Şimdi Ara

Datron TW7M20XBWHVBT C2D 2.0GHZ/3GB/250GB/15.4'/Notebook/USB analog/Dijital TV kartı hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1294.0051
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1294.0051
    ürün fiyat olarak tv kartı hediyesi olması nedeniyle uygun geldi ve yaklaşık 2 hafta önce kadar eşime hediye almak üzere sipariş ettim.1 günde kargoya verildiği belirtilen ürün 2 hafta olmasına rağmen dağıtıcı firmaya ulaşmadığı için şuanda gönderemediklerinden bahsediyorlar.Ve ürün hala stoklarda var olarak gösterilip 1 günde gönderileceği vaadediliyor.Almayı düşünen arkadaşlar varsa işin bu boyutunu bilsinler istedim.Herkese güvenli alışverişler.







  • Alırken Hızlı Alıyorsunuz da kavuşması o kadar kolay olmuyor demek ki. Bu siteden daha önce yapmış olduğum pekçok alışveriş olmasına rağmen son birkaç aydır yaptıkları akıl almaz davranışlardan ve forumu da kendilerine alet etmelerinden dolayı artık alışveriş yapmıyorum ben. Bu forumda benim gibi düşünen pek çok arkadaş olduğunu da biliyorum.

    Ha bu arada; bu konu da birazdan silinir zaten bilginiz olsun...
  • aslında fiyat ne olduğu belli olmayan tv kartınıda eklersek ve tv kartının da 100 tl den aşağı olmayacağını düşündüğümüz zaman 972 tl ye geliyorki bu ürün için iyi bir fiyat.Şuan askerde bulunduğumdan laptopum için tv kartı ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için almak istemiştim.Umarım ürün en yakın zamanda tedarikçi firmaya gelir.Ürün eğerki verilecekse sıcak bir fırsat olduğunu düşünüyorum.Size göre nasıl?
  • KDV İndirimli : 1,171.90 TL olarak belirtiyor. TV kartına 100 tl deseniz bile fiyat 1072 tl ye gelir ki bence normal.
    Hepsiburada ve ereyon'daki IBM 3000 N500 'ü de değerlendirin derim. Bütçeniz misaitse eğer şu an Vatan'da indirimde olan
    LG R501 de çok iyi duruyor (world kart için 1400 tl)

    quote:

    Orjinalden alıntı: BLACKLEO55

    aslında fiyat ne olduğu belli olmayan tv kartınıda eklersek ve tv kartının da 100 tl den aşağı olmayacağını düşündüğümüz zaman 972 tl ye geliyorki bu ürün için iyi bir fiyat.Şuan askerde bulunduğumdan laptopum için tv kartı ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için almak istemiştim.Umarım ürün en yakın zamanda tedarikçi firmaya gelir.Ürün eğerki verilecekse sıcak bir fırsat olduğunu düşünüyorum.Size göre nasıl?




  • Hızlıal dan yaklaşık 2 ay önce 1500 ytl civarında bir çamaşır makinası almıştım ve 2 gün içinde teslim edilmişti.Ama forumda hızlıal la ilgili son 15-20 gündür açılan konular eğer o zaman olsaydı kesinlikle çamaşır makinası siparişi vermezdim.İnşallah hızlıal yetkilileri nedemek istediğimi anlamışlardır....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hypericum

    KDV İndirimli : 1,171.90 TL olarak belirtiyor. TV kartına 100 tl deseniz bile fiyat 1072 tl ye gelir ki bence normal.
    Hepsiburada ve ereyon'daki IBM 3000 N500 'ü de değerlendirin derim. Bütçeniz misaitse eğer şu an Vatan'da indirimde olan
    LG R501 de çok iyi duruyor (world kart için 1400 tl)



    arkadaşlar ürün 2 hafta sonra nihayet kargoya verilmiş durumda.Ben bu ürünü sipariş ettiğim zaman ürün fiyatı 1.063 ytl idi.Suan da fiyatı 100 tl daha fazla.Hal böyle olunca ürün sıcaklıktan çokmış buz gibi olmuş:) Hypericum arkadaşım bende lenovo n 200 var ve eşim kasasını beğenmedi.Çok üst düzey kullanıcı olmadığı için çok iyi bir laptop almaya da gerek yok.Yine de önerin için teşekkür ederim




  • hocam bende hızlıal.comdan bu ürünü almak istiyorum görüşlerin nelerdir tavsiye ediyor musun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 6 Ocak 2009; 23:09:16 >
  • makina güzel makina bu kadar süre gelmemesinin sebebi yılsonu oluşu ve datron firmasının bir türlü işlemcileri gümrükten çekememesi diyebiliriz.eski seri ile yeni seri arasında işlemci farkı var eski pl320 lerde 5750 yenilerde 5800 işlemci var.bu sizin almak istediğiniz tw7 serisinde de böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 7 Ocak 2009; 10:05:57 >
  • bilgisayar nihayet geldi.Şuanda fiyatı benim aldığım fiyatın üzerinde ama şuan ki fiyatına bakılacak olsa dahi alınabileceğini düşündüğüm bir ürün.Tv kartı hediyesi sanırım datron tarafından göndilecek.Vista vardı ağ bağlantısı sorunu yaşattığı için xp de kurdum.Çok iyi oldu.Kasa ince ve şık yapılmış.Kaba değil.memphis1tr arkadaşımın dediği gibi t 5800 işlemcili.merak ettiğin birşey varsa cevaplayabilirim.
  • datronu alan üstadlar sizce yetrli bir bilgisayarmı?sorun yaşattımı..programlarda kasıyormu?tv kartı geldimi? teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.