracılı ile veriyordu. açtım şikayetvar dan budget yorumları okuma başladım. önce tırsmadım desem yalan olur çeşit çeşit şikayetler sözde haksız kesilen faturalar vs. neyse kiraladık artık yapacak bir şey yok. bir yandan da otobüs ve tren biletlerini de yokluyorum ne olur ne olmaz çünkü findeks notu yok kredi kartı limiti vermezler diye. seyehat yaklaşınca korona virüsü etkisini gösterdi. bileti açığa alma ve iptal girişimlerine başladım tabi iptal edemedim. otel de iptal edilmedi. iptal edilecek tek şey araç kiralama. :))
    eşim ve kızım gelmekten vazgeçti. resti çekti ben gidiyorum dedim atladım uçağa. charleroi havaalnından indim pasaport kontrolünden çıktım. araç kiralama firmalarını arıyorum. genelde otoparklarda olduğunu biliyorum o da bodrum gibi yerlerde ama burada havaalnının dışında sonra tabelaları takip ederek budget acentasını buldum. tabi ingilizce çok az. ama ne diyeceğini tahmin ettiğim için sıkıntı yok diyorum kendi kendime. cep telefonundan rezervasyon kodunu gösterdim. bu arada gözüm saatte aracı vermezlerse brugge otobüsünü kaçırmasam diye dua ediyorum. adam good dedi.ehliyet istedi verdim. kredi kartı istedi. onu da verdim. ondan sonra kağıda 950+950 euro yazdı. lan 950 hadi kredi kartı bloke dedim diğeri ne sordum adam açıklıyor ben anlamıyorum diyorum. neyse tamam dedim. sonra kredi kartından 100 euro çekti. lan bu sefer bu ne dedim. o da benzin depozitosu gibi bi şeyler dedi. anasını satayım ona da tamam dedim. ondan sonra bir şifre verdi beni alttaki otoparka yönlendirdi. kendi kendime herhalde otoparkta bir araç var aracın yanında kilitli bir dolap var şifre ile açılıyor ordan anahtarı alıp gidiyorum diye düşünüyorum. ulan açık otoparka gitmişim aradım aradım yok öyle bir yer. geri döndüm bulamadım dedim. adam dışarı çıktı kapalı otoparktan direk agit anlamında bi şeyler dedi. :))

    takip ettim olm ilerde otoparkın içinde budgetin yeri varmış. orda da görevli. elindekini adam gösteriyorsun o da aracın anahtarını ve ruhsatını veriyor. :) bana 5 numara dedi. aynı avmlerdeki gibi kolonlarda numara yazıyor. :) 5 numaraya baktım fiat 500 mini. sıfır gibi araç. kumanda ile açtım evet o. üstelik hibrit. canavar gibi maşallah. aracın her tarafını inceleyip fotosunu çekiyorum kameraya alıyorum yok abi nokta hata yok. :) cillop gibi. aracı çalıştırdım telefona gitmeden önce vavigasyon yüklemiştim. onu ayarlamaya çalışıyorum ama önce nereden çıkacağımı nereye gideceğmi bi sorayım dedim indim aracı teslim edene sordum bana navigasyonu çalıştır dedi. ulan arabanın orjinalinde navigasyon da var. sonra otoparktan çıkacağım bariyer inik kimse yok. meğer ofiste verdiği şifre meğer buranın şifresiymiş. verilen kodu girdim bariyer açıldı. brugge yola çıktım. şansıma fırtına yağmur trafik ne ararsan var. navigasyonu ayarladım devamke. ama araçta navigasyon olmasa kesinlikle telefon ile bulamazdım. yollar hem kalabalık hem de aşırı tarfik var. yolu bilmiyorsan kötü. navigasyon varken bile 2 defa yoldan çıktım.gerçekten çok karışık.

    ilk gün brugge da gezdim. 2. gün gente devam ettim. anwersi es geçtim akşam brüksele yetişemem dedim. doya doya gezdim akşam geç saatlerde brüksele vardım. otelde yattım sabah erkenden kalkıp merkezi gezdim. uçak 3 buçuk gibiydi. öğlen saatlerinde charleroi geri döndüm. havaalanına girmeden önce benzinci var. kendin dolduruyorsun. ulan daha önce doldurdum italyada bir tecrübem var ama buradaki başka gibi ya da hatırlayamadım. kredi kartını takıyorsun. pompayı yazıyorsun sonra pin giriyorsun. çıkartıyorsun sonra araca dolduruyorsun. en son ne kadar doldurdu isen okeye basıp fişi alıyorsun. ama bunu çözene kadar imanım gevredi. yaklaşık 500 km yol yaptım aracı dolu alıp dolu teslim ettim 30 euro benzin aldım. aracı aldığım yere bıraktım çok şükür kazasız belasız. adama anahtarı ve ruhsatı teslim ettim. adam aracı aldı yanında aracı inceledi içini dışını altını üstünü. benzin fişini gösterdim yeni doldurduğumu belirmek için gerek yok dedi. artık sistem görüyor demekki. böylece aracı teslim ettim.

    bayağı deneyim oldu benim için. bu ikinci araç kiralamam dı. ilkini kıbrısta kiralamıştım. :))




  • platonundevleti P kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben de bir aylık kiralama yaptım detayları paylaşayım.
    Konum ankara.
    Hep sixt'ten yapardım yine aradım firmayı. 2000 lira kampanyalı aylık kiralama dediler. Haftalık kampanyası da vardı haftalığı 420 liraya aynı aracı alayım dedim.
    O sırada instagram reklamı ile 5s oto kiralamayı buldum. Yurtdışı uçuşları kapanımca ellerinde kalan araçlardan dolayı kampanya yapmışlar. %50 indirim ile 1500 liraya bir aylık kiralama yaptım peugeot 301 araç.
    Düşünenler için uygun fiyat olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canverse C kullanıcısına yanıt
    fiyat çok iyiymişgerçekten. bende baktım şuan fiyatlara . bir sorun yaşamadınız dimi hocam firmayla ilgili 5s carrental
  • erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    Hocam ben otoringo rezervasyon sitesinden 5S Araç kiralama şirketinden 1 haftalık 2019 model Opel Crossland X kiralamıştım. Genelde araç sayısı az ama gördüğüm kadarıyla 2019 model aşşağısı araç barındırmıyorlar.

    Lüks modelleri genelde Garenta vs gibi firmalardan çok daha ucuza kiralıyorlar.

    Ben o dönem kiralarken Garenta 1200₺ ye Manuel Clio dizeli sigorta ve ek km dahil veriyordu. Fakat bu firmadan Suv otomatik dizel'i 1200₺ den sigorta dahil kiralayabilmiştim.

    Size imzalatacakları belgenin bir örneği bende var eğer merak ediyorsanız özelden özel bilgileri sansürleyerek atarım incelersiniz. Çek senet vs imzalatmıyorlar, aracı teslim ederken de bi etrafına kabaca bakıp tamam diyip geçiyorlar.

    Böyle firmaları önermek için veya övmek için sorun yaşamak lazım, çünkü sağlam araç alıp sağlam araç verince hemen hemen her firma sorun çıkarmaz. Kaza olduğunda, sorun olduğunda ne tepki veriyorlar bunu bilemiyorum fakat ben bir sorun yaşamadım şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.