Şimdi Ara

hidrojen yakıt tasarruf sistemi (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.197
Cevap
54
Favori
513.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    son zamanın modası :) O değil de 4 lira niye protesto etmiyoruz dediğim günleri özledim, şu anda 5.30 e bana söylenen ee lpg taktırsana on numara mantık
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    düz hesap öyle dedim hocam dün aldım daha yeni opet fiyati 5,43 TL
  • Sanırım bu günler, daha iyi günlerimiz. Petrol üreten ülkeler üretimi kısıtlayarak, petrol fiyatlarını artırma derdindeler.
    Ülkeyi 15 yıldır yönetenler, her türlü olumsuz durumda topu başkalarına atmakta pek becerikliler nasıl olsa.
    Neyse gelelim mevzuya, saf hidrojenin hho ile aynı etkiyi yaratması için çok büyük miktarlarda üretilmesi gerekir ki, bu araçtan yüksek oranda güç çalmak demektir. Kanımca 3-4 Amperlik HHO sistemi, 20 Amperlik saf hidrojen sisteminden çok daha verimli bir yanmaya yardımcı olacaktır.
    Arkadaşlar uğraşmış, yapmış çabalarını takdir ediyorum. Saf hidrojenin gerektiği yerlerde faydalı olur. İyi geceler...
  • Sayın Jumel, patlama gücü ve ısıl gücü olarak düşünürsek hho saf hidrojenden daha çok ısı verir ve bir balona koyup patlatsak daha fazla ses çıkarır. Ama iş motora gelince öyle değil işte. Biz arabada kombi gibi bir ısıtma sistemi kullanıyor olsak dediğin doğru. En verimli hho hücresini takalım. Ama bize yanıcı bir gaz lazım. İş sizin dediğiniz gibi olsa benzin ve lpg en patlayıcı yakıt olmalıydı. Yaptığım deneylerde lpg gazının saf hidrojen ile neredeyse aynı hızda yandığını tespit ettim. Bir zahmet deneyini yaptığınız ve sonucunu gördüğünüz şeyleri insanlarımıza aktarırsanız en doğru olanı yapmış olursunuz.Günümüzdeki motorlara neden içten yanmalı motor ( ICE) deniyor da patlamalı denmiyor acaba? Hho motorlarda eğer işe yarayan bir gaz olsa adamlar 10 tane dinamolu motor yapıp gerekli hho yu elde ederek suyla çalışan arabayı yaparlardı heralde. Saf hidrojeni biz daha verimli bir yanma yapması için kullanıyoruz ve mevcut yakıtların yanma hızına yakın olduğu için güzel sonuçlar alıyoruz. Ben iki sene hho denemesi yaptım ama bir gram tasarrufu sağlayamadım ve bunun için saf hidrojen jeneratörü sistemi yapmaya karar verdim vede yaptım. Sonuç her araçta kolayca tasarrufu elde ettim.Facebookta Saf Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemleri diye sayfamda deneylerimi izleyebilirsiniz. Saf hidrojen hho (hidroksijen) gibi tehlikeli patlayıcı bir gaz değil, yanıcı bir gazdır. Aracında hho dan dolayı motorunu bozan bir sürü insan biliyorum. Heleki hho yu fazla verirsen motoru kırarsınız. Ayrıca dünyada saf hidrojen ile çalışan birçok jeneratör motorları var ama hho ile çalışan motor yok çünkü motor hho ya dayanmıyor ve kırılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Saf hidrojen konusunda birçok yazı yazılıyor tamam oksijeni ayrıştırıyorsunuz peki havada bulunan %21 lik oksijen ne oluyor motora gitmiyormu? Oksijenin olmadığı ortamda yanma olmaz.

    Ayrıca hidrojen sistemlerinin tek mantığı yanma verimliliğini artırmaktır. Üertilen bu gazları motorda yakıtın yerine değil yakıta destek olması için gönderiyoruz.

    Artık o sistem kötüdür bu sistem iyidir demeyi bırakıp birbirimize destek olarak Hidrojen sistemlerini bu ülkede yaymalıyız.

    Ben kendi markam olan HKWPLUS sistemini şu ana kadar 44 farklı marka aracın 222 farklı modeline montajladım sonuç alamadığımız araç yok denecek kadar azdır.

    Benim sistemim 1,5-3 amper aralığında HHO üretmektedir alternatöre sadece bir sinyal lambası kadar yük ekler motor bunu hissetmez bile.

    Fotoğraf ve videoları buraya koymak isterdim ama şikayet ediliyor detaylar için web sitemi kontrol edebilirsiniz.




  • Ben sadece deneyimlerimin sonucuna göre buraya birşey yazıyorum. Hiçbir zaman kimsenin sistemini kötülemem. Herkes becerebildiği kadar birşeyler yapar saygı duyarım. Oksijen konusuna gelince havada yeteri kadar fazla oksijen var zaten ama bize yanıcı bir gaz lazım patlayıcı bir gaz değil. İnsanlara bunu anlatmaya çalışıyorum. Hho ile de tasarruf elde edilebilir ama saf hidrojen ile hem tasarrufu elde ediyorum hemde ciddi anlamda güç artışı sağlıyor. Benim de tek istediğim herkes hidrojen sistemi kullansın ve doğamızı koruyalım.Çinde insanlar nefes alamaz hale geldi. Yarın bizim ülkemizde de böyle olabilir. Hidrojen sistemlerinin hepside faydalı bir icattır. Sadece bilinçli bir şekilde kullanmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Xwooferx kardeşim, 2012 yılında eklediğim bir video var. Bu videoda ürettiğim hho gazının, benzin dolu şişedeki benzin moleküllerini taşıyarak yanmasını deneylemişim. https://www.youtube.com/watch?v=3a_jCzq7PeY
    Sizin sandığınız gibi bir patlama olmuyormuş değil mi? :)
    Benzin molekülleri HHO ile buluşup daha verimli bir yanma sağlıyor.
    Bazı şeyleri kendiniz deneyleyemezsiniz. Bunun için ciddi ölçüm araçları ve laboratuvar ortamı gereklidir. Ancak bilimsel verilere istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Örneğin hidrojen LPG den en az 6 kat daha fazla yanma hızına sahiptir. HHO bundan kat kat fazlasına...
    Burada ürün satmaktan çok bilgi paylaşımı olmasını isterdim. Ürün satanlara da kesinlikle karşı değilim. Ancak bazı bilgileri burada paylaşmaları gerektiğine inanıyorum. Örneğin; sistem kaç plakadan oluşuyor, plakaların özelliği nedir, ne kadar enerji harcıyor, ne kadar üretim sağlıyor, araçta uygulamada nelere dikkat edilmesi gerekiyor vb.
    Hangi yakıtı kullanıyorsak kullanalım HHO, kullandığımız ana yakıtın daha iyi yanmasını sağlayarak, yakıttan max . verim almaya yardımcı olarak kullanılmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumel -- 22 Ocak 2017; 21:46:48 >




  • Birkaç bilgi daha paylaşayım vaktim varken. Daha önce bilimsel kaynaklardan edindiğim bilgilere göre KOH ve ÜRE karışımı elektrolitin verim artışı sağladığını paylaşmıştım. Gerçekten verimde artış sağlıyor fakat plakalarda kısa sürede oksit tabakası oluşturarak aşırı kirlenmesine neden oluyor. Bu yüzden araçta kullanılmasını uygun bulmadım.
    Diğer konu ise saf titanyum plakaların kullnılması...
    Saf titanyum ile yapılan elektrolizde, titanyum pozitif plaka olarak kullanıldığında çok kısa sürede oksitlenerek sistemin çalışmaz hale gelmesine neden oluyor. 316L nin pozitif, titanyumum negatif plaka olarak kullanılması ise başta yüksek verim ve çıkan gazın çok kuvvetli olmasını sağlarken, zamanla titanyumun oksitlenmesi ile verim kaybına yol açarak sıkıntılara neden oluyor. Negatif plaka olarak kullandığım titanyum levhaların resmini paylaşıyorum. hidrojen yakıt tasarruf sistemi




  • Sayın Jumel, yaptığınız deneylerinzin hepsini bende denedim. Hho gazını ne yazıkki araçların hava emişinden veriyoruz, benzin hattından değil. Siz benzin hattından hho gazını verip verim elde ettiyseniz tebrikler. Yalnız o motora giden benzin hattının bide depoya geri dönüşü oluyor hatırlatayım. Depoda yüksek miktarda gaz birikmesi oluşabilir. Bilginize. Ayrıca hho kendi halinde patlayıcı bir gazdır ama saf hidrojen kendi halinde yanıcı bir gazdır. Bütün hidrojen sistemlerinin özelliğinde gazı hava emiş hattından verilmekte. Titanium denemelerini bende yaptım sonuç aynı.Yalnız benim hücrelerimde hiçbir zaman su rengini bozmuyor kahverengileşmiyor. Herzaman tertemiz su sistemde olduğu için hücre hiç bozulmadan yıllarca kullanılabiliyor.Hücremde kullanılan bütün malzemeleri KOH dayanıklı materyallerden üretiyoruz. Yaptığım işin ciddiyetini biliyorum. Bu işin şakası olmaz. Para kazanmak için kimseye ucuz dandik bir mal satmaya çalışan bir insan değilim. Buraya reklam için takılmıyorum, insanlara doğruları göstermeye çalışan biriyim. Herkese elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum,bilgilendiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yaygınlaşmadığı sürece kullanmamakta fayda var.
  • HHO üretilen haznenin çıkış noktasına çakmak çakarsanız patlar doğrudur.

    Ancak havaya karıştırdıktan sonra çakmakta çaksanız patlatamazsınız.

    Bizde durumu defalarca denedik çünkü bize sorulan soruların içinde bu soru önde geliyordu kısacası doğru kullanırsanız asla patlatamazsınız.
  • bu dediğiniz güzelmiş Engin bey ancak havaya karışan HHO belirli bir yoğunluğa ulaşırsa havadada patlar. bunun şundan diyorum motorun hava emiş yerinde fazla gaz biriktiğinde patlama olayları oluyor maalesef. üretildiği anda tüketilmesi gerekir. aynı risk belirli bir yoğunluğa ulaşan yanıcı her gaz için sözkonusu tabikii. doğalgaz lpg vs. de dahil.
  • merakli32 M kullanıcısına yanıt
    Doğru kullanırsanız demekle bundan bahsediyordum, bizim montajladığımız Hkwplus sistemi motor çalıştıktan 12-20 saniye sonra yani motora hava akışı başladıktan sonra devreye girer ve hidrojen üretmeye başlar bu nedenle patlaması çatlaması kesinlikle söz konusu değildir.

    Sizinde dediğiniz gibi saf olan hidrojende bir noktada sıkışırsa oda patlar.
  • merakli32 M kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durumdan bahsedebiliriz biz çok gaz üretiyoruz diyen arkadaşlar var dakikada 3-4 litre gaz üretiyoruz diyorlar bahsettiğiniz hususa bu arkadaşların dikkat etmesi gerekir.

    Tabi bu kadar gaz üretebilmek için öncelikle aşılması gereken problemlerde var 1:harcanan enerji 2:bu enerjiye bağlı olarakta ısı problemi bunun devamında ise 3:buhar problemi gibi

    Dikkat ederseniz son zamanlarda ben yazmayı bıraktım foruma uzaktan takip ediyorum sadece müdahale etmem gerektiğini düşünürsem yazıyorum detaylar içinde ister bana ulaşın ister web sitesine hemen her detayı bulabilirsiniz, Youtube de yeni paylaştığım videoda da anlattım biraz.
  • TheDenier kullanıcısına yanıt
    Merhaba kullanmamakta fayda var demek yerine.

    Memlekete faydalı olabilecekse denenebilir yazıp yapıcı olunabilir.

    877 tane mesaj atmışsın foruma hepsi böyleyse yazık olmuş zamanına.

    Bir şeyi herne olursa olsun eleştirirken, onun hakkında bir fikir sahibi olmak lazım, neden belirtmek lazım, olumsuz bir yönü varsa onları bildirmek lazım bizimde bu olumsuzlukları gidermeye çalışmamız lazım saygılar.
  • jumel J kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu konunun önünde çok engel var işin zor olmasının yanı sıra bir de burada sürekli muhalefet olanlar var. Biri çıkıp ben yaptım dediğinde üstüne atlıyorlar geçmişte örneklerini yaşadık burada ( saha hediye edeyim dediğim bir arkadaş oraya kadar gelemem, nerdeysen yol parasını ver ben geleyim dediğimde de kıvıran insanlar var) olmaz öyle şey deyip bizleri karalamaya çalışanlar bizim yokluğumuzda forumda hidrojen üreticisi olmuş. Bu arada bizleri 3000 yılına kadar engelletenler bile oldu forumda, neyseki yazışmaların incelenmesini istedik ve sonuçta bizi geri döndürdüler.
  • Bak şimdi öyle bir cevap yazmisin ki durduk yere insanin sinirine dokunuyorsun.



    Ben kötü niyetle mi söyledim onu? Ben mühendisim canim kardesim ve mühendis olmama ragmen bu teknoloji hakkinda herhangi bir yerde bir makale bir arastirma gormedim. Adamin arabasi deneme tahtasi degil ki yapici olalim diye bir dene istersen diyelim. Yarin araba yandi patladi adam öldü ne diyeceksin kendine? Ki olmayacak sey degil ufacik sarj makineleri bile patliyor.



    Yayginlasip güvenli bir teknoloji oldugu kesinlesinceye kadar canini malini parani riske atma dedim olay bu.O kadar eminseniz kendinizden alin kullanin ne diyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XWOOFERX X kullanıcısına yanıt
    Sayın xwooferx, videoda sadece hho ile birlikte benzin buharının nasıl yandığını gösterdim. Benzin yolundan verdiğimi nerden çıkardınız :)
    Ben sizin sisteminizi eleştirmiyorum, uğraşıp saf hidrojen jeneratörü yapmışsınız, tabii ki güzel iş. HHO jeneratör yapmak sizin için daha basit. Ben 316L plakalar kullanıyorum. Akım kaçağı olmayacak şekilde dizayn ettim sistemi. Her ne kadar kaliteli çelik kullanırsak kullanalım, platin olmadıktan sonra zamanla korozyona uğrayacaktır...Siz sanırım 316 Tİ kullanıyorsunuz.
  • Sayın Cingöz otomotiv, biz bu işi yaparken fizik yasalarını ihlal etmiyoruz. Verimli bir HHO sistemi için nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgi paylaşıyoruz. Merak eden kendisi yapar ki, bunun maliyeti çoğu zaman hazır sistemlerin maliyetini aşar. Hazır sistem almak isteyen de sizin gibi bu işi yapanlardan temin eder. Burada sorgulamamız gereken, bu sistemlerin ne kadar doğru malzemeyle ve yeterli verimlilikte yapılmış olduğudur. Sorgulamak için de bu sistem hakkında bazı bilgileri burada paylaşıyoruz.
    Bazı arkadaşlar yeni nesil araçlarda, bazı sensörler nedeniyle hho sisteminin yakıtı artırdığını söylüyorlar. Siz bu konuda ne yapıyorsunuz, oksijen sensörüne herhangi bir müdahaleniz oluyor mu.
  • TheDenier kullanıcısına yanıt
    Sizin foruma yazdığınız cümle ; Yaygınlaşmadığı sürece kullanmamakta fayda var.

    Sizin niyetinizi buradan hiç kimse tahmin edemez,

    Ayrıca bu işte ben kendi markamı 2012 den beridir satıyorum sizin dediğiniz gibi bir durumla hiç karşılaşmadık mademki mühendissiniz bu sistemlerden herhangi birini kullanıp yorumlarınızı yazın, millet bir mühendisin sözüne itibar eder
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.