Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (424. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.458
Cevap
88
Favori
346.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Dostum herkes ilk başta aynı şekilde başlıyor. Bunlar zamanla öğrenilecek şeyler zaten. Şimdi öncelikli işleriniz gezin, dolaşın, item toplayın, delve bulun ve içerisindeki bossları kesin. Grup dungeonlar var oralara gidin ki en çok buralarda takılmanızı öneririm. 50 level olup bütün skillerinizi açın, skilleriniz neymiş bir öğrenin.

    Daha sonra 160 level olacaksınız ki itemler bu levelden sonra hep 160 level olarak düştüğü için artık level atladığınızda çöp olmayacak. Yani bundan öncesi build yapmaya falan müsait değil, pve için konuşuyorum tabii ki. Skiller ve character puanları sıfırlanıp tekrardan verilebiliyor, kafanız rahat olsun. Ufak çaplı gold karşılığında. Character point zaten görmüşsünüzdür magicka,health, stamina. Büyücü iseniz spell damage üzerine gidiyorsanız full magicka verin, kılıç ile damage vuracağım diyorsanız stamina olacak. Health vermeyin onu genelde ya pvp için ya da tank için veriyorlar. Bir karışıklığı yok aslında, yeni başladığınız için size öyle geliyor. Merak ettiğiniz bir şey olursa ben yardımcı olurum.




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    oyunun herhangi bir kitabına uygunluğu maalesef mevcut değil,
    eso'nun belki de en güzel yanı skyrim'e zerre kadar benzememesi, seriye skyrim ile başlayanlar gta v oynar gibi elder scrolls oynuyorlar bu konuda elder scrolls online gayet başarılı,

    en önemli 2 etken mevcut, birincisi pve için eninde sonunda öğrenmeniz gereken animation canceling, diğeri ise addon kullanımı,
    mutlaka bir guild bulun (iyi kötü leş ötesi guildlerde mevcut hiçbir işe yaramayan spam dolan vs.) burada oyun hakkında ne dönüyor ne bitiyor görün, zone chat vb. alanları takip edin,

    oyuna yeni başlarken milletin aynı serverlerda yıllardır aynı oyunu oynadığını unutmamak gerek, bu bir yerde avantaj bir yerde devasa bir dezavantaj
    endgamer kavramı değişen bir şey değil yeni yetmeler 810 cp'yi devirse dahi halihazırda endgamer guildleri zaten dolu ve web sayfalarından discorduna kadar belli gruplar & topluluklar pekte yeni oyuncu ihtiyacı çekmiyorlar ama şahsen ben na'da oynuyorum ve hemen her kapı herkese açık, yardımseverlik paylaşım hatta dayanışma komik bir şekilde çok üst düzeyde, oyuna başlayacaklara en büyük önerim na'da başlamaları.

    gerisi zamanla öğrenilecek şeyler 6 ayı aşkın süredir max cp olarak oynuyorum ve halen yeni keşfettiğim tonla şey mevcut oyunda.

    bu arada guild ve guild trader kullanacaksanız addon kullanmak zorundasınız ayrıca oyunda para eden hemen her item npc merchantlara satarken max 10 gold değerinde ama siz bunları milyon golda dahi satabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 27 Kasım 2018; 22:8:40 >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kitabına göre oynayacağım diye kasıyorsunuz, salın gitsin yahu. Bende size alıntı yaptığım her mesajımda bahsettim, tıpkı sizin gibi düşünerek başladım eso ya. Deli bir -en az Sheogorath kadar deli- TES lore'u hastasıyım (özellikle 4.çağ yani, o zamanları oynadığımız Skyrim) ve Summerset falanda umurumda değil çünkü lore dışında ortaya sı*tıkları bir DLC dir Summerset.
    Bilirsiniz Summerset denilen kafirlerin mekanına yüce elf dışında hiç bir ırk giremiyor lore'da... ee abi ben dibine kadar nord halimle nası girip elimi kolumu sallayacağım?.. Saçma.

    Oyunda 100 lvl olana kadar Riften-Windhelm (tabi ana görev için coldharbour da dahil, çok severim kendilerini) toprakları üzerinde geçti ömrüm, haricinde arkadaşlarla Dungeon falan atmışızdır.
    Sonra sonra plus alıp ESO ufkumuzu açtık, benimde eski TES oyunu Morrowind'den heveslendiğim Morrowind'e gittik vsvsvsvsvsvsv..... Ve bunları yaptığımda üstte arkadaşların bahsettiği gibi ne bir guilddeydim, ne bir build dizdim ne de başka bir halt yedim. Kasmayın öyle gereksiz şeylere. Şu an 390 lvl ım yanlış hatırlamıyorsam (o kadar umurumda değil lvl) anca kendime bir dremora 'seti' dizip karakterime yeni yeni 'build' yaptım (çok önemli ya hani) heves edip.

    Envanter genişletmek için şehirlerde satıcılar bulunuyor ekstra kapasite ekliyorlar şu an ismi tam aklımda değil ama leather'lı bir şeylerdi herhalde. Veya stables a giderek atınızın envanterini genişlettiğinizde o sizin envantere +1 olarak eklenir. Tabi bunu her 24 saatte bir yapabiliyorsunuz.

    Bahsettiğiniz inventory veya perk sistemi falan karışık gelebilir, zira her oyunda böyle değil midir, ilk başta yabancılık çeker sonra alışırsınız? Hatta bir süre sonra çok sade geliyor, keşke bu sistemi skyrim'de de yapmış olsalar demiştim. Daha pratik daha anlaşılır.
    Yani hocam 'karışık' sandığınız çoğu şeyi daha ilk oyun saatlerinizde çok irdelemeyin.
    Carft konusunda size katılıyorum bende ilk başlarda epey bir zorlanmıştım ama sonra çözdük tabi. Gerçi bir çok şeyi çözmüş vaziyetteyim şu an. İleride zaten öğreniyorsunuz. Hikayenize, yolunuza bakın siz.

    Bu arada gerçekten summerset gibi saçma bir dlc yi neden bu kadar merak ediyor insanlar anlamıyorum. Kesinlikle lore zıttı... Benim arkadaşlarda heves edip aldılar indirimde, ben inadına almıyorum, almayacağım ulan. Sırf boş içerik getirebilmek için, yok clock work getirirler yok murkmire falan... Daha bunlara varana kadar neler var neler ulan




  • Eso benim pc de olmazsa olmaz oyunumdur. Hic kasmam. Günlük girer bir kaç görev yapar çıkarım. Ciddi bir indirim.olursa ek paketleri alırım. Müzikleri sadece benim için yeter. Belki yüzlerce oyun deneyimim oldu ama eso kadar beni içine çeken oyun bulamadım. Dil bilgim yettiği kadar görevleri kitapları dahil anlamaya çalışırım yoksa tat alamazsınız. Takıldığınız yerde translate modunu kurun saniyede Türkçeye çeviriyor hem diyalogları hemde kitapları. Txt output ve qtranslate ile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydi bakalım bir bu eksikti beyler,

    Maintenance for the week of November 26:
    • [IN PROGRESS] PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – December 1, 4:00AM EST (9:00 UTC) - 10:00AM EST (15:00 UTC)
    • Xbox One: NA and EU megaservers for maintenance – December 1, 6:00AM EST (11:00 UTC) - 10:00AM EST (15:00 UTC)
    • PlayStation4: NA and EU megaservers for maintenance – December 1, 6:00AM EST (11:00 UTC) - 10:00AM EST (15:00 UTC) https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/comment/5637769/#Comment_5637769

    Bu server offline bilgisine karşılık verilen cevap da hoşuma gitti:
    - Oh so we are screwed on our game time this week end too? When are you guys going to admit your servers are not powerful enough to hold the amount of players you have and are in desperate need of proper hardware upgrade rather than nonsensical maintenance not resolving anything.

    ESO demişken çoğu zaman oyundan soğuyorum kafamda deli sorular (azcık da ESO ağrıları ile) kendimi oyundan atıyorum rahatlıyorum, araya 1-2 gün koyuyorum kendimi gazlayıp tekrar ESO açıyorum ve her zamanki gibi; çoğu görevde mağaralarda madenlerde troll devler büyücüler ne haltsa her türlü yaratıktan kafa göz dayak yiyerek geri kaçıyorum bir halt beceremiyorum yani. Şimdi seviye 6'dayken beni bu kadar zorluyorlarsa ileride (LvL 20'ye kadar dayan sonrası rahat olacak diyenler var) ne olacak halim kara kara düşünüyorum, hani yollarda giderken bile önüme ne çıkarsa çıksın insan yaratık npc herkes çok uğraştırıyor çoğu zaman sıkılıyorum, ee saatler sonra yine ESO'dan soğuyorum yine oyunu bırakıp çıkıyorum PC başından kalkıyorum temiz hava alıyorum kafam rahatlıyor.

    İşte size son bulunduğum bir ortamdan görevden örnek, Daedric Disruptions https://www.youtube.com/watch?v=8oYi0mDPUg8

    ESO'ya en başta bunun bilincinde olarak niyetlendim başladım, yanımda hiç kimse olmadan yalnız başıma singleplayer (Oblivion & Skyrim misali) takılacaktım verilen görevleri alacaktım bu dünyayı keşfede keşfede ilerleyecektim, işte öyle ESO'vari MMORPG tarzı guild işleri guruplaşmak katılmak çevremdekilerle harekete edip görevleri yardımlaşarak yapmak vb hiç biri umurumda değildi daha ne. Bakın o paylaştığım Youtube videosundaki göreve benzer şu an 3-4 görevim daha askıda duruyor olmuyor çok fena zorluyor. Oxen Free: Defeat Nilthog, Deadric Disruptions, A Hilreling of House Telvanni: Pickpocket Ode to Ethranda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 4 Aralık 2018; 10:3:51 >




  • Haftasonu bir ESO oynayalım dedik, önce server bakımı dediler, update geldi. Şimdi de servera giremiyorum, hata veriyor. Ya Zenimax ne lanet bir firmaymışsın sen ya. Bir oyun keyfimiz vardı, onu da batırdınız ya.
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 3 gün önce başladım şuan 24 level yaptım fakat sizin bahsettıgınız durumların hiçbirini yaşamadım. Sadece bazı questler world boss kesmeni istiyor onlarada chatten kolayca grup bulabılıyorsunuz. Çok rahat progress yapıyorum şuana kadar ilerisini bilemem tabi
  • Arkadaşlar acil bir sorum olacaktı, bilgili arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

    Oyunda Alchemy kasıyorum, iyi kötü iksir, zehir işinde ilerliyorum. Yaptıklarımı bankamda biriktiriyordum, ağzına kadar dolduğu için bunları satmak istiyorum. NPC satıcıya satarsam fena para kazanmıyorum ama sanırım Ticaret Guildlerine katılıp onlarda satarsam daha çok kazanıyorum. Bu guildleri nereden bulabilirim, nasıl katılabilirim ve en önemlisi satacağım ürünün fiyatını nasıl belirlerim?
  • Global chatte genelde guild reklamları oluyor ordan iletişime geçip katılabilirsin veya kendin yaz guild aradığını belir dönüş yaparlar. Fiyat belirleme konusunda addon kullanmanı tavsiye ederim. Master Merchant bu işe yarıyordu sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kene.

    Global chatte genelde guild reklamları oluyor ordan iletişime geçip katılabilirsin veya kendin yaz guild aradığını belir dönüş yaparlar. Fiyat belirleme konusunda addon kullanmanı tavsiye ederim. Master Merchant bu işe yarıyordu sanırım.
    Hocam guildlerle alakalı rehberleri inceledim, önerilen addonları da ekledim (MM de var aralarında). Ama o rehberlerde hep guild guild gezip ucuza bulduklarını alıp kendi guildlerinde daha pahalıya satarak kar etmenin yolunu anlatıyorlar. Pek işime yaramadılar anlayacağınız. Ben kendi ürettiğim şeyleri satmak istiyorum. Mesela NPC tüccarda 1 altın değerinde olan bir iksiri normal bir ticaret guildinde kaça satabilirim, kaça satmam mantıklı olur. Çünkü yüzlerce iksir, zehir vs birikti. Bunlardan elde edebileceğim max karı elde etmek istiyorum.




  • Bence 2-3 tane trade guild bulup satılan eşyalara bir bakın derim. Ortalama fiyat çıkartırsınız zaten. Belki hiç satılmayabilir craftlanan itemlar nasıl oluyor çok bilgim yok. :)
  • Bu geceden itibaren 5 gün falan ücretsiz oluyormuş. Daha önce hiç tes oynamadım. Wow ve türevi mmorpg oynamıştım. Sizce 80 GB indirmeye değer mi? Oyun ne durumda? Oyuncu sayısı falan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulut330 -- 6 Aralık 2018; 0:18:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denuedo

    Hocam bende 3 gün önce başladım şuan 24 level yaptım fakat sizin bahsettıgınız durumların hiçbirini yaşamadım. Sadece bazı questler world boss kesmeni istiyor onlarada chatten kolayca grup bulabılıyorsunuz. Çok rahat progress yapıyorum şuana kadar ilerisini bilemem tabi
    Ah be hocam ah 3 günde nasıl level 24 kasmışsın helal olsun sana haftalardır oynuyorum daha level 20'ye yaklaşamadım bile yuh artık bana :D kendi kendime gülüyorum ama ESO'daki ağlanacak halime gülüyorum.

    Ayrıca günlerdir şu "3 gün önce başladım level 24 oldum" lafı aklımdan çıkmadı gitti, nasıl yani? Ben önce ESO acemiliğimi/amatörlüğümü şöyle tarif edeyim; Nord-Nightblade olarak başladım Magicha büyü şeyleriyle işim yok hiç kullanmıyorum, (Skyrim'den alışkanlığım) medium/light zırhlarla sadece kılıç/hançer özellikle de tek elli silahlarla ilerliyorum ok-yay olayına hala alışamadım Skyrim'de devamlı ok-yay kullanırdım ESO'da zormuş. Mağaralar madenler hatta yollarda öylesine giderken karşıma ne çıkarsa çıksın uzak durmaya gizlice yanlarından sıvışmaya çalışıyorum çatışmalardan uzak dura dura görev hedefime ulaşıp bitirmeye kasıyorum, belki de "3 günde level 24 olma" durumunu bu yüzden kaçırıyorum olmuyor işte.

    Bir de karşıma küçüklü büyüklü insan-yaratık (çekirge tipli hayvanlar bile) her kim çıkarsa çıksın canımı çok çabuk azaltıyorlar, bana acilen savaş esnasında canımı hızlıca yükseltecek bir şey lazım can arttırımını bir tuşa basıp halledebileceğim bir perk'mi magicha-büyü'mü vardır nedir öğrenmek istiyorum. Health için içilebilir iksir şurup bir şeyler var ama çatışma esnasında pek etkili değil bunlar.

    Bir kaç gündür de üst baş armor zırh silah durumuma dikkat etmeye başladım sanırım hiç buralara yatırım yapmamışım, 900-1000 arası damage'li zırh ve silahlarla dolanıyormuşum bir an önce üst başı düzeltmem lazım. Bu durumda da oyun ESO Plus'a yönlendiriyor (en azından Crown verdiğinden) çünkü Plus olmadan oyunda zırhdır silahtır güçlendirmek satın almak acayip pahalı can sıkıcı. (EK_: Şimdi baktım 365 günlük Plus 19.000 crows 180 günlük 9900 crowns veriyormuş, ya bu ne!? Bu crown'lar günlük mü aylık mı veriliyor nedir?. 10.000 20.000 crown ile ne yapabilirsin zaten oyunda alınabilecek zırhlar silahlar 20.000'den başlıyor. Yani anlaşılan bizi bu da kurtarmayacakmış kendi başımızın çaresine kendimiz bakacağız artık ESO Plus belli ki bana göre değil).

    ---
    Bazı arkadaşlar sağolsunlar bana mesaj atmışlar geri dönüş yapamadım kusura bakmasınlar, hani gel gurup guild bir şeyler yaparız yardımcı oluruz demişlerdi eksik olmasınlar. En başta söylediğim gibi bu oyun bir online MMORPG de olsa öyle ESO'vari birlikte yardımlaşarak görev yapmak vb şeyler bana göre değil, zaten oyun hayatımda Multiplayer'dan bile kaçmış hiç MP oynamamış bir oyuncuyum anlayın beni. Benim bir kaç ay önce ESO'ya niyetlenmemin tek sebebi oyunda bir şekilde Singleplayer idare ederim diye düşünmemdi çünkü görmüştüm söylenmişti ESO'yu ne güzel single oynadım harikaydı diyenler vardı ve sadece Oblivion & Skyrim aşkımdan hayranlığımdan dolayı ESO'ya heves ettim başladım o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 6 Aralık 2018; 17:49:0 >




  • Trade guildi olan benide alabilirmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Crown Store'dan kozmetik dışında silah veya zırh alamazsınız öyle bir satışı yok. Daha güçlü silah/zırh bulmak için Trade guildlere katılın derim :) Çok komplike değil aslında oyun. Alışkın olmadığınız için karmaşık geliyordur ama tek başınıza oynadığınız sürece alışmanız da geç olur. En azından yanınızda beraber parti yapıp dungeonlara girdiğiniz arkadaşınız olsun öğrenme ivmeniz yükselir bu şekilde.
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam siz oyunu çözememişsiniz biraz. Elimden geldiği kadar açıklayayım.

    Öncelikle level atladıkça üzerinize giydiğiniz zırh ve silahlar yetersiz gelmeye başlar. Bunun istisnası sadece level 50 olunca olur. O zaman Şampiyon olmuş olursunuz ve yeni bir skill ağacı eklenir oyuna. Onunla beraber oyun baya değişmiş oluyor. Şampiyon levellerde şampiyon puanı kazanmaya başlarsınız ve zırhlarınızın, silahlarınızın gücünü belirleyici unsur o olmaya başlar.

    Oyunda silah ve zırh düşürmek için crown değil gold harcamanız gerekiyor. Gold oyun içinde yaratıklardan, sandıklardan, questlerden vs kazandığınız bir para birimidir ve oyun içi ticarette ya da npc satıcılarda harcayacağınız para da budur. Crown ise oyun içi storedan alınan şeylere harcayabildiğiniz para birimidir. Bu para birimi ile tamamen kozmetik olan şeyleri alırsınız. Mesela level 10 olunca oyun size at hediye ediyor ama crown ile daha havalı olanını alabilirsiniz. Sadece görünüşü farklı olur, kullanımı ve güçleri aynıdır. Crown'un amacı bu. Bir de Alliance Point denen bir para birimi var, bu da pvp girdiğinizde kazandığınız bir para birimidir. Onunla da pvpye özel iksirler, zırhlar vs alabiliyorsunuz.

    Şunları bir tarafa bırakırsak sağlığınızı ve NB olduğunuza göre tahminimce stamina ilerliyorsunuz, staminanızı artıracak, yenilenme hızlarını artıracak şeyleri giymeniz lazım. Bunları düşürmenin 2 güzel ve kolay yöntemi var. Oyunda Malog Bal'ın yaratıklarını evrene saldığı Farm bölgeleri var. Oralara gidip orada bulunan diğer oyuncularla işbirliğine girip yarım saat yaratık kestiğinizde hem güzelce level kasmış olursunuz hem de iyi zırh ve silahlar düşürmüş olursunuz. Az buçuk da gold kasarsınız. Diğer yöntem ise Dungeon girmek. 4 kişilik bir ekip olarak oyun sizi random şekilde bir dungeona atar. Oranın sonunu getirmeye çalışırsınız. Oradan da iyi level ve envanter kasarsınız. Bu arada NB olduğunuz için tavsiyem light zırh yerine tamamen medium zırh giymeniz ve armordan medium zırh skillerini açmanız. Onlar da size çeşitli bonuslar vererek gücünüzü artıracak. Light zırhı genelde büyücüler giyiyorlar.




  • @Kene. ve @SirSherlock uyarısı ile anladım ki üst mesajımda ben Gold/coin diyeceğime o heyecanla Crown demişim bu yüzden ESO Plus'a gitmiş aklım. Doğrudur oyunda üst seviye zırh silah vb şeyleri almak için Gold kullanılıyordu öyle Crown'larla alakamız yok yani.

    Hepinizin anlattığı durumlara dikkat ederek devam etmeye çalışıyorum. Ha çoğu görevi (full zırh magicha 3'er 5'er kişi yaratık üzerime geldiklerinde) sinir bozucu şekilde başaramayınca ölüp durunca insan haliyle oyundan soğuyor, ama bir yandan da ESO ortamı mekanlar atmosfer muhteşem ötesi olmuş adamlar yapmış hayran kalmamak imkansız aynı şekilde her bir görevin konusu senaryo işleyişi hakkını vermişler işte ESO asıl bu yönden beni kendine bağlıyor kopamıyorum da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 6 Aralık 2018; 18:9:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ravenholm

    @Kene. ve @SirSherlock uyarısı ile anladım ki üst mesajımda ben Gold/coin diyeceğime o heyecanla Crown demişim bu yüzden ESO Plus'a gitmiş aklım. Doğrudur oyunda üst seviye zırh silah vb şeyleri almak için Gold kullanılıyordu öyle Crown'larla alakamız yok yani.

    Hepinizin anlattığı durumlara dikkat ederek devam etmeye çalışıyorum. Ha çoğu görevi (full zırh magicha 3'er 5'er kişi yaratık üzerime geldiklerinde) sinir bozucu şekilde başaramayınca ölüp durunca insan haliyle oyundan soğuyor, ama bir yandan da ESO ortamı mekanlar atmosfer muhteşem ötesi olmuş adamlar yapmış hayran kalmamak imkansız aynı şekilde her bir görevin konusu senaryo işleyişi hakkını vermişler işte ESO asıl bu yönden beni kendine bağlıyor kopamıyorum da.
    Hocam sizin hata yaptığınız nokta bu oyunu sadece single sanmanız. Ben mesela quest yaparken, oyunda gezerken vs hiçbir şekilde işin online kısmına ellemiyorum. Umursamıyorum da. Crafting için malzeme topkarken vs solo takılıyorum ve oyun da inanılmaz keyif veriyor. Ama mesela karaktere iyi envanter edinmek için dungeon giriyorum eninde sonunda ki o da zevkli, pvp değil sadece 4 kişilik bir ekip olarak yaratık ve boss kesiyorsunuz. Zindanların da questi ve hikayesi var. İşin online kısmına orada bulaşıyorum sadece. Zindandan çıktığımda hem iyi xp, hem gold hem de envanter kasmış oluyorum. O giydiğim zırhlar (tabi her zırhı giymiyorum, özelliklerine bakıp işime yarıyorsa giyiyorum) karakterime fazlasıyla güç veriyor. Böylece şamar oğlanına çeviremiyorlar beni. Benim oynayalı çok olmadı biliyorsunuz, sanırım en fazla 2 ay olmuştur ve şuan 153 seviye karakterim var. Hikayesi falan da oldukça keyifli ilerliyor benim için.




  • Premium üyelik ile normal üyelik arasında çok fark var mı acaba?Bilgi verebilirseniz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dante87

    Premium üyelik ile normal üyelik arasında çok fark var mı acaba?Bilgi verebilirseniz sevinirim
    Premium üyeliğin ek avantajları var, bunların başlıcaları şunlar:

    + Oyun içi tüm dlclere ücretsiz şekilde erişim hakkı.
    + Sınırsız malzeme depolama alanı olan crafting çantası.
    + % 10 Gold ve XP bonusu.
    + Her ay içi 1650 Crown hediyesi.

    Bunun gibi birkaç avantajı daha var.
  • 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.