Şimdi Ara

Nvidia Geforce GTX Titan video inceleme 'Safkan Performans' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
4
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Mesut beyin incelemesine eleştiri getirecem ve herkes eksiyi basacak,
    önemli değil ancak,
    öncelikle crysis 3 ü iki kere bitirdiğimi belirteyim,
    bunun için önce powercolor HD7870 pcs+ EZ aldım tabii..
    bu kartta bile ayarlarda SMMA 2x, Doku çöz. "çok yüksek", sistem özellikleri "yüksek"
    gelişmiş ayarlarda ise hepsi "çok yüksek" ve "16x"
    30-45 kare saniye aralığında oynanıyor bu şekilde
    inanmayan alsın denesin
    (bu arada sistemde 240 gb ssd 1090T işlemci, sabertooth anakart var)
    bu kart 543 TL
    eleştirim şu,
    titan gibi bir kartı hazır incelemeye almışken,
    testlerde tüm ayarların en sonda değerlerini de görmek isterdim doğrusu...

  • Gelişen teknolojiyi evimize ve cebimize kadar gerek yazılı gerek görsel olarak ilk getiren ve bunun için bizden kuruş talep etmeyen donanım haber sitesine yaptığınız yorumlara bakın. Teknoloji adına en taze bilgileri Türkiye buradan öğreniyor. İnsanlara yaranmak gerçekten çok zor. Mesut ve Erdi yi çok seviyoruz ve bizler için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar aynı şekilde diğer donanımhaber çalışanları. Bence bu haksız eleştirileri hiç mi hiç haketmiyorlar. Mesut ve Erdi gibi profesyonel adamlar çok az bulunur bu yüzden şu an kıymetlerini iyi bilin derim.

    Sevgiler saygılar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

    inceleme için teşekkürler.

    fakat izlenimlerimi yazmadan geçemicem.
    kart benim gözümde tamamen fail.
    Böyle bir test sisteminde;
    heleki antialiasing smaa low (1x) de crysis3 de videonun 07:51 deki çatışma sahnesinde fps 40 oluyor ise.''oyunun sorunlu olduğunu ve yeni pachler ile düzeliceğini umuyorum''
    bu karta bu fiyatı vericeğime 2 adet hd7970 alırım cf yaparım yada 2 tane gtx 680 4 gb alırım sli yaparım. (2 adet hd7950 alıp cf yapmak en en mantıklısıdır)
    çok daha iyi fps değerlerinde oynarım.
    kaldıki;
    bu kartı ülkemizde kaç kullanıcı alıp kullanıcak
    yada DHforumda şu an kaç kişi sahibi
    yada bu incelemeden vede burada yazılanlardan sonra kaç kişi alıcak
    çok merak ediyorum.


    bu ayarlarda full hd de bıle bu fps lerı verıyorsa ne anladım bu tıtandan derım..en dusuk antı de bu fps lerı almıs..msaa veya txaa da dusunemıyorum bıle..onuda gectım 1600p de hıc dusunmek ıstemıyorum

    kagıt uzerınde cok ıyı duruyor ama oyuna gelınce yaptıgı ortada..crysıs 3 u bıtırıp sılmıstım ama meraktan yukleyıp aynı yerden ben kac fps alacam ona bakmak ıcın yukluyorum




  • nVidia yetkililerinin üstü açık kalmış gece herhalde. 3,000 tl bütçeye ssd'li, i7'li, 7970 ya da 670 kartlı bir sistem kurar keyfime bakarım.
    Hiç birşey yapamasam ps4+106 lcd alır keyfime bakarım. İyice zıvanadan çıktılar. birde 7970x2 diye asusun bir modeli var o daha vahim 4,000 istiyor.
    İnceleme için teşekkürler, bize gösterdi ki bu kart bu parayı haketmez.
    Yaşasın 7850/7870 ve 660/660ti kardeşliği.

  • Cevat Kardeşlere piyasaya can verecek, kart sattıracak oyun yapın diye gazı vermişler bunlarda acımamış vurmuş gözüne. Titanla 40fps nedirya
  • az once aynı yerden oynadım daha yuksek fps degerlerı aldım aynı ayarlarda

    kartlarımın ıcıne tıtan kacmıs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 27 Mart 2013; 2:16:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: 7Mhz

    Bu donanımların gönderilmesini beklemektense alıp inceleseniz daha iyi olmaz mı? Telefona, televizyona, tablete tamam da bari sitenin adı hatırına biraz para harcasanız. Seninde dediğin gibi hergün yeni bir işlemci ekran kartı çıkmıyor sonuçta.

    Not: Yasal bir engelleme var dersen anlayışla karşılar, susup otururum.

    Merhaba,

    AMD lüzum görüp yollamıyor ise kusura bakmayın biz satın alıp ta incelemeyiz.

    Teknoloji Basınında işler böyle işlemez, bir kere taviz verirseniz yarın monitörü, dizüstüyü, ekran kartını, telefonu da para verip almak zorunda kalırsınız ki şu anki gelirlerle böyle bir çalışma modeli imkansız.

    Anlamadığım şey bize geç inceledin diye yazarken iyi ama firma neden geç gönderdi kısmına gelince orada bir sessizlik oluyor. AMD Türkiye ofisi var ve sonuç olarak işleri işlemci ve ekran kartlarını kullanıcılara ulaştırmak ise bir zahmet test örneklerini de dağıtsınlar.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    AMD yapmış olduğumuz incelemeleri objektif bulmadıysa size incele yapmanız için test ürünü göndermeyebilir lakin xperia z incelemenizde ki objektifliğiniz tartışılır.

    Konumuzdaki ürünse yüksek konumlu bi grafik uygulayıcı/geliştirici olmayan kimseye özellikle fiyat bakımından hitap etmiyor oyun oynamak için kalkıp 3 bin liraya yakın bi kart almak ülke şartlarında mantıksız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kart uçuk, fiyat kaçık.
  • yanlış siteye girdim sandım titanı görünce tekrar donanımhaber yazdım şaşırıp kaldım titan incelemesi ve uzun süredir beklediğimiz ekran kartı

  • inceleme cok taraflı olmuş bence fiyatını hakaden bi kart imajı çizilmiş ama hakketmediği çok belli bari şu sorunun cevabını verseydiniz gtx 690 mı titanmı ikiside envdianın aynı fiatta aynı güç seviyelerine yakın bu kartı millet nie alsın gtx 690 daha güçlü ve daha ucuz ken bu kart çok gereksiz olmuş ya driver eksiklilkeri var bide tomb raiderda 50 fps sınırı var sanırım daha detaylı bi inceleme olsaymış daha iyi olurmuş bence bu videoyu kalrıdırın daha detaylı bir inceleme yapın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trsr

    safkan performans, safkan fiyat :D

    asdıjasdasd
  • Nvidia Titan'a AMD'nin tek gpu kart ile cevap vermesi zor. Uzun süre yeni kral titan olacaktır.

  • Sitede ufak tefek sorunlar var sayfa yenilenmeden mesaj görüntülenmiyor.firefox kullanıyorum video izlerken adobe flash çöktü.

  • aynı ayarlarda hatta aa 16 x iken aynı fps de oynuorum 670 ile zotac ne fark eder 2.5 milyar vermeye ne gerek var

  • Titan benim icin tam bir fiyasko kart olmus. O kadar para verip aldigim bir kart bir zahmet Crysis 3, Farcry 3, Tomb Raider, Hitman Absolution vb. oyunlarda yuksek ayar ve 1080P'de stabil 60fps vetebilmeli. Suanda bu karta bu paralari vermek Nvidia'nin Ar-Ge butcesine katkida bulunmaktan baska birsey degil. AMD de birseyler yapmali, piyasa boyle bos kaldi mi acimiyor bu adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crisis 3 ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    inceleme cok taraflı olmuş bence fiyatını hakaden bi kart imajı çizilmiş ama hakketmediği çok belli bari şu sorunun cevabını verseydiniz gtx 690 mı titanmı ikiside envdianın aynı fiatta aynı güç seviyelerine yakın bu kartı millet nie alsın gtx 690 daha güçlü ve daha ucuz ken bu kart çok gereksiz olmuş ya driver eksiklilkeri var bide tomb raiderda 50 fps sınırı var sanırım daha detaylı bi inceleme olsaymış daha iyi olurmuş bence bu videoyu kalrıdırın daha detaylı bir inceleme yapın

    Fps siniri acikmis seceneklerden. Videonun ilerleyen dakikalarinda Mesut Çevik, o siniri kapattiginda fps nin 70 civarlarina ciktigi goruluyor.

    Gozunuzden kacmis sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rucukutu76

    aynı ayarlarda hatta aa 16 x iken aynı fps de oynuorum 670 ile zotac ne fark eder 2.5 milyar vermeye ne gerek var

    Kart fiyatini hak etmiyor ama sizin dediginiz kartta bu fpsleri almiyor. 2sini de kullandim gtx670 le herseyi full acarak oynanamaz oyunda akicilik olmuyor. Bahsettigim gtx670 1300mhz de calisiyor vede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık. Dediğiniz gibi belki telefon kadar ekran kartı çıkmıyor ama yine de sevindim. Anasayfaya her bakışımda telefon görmekten gına gelmişti çünkü. Bu kötü görüntüyü engellemek için, telefon ve tabletleri ayrı ayrı sekmeler altında toplarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Bunu benden önce de dile getiren olmuştu.
  • Ya şu şeker gibi adam Mesut Çevik'i kızdırmayın :) Ne güzel video hazırlamış sizde yok söyle olmuş yok böyle olmuş.Yani beğenmemeniz normal aradığınızı bulamadıysanız başka sitelere kaynaklara bakın.Ama benim için "DonanımHaber" yeterli oluyor.Alışkanlık oldu günde 5-6 kez giriyorum :) ve yaklaşık 6-7 yıldırda tek takip ettiğim site.Bence birazda takdir etmek gerekli hep eleştiri hep eleştiri olmaz böyle.Ayrıca Dünya mobil sektöre kaydı DH'ın da bu sektöre kayması şaşılacak bir şey değil.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.