Şimdi Ara

Thor: The Dark World (2013) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
4
Favori
20.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • marvel dünyayı ele geçirecek yakında.
  • 2. filmi sönmüş espirilerden uzak tuttukları iyi oldu.Sonuna kadar aksiyon izlemeyek istiyorum.Tabi Jane'nin Asgard'a gitmesi güzel olmuş
  • Loki hep kötü bilinen bir karektermi sonradan felan iyi olmuyormu ? Thor ve Odini hiçmi sevmiyor oysa Thor baya seviyor gibi Lokiyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 24 Nisan 2013; 21:55:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScAnMaN

    Loki hep kötü bilinen bir karektermi sonradan felan iyi olmuyormu ? Thor ve Odini hiçmi sevmiyor oysa Thor baya seviyor gibi Lokiyi

    Thor'un Loki'ye karşı saf bir yanı vardır evet ama gerek mitolojide, gerek özünde mitolojiyi temel alıp ondan gayet farklı bir biçimde işlese de çizgi romanlarda (Mitolojideki Loki tasviriyle farklılıkları olsa da) Loki'nin rengi bellidir; hiçbir zaman güven olmaz ve hilecidir, tanrıların en zekisidir, Thor'la beraber belli bir yere kadar aynı safta hareket ettikleri bazı hikayeler olsa da (mitolojide, çizgi romanda net hatırlamıyorum) her zaman kendi çıkarına göre hareket eder, Thor'un ve daha doğrusu diğer tanrıların da karşısındadır, genellikle ortalığı karıştırır lakin bir o kadar da yardım etmeye çalışan yönü vardır; tabii bunlar ortalığı karıştırdığı, tetiklediği bazı olayları düzeltirken mecburi denebilecek bir biçimde gözlenir. (Misal Sif olayı gibi) Ancak ortalığı karıştırdığı son Baldr olayı sonrası daimi bir şekilde tanrıların karşısına geçer; bir nevi dönüm noktasıdır.

    Marvel'ın gayet farklı biçimde işlediğinden bahsetmiştim; Marvel mitolojisindeki Loki portresine bakarsan eğer, kesinlikle bir super-villain görürsün. Mitolojideki Loki belki en iyi biçimde "problem çıkaran, ortalığı karıştıran biri" olarak tanımlanabilecekken Marvel'da Loki her daim kötüdür ve Thor'u alaşağı etmeyi amaçlar, tamamı ile onun aleyhine çalışır, Thor'un baş düşmanıdır.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------

    Fragmanı da gördükten sonra filme dair yegane isteğim Donald Blake-Jane Foster romantizminin dozajının fazlaya kaçmaması, olası bir biçimde filmin temposunu etkilememesi. Bu arada fragmandan tam etkilenmiyordum, yaklaşık bir buçuk dakikada etkileyici neyin olduğunu sorguluyordum ki 1.25 ile beraber Loki'nin sesini duyup ardından da görmem beni mutlu etmeye ve "When do we start?" repliği ile merak ettirmeye yetti. Ellerinde Tom Hiddleston gibi role oldukça uygun ve başarılı bir adam olmasına rağmen Thor'daki vasat ya da yetersiz denebilecek, Avengers'da ise rahatlıkla rezalet olduğu söylenebilecek, açıkça harcanan Loki'yi ve kendisinin karakter tasvirini umarım The Dark World ile beraber tamamen olmasa da, az da olsa toparlayabilmeyi başarırlar.

    Bir de:

     Thor: The Dark World (2013)




  • Yalnız Thor saçlar olmamış ya. ilk filmdeki hali daha iyiydi
  • Fragman olmuş..
  • güzel ^^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tony. Montana.

    İkincisi gelmese şaşardım zaten..birşeyide tadında bıraksalar olmuyor mu?

    bunların tadı izledikçe geliyor

    yüzcelerce çizgi romanı var,

    senin dediğin sıradan filmlerde oluyor bunlarda seri devam ettikçe tadı çıkıyor. daha güzel konular ele alınıyor. bu mit filmlerinde serinin ilk filmleri genelde karakterleri tanıtmayla bu çizgi roman dünyasına ve konuya girişle geçiyor ve genelde pek birşey vermiyor ama devam filmleri eğer yönetmen ve senarist batırmazsa genelde daha güzeldir.
  • Odini oynayan amca sanki tam ağırlığını veremiyor gibi o kudreti hissettiremiyor bana nedense. Ben Odini hep şöyle hayal etmiştim;

     Thor: The Dark World (2013)
     Thor: The Dark World (2013)




  • ya bu filmler konu itibariyle biraz sıktı, filmi tek kurtaran teknolojinin vermiş olduğu görsellik ve yaratıcılık oluyor.
    Neyse Dünya bir kez daha kurtulsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 4 Mayıs 2013; 11:39:26 >
  • ilk filmi pek beğenmedim. sıradan hollywood hero filmi olmuş. aman aman bi şey yoktu yani. duygu patlamaları yaşatmadı. ayrıca hala thor a tanrı diyenler var. el insaf. onlar tanrı değil uzaylı. filmde işlenen bu. sadece ölümsüzler. filmde anlatılana göre viking zamanında da dünyaya geliyorlar ve o zaman teknoloji falan olmadığı için vikingler bu gökten inen şeyleri tanrı ilan edip tapmaya başlıyorlar. hatta bi sahnede bizim kahraman, natalie portmanda anlatıyor. size göre sihir hayal gibi bi şey ama benim geldiğim yer teknoloji ile sihirin birleştiği yer diyor. yani uzaylı olduklarını söylüyor. hatta yaşadıkları gezegenin adını da biliyordum ama unuttum şimdi. 9 gezegeni sayıyor zaten. buz yaratıklarınında yaşadığı yer plüton zaten. sadece onlar farklı gezegenlerden oldukları için farklı isimler vermişler o kadar.
  • Iron Man 3 saçmalığından sonra umarım düzgün , her yerde sulu zıtlak espiriler olmayan bir Marvel filmi görebiliriz.Gerçi Thor'un da birinci filminde sonlara doğru sıkıntıdan uyuya kalmıştım ama olsun en azından fragmanlardan gördüğüm kadarıyla Thor artık saçları için L'Oréal ürünleri kullanmayı bırakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 5 Mayıs 2013; 19:49:57 >
  • Güzel bir film olacak.
  • Altar'ın oğlu Tarkan Şaka la Odin'in oğlu Thor İlk filmini beğenmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 14 Haziran 2013; 15:42:41 >
  • Fragman enfes olmus
  • 1.si kadar güzeldir eminim
  • Kask olmaması bence yerinde bir karar. Adamı kaskla hayal ediyorum da yok yani olmuyor. Çocuksu gösteriyor ve karizmasını çiziyor. Neden kask kullanmadıklarını anlıyorum.

    Bu arada fragmandan anladığım kadarıyla ciddi bir film olacağa benziyor. Cıvık bir Marvel filmi gibi durmuyor. Tek korkum Iron Man 3 gibi göstermesinler. O filmin fragmanlarını izleyince hepimizin dibi düştü. Bi "dark" havası vermişlerdi. Ama filmi izledikten sonra o fragmanların aldatmaca olduğunu gördük. Umarım bu öyle değildir. Ki zaten öyle olmadığını tahmin ediyorum. Zaten fragmanlardan görüldüğü üzere düşman ciddi. Adını hakeden bi "dark" havası verilmiş gibi bir duruşu var. Neyse filmi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmden daha iyi olacak gibi görünüyor.
  • Yakın zamanda vizyona girecek filmlerden en çok merak ettiğim film bakalım nasıl olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 15 Temmuz 2013; 17:51:36 >
  • Onlerden. Ilk film fena degildi ama mitolojiyi oyuncak haline getirdiler. Kizlara thor diyince ay chris ne kadar yakisikli diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.