Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
111
Favori
195.469
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önemli Not: Arkadaşlar ek ödeme kampanyası sonlandırılmıştır.




    Arkadaşlar kampanya ile ilgili herşeyi buradan konuşalım.

    İlk mesaj güncellenecektir.

    01-30 Eylül ek ödeme tutarları aşağıdadır. Yani bu telefonların birini sipariş ettiğinizde eski telefon tutarına ek olarak aşağıdaki ek ödemeyi alacaksınız. Kampanya her ay değişen tutarlar ile yenilenmektedir. Tabiki uzatılacağı garanti değildir.

    Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

    Temel olarak:

    -Öncelikle telefon satıcısı Hepsiburada olmalıdır. Yoksa kampanyadan yararlanılamıyor.

    -Telefonu alırken eskiyi yenile kısmından devam ediyoruz. Alttaki resimde çizilen yerden

    Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu



    Mutlaka “Nakit olarak öde”yi seçiyoruz””.

    Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

    Sorulan soruları cevapladıktan ve imei numaramızı girdikten sonra eski telefonumuza verilecek maksimum tutar bize gösteriliyor.

    -Kabul edersek yeni telefonun tam parasını ödüyoruz.

    -Bu sırada siz eski telefonunuzu kargoya veriyorsunuz ya da kuryeye aldırıyorsunuz. Yeni telefon ertesi gün geldiği için 2 telefon da aynı anda elinizde olabiliyor.

    - Verilen tutarı kabul edersiniz hepsiburada yukarıdaki tabloda yer alan ek ödemeyi kartınıza veya kredi çektiyseniz hesabınıza, telefonun tutarı ise easycep firması tarafından hesabınıza yatırılıyor.

    - Genelde hepsiburada ödemeyi kabulden sonraki gün, easy cep firması da kabulden 2-3 gün sonra yapmaktadır.

    -Easycep firması eski telefonunuza verilen ilk değeri yaptığı inceleme sonrasında düşürebiliyor.

    -Eğer bu tutarı görüp kampanyaya öyle devam etmek isterseniz, iade etmek için yeni telefonu açmamayı tercih edebilirsiniz.

    - Sipariş verdikten sonra süreçleri Destek Taleplerim - Eskiyi Yenile Kısmından takip edebilirsiniz. Örnek süreç tamamlanmış ekran görüntüsü:

    İphone se 2022 sipariş verilmiş ve eski tel olarak P9 lite yollanmış. P9 lite için verilen ilk teklif telefonun incelenmesi sonrası düşmüş

    Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

    Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu


    Başka bir arkadaşın satın alma sonrası örnek görüntüsü:

    İphone 13 sipariş verilmiş eski tel olarak İphone X yollanmış

    Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

    Başka bir görüntü:

    Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu


    -Eski telefonunuzu yollamadan sıfırlamamız gerekir yoksa telefonunuz size geri yollanır.
    -Eski telefonu şarj cihazı ve kutusu ile yollama gibi bir şart yoktur.
    -Tabloda İphone 12 yer almadığı için kampanya kapsamında değildir.Yani İphone 12 siparişinize ek ödeme alamazsınız


    Hepsiburada sitesinde yer alan koşullar:

    KAMPANYA KOŞULLARI:
    Eskiyi Yenile kampanyasından faydalanarak “Nakit olarak almak istiyorum” alanından başvuran müşterilere eski telefonunun tutarına ek olarak belirli tutarda* ödeme yapılır.
    Kampanya 1 - 30 Eylül 2022 (bu tarih dahil) tarihleri arasında verilmiş olan siparişler için geçerlidir.
    Kampanyadan seçili model telefonlardan** satın alan, ve sipariş verirken ürün sayfası alanında yer alan “eski ürününü yenisi ile değiştirmek ister misin” alanındaki “faydalan” butonuna tıklayarak çıkan formu “nakit olarak” dolduran müşteriler yararlanabilecektir.
    Kampanyaya katılabilmek için seçili model telefonlardan birinin ürün sayfasındaki katılım formu doldurularak ürün sepete atılmalı ve sepetteki aynı ürünün siparişi tamamlanmalıdır.
    Müşteri tarafından Eskiyi Yenile kampanya kapsamında ürün tutarına ek tutardan faydalanabilmek için “Nakit olarak almak istiyorum” alanından başvuru yapılır. Müşterinin bu kampanyadan yararlanabilmesi için seçili model telefonlardan** birini satın alması ve ürün bedelinin tamamını ödemesi gerekir.
    Başvuru sonrasında müşteri tarafından gönderilen cep telefonunun beyan ettiği özelliklere uygun olması ve müşteri tarafından seçili model telefonlardan** birini satın alınması halinde başvuru sırasında teklif edilen ön teklif tutarı müşterinin belirttiği hesabına aktarılır. Müşteri, ödemenin yapılacağı banka hesap bilgilerini eksiksiz, tam ve doğru olarak belirtmek zorundadır. Müşteri adı ile hesap sahibi adı aynı olmak zorundadır. Aksi takdirde, Hepsiburada' nın hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    Seçili model telefonlardan** birini satın alan müşterilerin Eskiyi Yenile kampanya başvuru esnasında ekranının son kısmında teklif olarak yer alan tutar müşteriye aktarılacak toplam tutar olmayıp bu tutar başvuru tamamlandığında sunulan ön teklif tutarıdır. Ürün teklif tutarına ek olarak ödenecek olan tutar, süreç tamamlandığında Hepsiburada tarafından müşterinin ödeme yapmış olduğu kartına iade edilecektir.
    Bir müşteri kampanyadan ancak 1 defa yararlanabilir. Farklı müşteri adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada.com getirilen ürün tutarını ve belirtilen ek ödemeyi yapmama hakkına sahiptir. Kampanya Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli olup stoklarla sınırlıdır.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 2 Ekim 2022; 13:51:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Ağustos ayında 0 ayarında iPhone X 256 GB cihazımla kampanyaya katılıp 23.000 TL’ye iPhone 13 256 GB almıştım. X cihazıma 9100 tl teklif vermişlerdi daha sonra 1500 tl civarında kesinti yapmışlardı. Kampanyayı kaçırmamak için kabul etmiştim mecburen fakat daha sonra tüketici hakem heyetine başvuru yaptım, güzelce açıkladım durumu. Fiyat kırmalarının nedeni batarya yüzdesi düşmüş, pil şişmiş gibi şeylerdi. Bende dilekçede hepsiburada tüketicilere batarya hakkında sorular sormuyor tüketicileri yanıltıyor diyerek açıklamıştım. Bugün karara bağlandı ve kazanmışım. Hakkımızı arayalım arkadaşlar.
    Arkadaşlar cümleten merhaba, daha öncede yazmıştım. Garantili teknoloji isimli firma sudan sebeplerle fiyat kırıyor diye. Bunu test etmek amaçlı sıfır hiç kullanılmamış iphone 11 gönderdim kendilerine. Sıfır telefondan bile 800 lira fiyat kırdılar. Isınma oluyor diye. Bu iş tamamen düzmece. Hepsiburada 3 kuruşun hesabını yapıyor.

    Merhaba, Hepsiburada ile yaşadığım süreci aktarmak isterim;


    11 Kasım'da iphone 11 64 GB telefonu iade ederek (13.500 TL teklif gelmişti) iphone 14 128 GB aldım (29.899 TL idi).


    Aldığım telefon 14 Kasım'da teslim edildi, ben hemen kullanmaya başladım.


    Telefonu sipariş verirken göndereceğim telefon için "kapımdan alınsın" seçeneğini seçmiştim ve ilk müsaitik 18 Kasım'a vardı. 18 Kasım Cuma günü hepsijet kargoyu gününde aldı ancak teslim etmeleri 22 Kasım'ı buldu. Hem Kasım kampanyaları yoğunluğu hem de cuma akşamı almış olmaları nedeniyle gecikti biraz ama sorun değil.


    Telefon teslim edildiği gün (22 Kasım) incelemeye başladık mesajı geldi ve aynı gün 13.500 TL'lik teklifin kesinti yapılmadan onaylandığı, ilgili tutarın 3 gün içinde hesabıma aktarılacağı bilgisi uygulamadaki ilgili yerde göründü. Ertesi gün 17:00 gibi hesabıma geçmişti ücret.


    Gönderdiğim telefon bence kusursuz durumdaydı, bu nedenle kesinti olmayacağını düşünüyordum. Telefonu göndermeden önce bir kaç telefoncuya ve teknosa'ya gösterdim, fiyat kırmak için saçma sapan bahanelerle geldiler; telefonun kenarındaki toza çizik diyen oldu, üfleyince gitti bişey diyemedi. Ekranın üstündeki cam filmindeki çiziği ekranı çizilmiş diye söyleyen de oldu. Hepsiburada hem daha yüksek teklif etti hem de saçma bahaneler çıkarmadı.


    Hele teknosa en saçmasıydı; Metrogarden AVM'deki teknosa'ya gittim, teklif verebilmek için bile icloud'dan çıkış yapmam gerektiğini, her yönünün fotoğrafını çekerek sisteme yükleyeceklerini, daha sonra teklifin geleceğini söylediler. Anlaşılan Teknosa yöneticileri mağaza müdürlerine güvenerek iş yapmak istemiyor, tüm süreci sistem üzerinden yönetmeye çalışıyorlar. Teklif almadan çıktım.


    Bence hepsiburada'daki süreç oldukça başarılı, telefonunuza güveniyorsanız kesinti yapmayacaklarını düşünüyorum. Eğer iadeyi daha hızlı almak istiyorsanız kargoya siz vermelisiniz.

    Hocam senin bu yazdığın forum ruhuna aykırı değil mi. O zaman ben hiçbir fırsatı paylaşmayım çünkü şöyle düşüneyim; arkadaşlarım tanıdıklarım ailem yararlansın, hızlıca tükenmesin, indirim oranı düşmesin.

    Bir de bu kampanyanın reklamı tüm tv lerde döndü 80 milyon izledi. Bu konu mu suçlu oldu

    Ayrıca konunun açılmasındaki ana neden İphone fırsatları konusının çorbaya dönmesiydi. O konunun farklı bir konsepti var. İnsanlar oraya param yatmadı, kurye gelmedi yazmasın istedik. Çok şikayet vardı o konuyu kullananlardan.

    Başım göğe ermedi anlayacağın
  • Bu nasıl ana konu, ne bilgi var ne detaylı anlatım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya 1-31 Temmuz 2022 (bu tarih dahil) tarihleri arasında verilmiş olan siparişler için geçerlidir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iPhone fırsatlarında konuşulurken, görünüşe göre son üç gün kalmışken yeni konu açmaya gerek var mıydı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Etienne Lantier E kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya kaç aydır yenileniyor. Tv teklamı bile yaptılar. Ağustos da da devam eder diye düşünüyorum. Diğer konuda aynı sorular tekrar tekrar soruluyor. Burada ilk mesajdan görülebilecek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir tane iphone 5s var elimde. Ekranin yarisindan itibaren goruntu bozuk. Bu sekilde telefonu kabul ediyorlar mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P9 lite için 264 tl size nakit veriyor tamamda 2000 tl kampanya ne oluyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SEGHRİ kullanıcısına yanıt
    Sorulan sorularda buna göre cevaplaman gerekir. Açılmayan telefona bile ek ödeme alanlar oldu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • olepsinark O kullanıcısına yanıt
    Hocam o hepsiburadanın ek ödemesi. Se 2022 almak için P9 lite yollanmış. 264 tl nakit hesaba gelmiş. 2.000 tl de hepsiburada tarafından karta iade olmuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Ben eski telefon bilgilerini girdim teklif verdi ama kazanım miktarını yazmadı onu nasıl bileceğim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olepsinark O kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki tabloya bakacaksınız. Örn: Satıcısı Hepsiburada olan İphone 13 için size verilen teklife ek 3.000 tl alacaksınız
    Kazanım olarak sipariş verdikten sonra gözükmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 30 Temmuz 2022; 1:47:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 12 pro telefonum için 15 bin verdi :/ çok da mantıklı gelmedi

  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    O listede benim telefon yok ama verdiğiniz örnekteki p9 lite var 2000 tl vereceği doğrumu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3310 telefonumu yazdım,kazanım değil borç çıkardı ekstradan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl bu kampanyadan 11 aldım bu yıl 13 almak istiyorum. Kampanya detaylarında bir müşteri 1 kez faydalanabilir yazıyor. Burada ki 1 kezden kasıt 1-31 temmuz aralığı mı acaba bilgisin olan var mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tabloda s22 var ama hb satıcılı s22 yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takas olayında piyasa ayarında fiyat yada kar beklememek lazım, sonuçta bir hizmet sunuyorlar, illa ki arada kazançları da olacak, en büyük faydası vakit kaybı yada diğer insanların nazı niyazıyla uğraşmıyorsunuz

  • Arkadaşlar merhaba, şimdi haftasonu geldiğ için ve ptesi de Ağustos a girdiğimiz için telefonu bugün sipariş versek ptesi falan telefon elimize geçer bizim gönderdiğimiz telefon da yine en erken ptesi geçer ellerine. Temmuz bitmiş oluyor kampanyadan yine de yararlanmış olur muyuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Siparişinizin Temmuz da olması yeterli hocam. Diğer işlemler Ağustos a kayabilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.