Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
28
Favori
280.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya hiç niyetim yok araba almaya falan ama yakın zamanda bu arabaya karşı şehvet duymaya başladım da :) nerde görsem durup bakıyorum bir.:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CUMHUR45 -- 23 Mart 2016; 20:02:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thormentor

    henüz sahip olamadım. :( inceledim ve arkadaşımda var o çok memnun.. umuyorum en kısa zamanda bende alabileceğim.. 1.6 dizel manuel düşünüyorum..

    inşallah alırsın hocam yakında.:) ama niyeyse dizellere karşı bende bir önyargı var.Fi tarihinde memleketteki dizel tamircisi bir arkadaş, işler kesat dediğinde ya benzinlilerede yönelsene madem öyle dediğimde, ya abi benzinli araçlar pek öyle arıza yapmıyor,, dediğini unutmuyorum.Ve haliyle bakım masfarının fazla olması ve öte yandan belli bir km. den sonra satışınında zor olduğunu duymuştum.
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    tek seferde cebimden çıkan yakıt parasının fazla olması her seferinde bir yerlere gittiğimde canımı çok sıkıyor gerçekten... ve aman 90 km geçmiyim çok yakmasın endişesinden sıkıldım artık :))) zaten al sat değil en az 5 yıl kullanırım, bu sürede yakıt farkı dizel farkını kapatmasa bile en azından gaz pedalına basma lüksümden kendimi alıkoymamış olurum :))) ayrıca yeni nesil dizeller özellikle manuelse (dsg den o yüzden uzak duruyorum) çok sorun çıkarmaz bakım servis vs masraflarıda çok farklı değil benzinliden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 23 Mart 2016; 20:49:11 >
  • Hayırlısı dostum.Ben yinede dizele uzağım.Lpg li accent kullanıyorum, son uzun yol da 12 kuruş yaktı.gazın litresi 2,09 tl idi.Yani dizel gibi nerdeyse.
  • rapid sedan kullanıcıları neredeee?? forumunuza sahip çıkın :)) .... almayı düşünüyoruz karasız kalıyoruz. yorum yapan bilgi paylaşan tavsiyede bulunan kullanıcı yokmu, bakınız rapid in büyük abisi superb forumu gayet paylaşımcı :))
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    kararsiz kaldiginiz sey nedir, sorun cevaplayalim durduk yere ne yazsin millet :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    yakıt, yalıtım, yol tutuş vs. ne biliim, 6,5 inc bolero kullanımı görselleri nasıl mesela.. yani kullnıcı deneyimleri, :)) aynı platformu kullanan seat leon forumunu da takip ediyorum,aksesuar paylaşımından tutunda yakıt verileri fotolar vs paylaşıyorlar mesela,, rapid kullanıcıları pek foto ve yakıt verisi paylşımı sevmiyor sanırım:)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thormentor

    yakıt, yalıtım, yol tutuş vs. ne biliim, 6,5 inc bolero kullanımı görselleri nasıl mesela.. yani kullnıcı deneyimleri, :)) aynı platformu kullanan seat leon forumunu da takip ediyorum,aksesuar paylaşımından tutunda yakıt verileri fotolar vs paylaşıyorlar mesela,, rapid kullanıcıları pek foto ve yakıt verisi paylşımı sevmiyor sanırım:)))

    Yakıt uzun yolda ortalama 4-4.5 lt arasında değişiyor (100-130 arası süratle).
    11350 km de 575lt yakıt kullanmışım karma kullanım ki bu da 4.25lt. yaklaşık 5 de biri şehir içi (ankara) bunun. 1000 km kadarı da 1-2 km lik çok kısa mesafeler. Ankarada akıcı trafikte (50-70 dur kalk yapmadan) 3lt bile gördüm birçok kez ortalamada. (15km lik yol gittiğimde)

    bolero ekranım yok, eski swing bendeki malesef. geçenlerde çinden geri görüş kamerası ve 4.3" lik ekran getirttim. gayet uyumlu oldu plaka ışıklarından birini çıkartıp yerine takıyorsunuz kamerayı. ekranı da şöyle yerleştirdim, tam kurulumu yıllık bakım geçtikten sonra yapacağım yoksa arıza çıkarırlar garanti konusunda.
    eksi yönlerinden bahsetmiştim bikaç mesaj üstte, yalıtımı da sıradan bir b sınıfı kadar, çok bir beklentiniz olmasın ama uzun yolda yorduğunu söylemem kullanımı rahat.


    ek olarak bu da yakıt verisi olsun :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 28 Mart 2016; 14:32:46 >




  • suicide kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim... yakıt çok iyi.. ekran güzel olmuş ama biraz içerde kalmış gibi, sanki bakarken biraz eğilmeyi gerektiriyor gibi,,, swingin üzerine havalandırma kanallarının oraya tutturma imkanı varsa deneyin derim, şu audi a3 ve a 180 deki gibi.. gerçi onlarda orjinal olmasına rağmen çok eğreti duruyor gibi geliyor bana....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 28 Mart 2016; 14:39:18 >




  • thormentor kullanıcısına yanıt
    egilmek gerekmiyor aslinda, kulluge bakacakmis gibi kafayi azcik asagi cevirmek yeterli. Bana gore kullanisli oldu, zaten sadece geri gorus icin kullanilacagindan pekte sorun degil gibi.

    verdiginiz ornektekiler orjinal olmasina ragmen bence cok sig duruyor, birde derme catma yapacagimizi dusunursek cok siritir :) ote yandan cok goze batarsa 10$ lik ekran icin cami kiranda cikar kesin...

    yakit konusunda verdigim gorsel biraz espri amacli tabi, bu arac kabul edilebilir sekilde (iddialasma vs. haric) kullanildiginda kesinlikle 1550km menzil sunamaz, 1200 ve uzerini icin oldukca dikkatli kullanmak lazim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 28 Mart 2016; 15:25:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlarda aldiklarim, fiyatlar biraz artmis yalniz.
    ekran
    http://s.aliexpress.com/QVNbyiuu
    kamera
    http://s.aliexpress.com/iEnmqMVF

    birde su kapi esiklerinden aldim henuz gelmedi yalniz.
    http://s.aliexpress.com/ryem6byq

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • kapı eşikleri güzelmiş.. güle güle kazasız belasız günlerde kullanın dilerim... bakalım artık ben ne zaman cesaret edip alabileceğim...malum piyasalar, faizler, dolar hepsi bi garip.. :))
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    sag olun. Bende gecen sene cok dusundum alsammi almasammi diye iyiki almisim fiyatlar birden bire 10lira daha artti nerdeyse... Dediginiz gibi her sey cok degisken, ne olacagi belli degil memlekette.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 elegance dizel kullanıyorum. Çekiş yakıt noktasında araç çok iyi. İlk zamanlar önceki aracım l2008 leon olduğundan pek sevememiştim ancak zamanla leonu unutunca bunun da zevkli bir araç olduğunu düşünüyorum. En dik yokuşda bile 3. vitesde koltuğa yapıştırır gibi yola asılıyor. İç malzemede kalite ararsanız pek tavsiye etmem.
  • Arkadaşlar rapid ve octavia yi nasıl kıyaslarısınız. 2. Elde rapid de sıkıntı yasar miyim? 45 ile 47 bin arası bütçe muhakkak dizel araç düşünmekteyim . Cevaplarinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel bilgi: nisan ortasina randevu aldim ankara and otodan 1.yil bakimi icin. 550tl fiyat verdiler dizele. ilgililerine duyurulur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu canlansin :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

  • Daha önce de sordum ama kullananlar cevap yazmadı,
    rapid sedan ile spaceback seçiminde fikrini nedir?
    Bagaj işini kenara koyarsak hangisini tercih edersiniz.
    Sedan vs h.back olarak artı ve eksileri nasıldır,
    yol tutuşları, ses yalıtımları...?
  • Arkadaşlar Selamlar,

    2003 model 1.6 bora pasific (benzin+lpg) aracımın yerine 1.2 TSI DSG Style paket sedan rapidi ciddi ciddi düşünüyorum. Yorumlarınız nedir arkadaşlar, boradan sonra rapid yeterli olurmu??

    Aşağı yukarı 60-62 bin arasına gelecek bu araç
    Aynı fiyatlarda 2013 Jetta 1.2 TSİ DSG mi bakayım ne dersiniz??
  • Rapid sayfasının bu kadar sessiz olmasının tek nedeni olsa gerek;
    Herkes rapid den memnun, yazacak birşeyi yok.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.