Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (8722. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 34 Misafir (2 Mobil) - 39 Masaüstü4 Mobil2 Android
5 sn
349.769
Cevap
2.719
Favori
21.320.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 87208721872287238724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaz indirimleri kesin tarihi belli oldumu beyler ?
  • Satın aldığımız oyunlarda 2 hafta içinde iade hakkımız var ya, o kütüphaneye eklenen oyunlar için mi geçerli yoksa envantere eklenen hediye oyunlar da iade edilebiliyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 14 Haziran 2016; 11:30:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

    yaz indirimleri kesin tarihi belli oldumu beyler ?

    23 haziran 4 temmuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a.ekin kullanıcısına yanıt
    farketmiyor edebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VYC Majoris

    Koleksiyon kartı satmak isteyenler için birkaç şey yazayım. Öncesinde hiç bir tecrübem yoktu ama birkaç günlük satıştan sonra fena gitmiyor şimdilik.

    Bir kartın satışı şu anda 0.2tl ise o karttan 0.18tl geliriniz olacak demektir. Bu fiyattan %99 oranında, çok süre geçmeden satılacak. Kartın fiyatı artar mı azalır mı diye kafa yormaya gerek yok çünkü incelediğim kadarıyla bunu bilmek imkansız. Geçen seneki yaz indirimlerinde kartlar genellikle aynı kalmış. Artsa bile birkaç kuruştan fazla değer kazanmıyor. İstisnalar vardır tabi. Bu yüzden acelesi olan şu andaki fiyatlara göre satışa çıkarabilir.

    Benim şahsen pek acelem yok. Bu yüzden başka bir yöntem izledim. Elimde 1000 civarı kart var. Elimdeki kartlar ortalama 25 kuruştan gidiyor diyelim. Bu durumda bize kalan miktar 0.22TL. Yani toplamda 220TL edecek. Kartları zamana göre oluşturulmuş fiyat grafiklerine bakarsanız belli bir müddet bekleyince daha yüksek fiyatlara satılabildiğini görürsünüz. Yani şimdi 25 kuruş olan kartı 35 kuruştan satışa çıkarıp 31 kuruş bile kazanabilirsiniz. Biraz bekleme süresiyle tabi. Yaz indirimlerine kadar hepsini satayım da o paralarla oyun alayım diyenler bunu denememeli.

    Son 1 aylık süreye bakın ve göreceksiniz ki 25 kuruşluk kart 30-35 kuruşlardan onlarca veya yüzlerce satış yapmış. Çok abartmadan bu tarz fiyatlar verilebilir. Yüzlerce kartı böyle tek tek incelemek zor olacaktır, gerek de yok zaten. Bir göz atmanız ve kartın şu anki getirisinden 4-5 kuruş yukarı yazmanız yeterli.

    Yani şu anda 30 kuruşa satılan kartın bize 27 kuruş getirisi oluyor ama acelesi olmayan kişi fiyatını 36 kuruş olarak belirlerse eline 32 kuruş geçecek. Sonuçta bunlar lira değil, sadece kuruş olduğu için uğraşmaya değmez diye düşünülebilir ama yüzlerce kart söz konusu olunca fazladan 1 tane AAA oyun parası edecektir.

    Diğer bir husus ise belirlenen fiyatlar arasındaki küçük nüans farkları. Şöyle ki; sonu 9 ile biten sayılada satış yapmak daha kolay. Örnek olarak bir karttan 0.3tl kazancınız olacak şekilde fiyat belirlerseniz alıcının 0.34tl ödemesi gerekecek. Bunun yerine, 1 kuruş daha az kazanayım ama daha kolay satayım derseniz fiyatı 0.29 yaparsınız ve kazancınız 1 kuruş düşer fakat alıcının ödeyeceği fiyat 2 kuruş (bazen 3) düşecektir. Bu da sizin kart satma ihtimalinizi 1 kademe atlatacaktır. 0.34tl'den de koysanız satılacaktır zaten ama biraz daha fazla zaman alacaktır.

    Bu şekilde 250 tane kartı satışa koydum ve 5 gün içinde 40 tane satıldı. Çok uzun bir bekleyişten de bahsetmiyorum yani. 1000 tane kartı bu şekilde satarsam 50-60 lira fazladan gelmiş olacak. Fena değil bence.

    1000 tane kartı nasıl yaptın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Syronwar kullanıcısına yanıt
    Kütüphaneyi doldurarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu yaz kartlarını nasıl çıkartıyosunuz nerden buluyosunuz anlamadım ben yardımcı olabilecek var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santuri Efendi

    Ya bu yaz kartlarını nasıl çıkartıyosunuz nerden buluyosunuz anlamadım ben yardımcı olabilecek var mı

    rozet işleyince veriyor . ek başka yolu varmı bilmiyoru
  • http://store.steampowered.com/app/335300/
    http://store.steampowered.com/app/335300/

    DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin 20tl
    DARK SOULS™: Prepare To Die™ Edition 7,75tl

    bu indirimli fiyatları ilk defa görmüş. Günümüzde 3'ün çıkışıyla gündeme oturdu sizde alınır mı 27 lira verilip ? Değer mi ? Yoksa yaz indirimlerini mi beklemek daha mantıklı




  • tekken 7 pc yede gelecekmiş steam sayfası açılsın ön sipariş vericem....
  • Kütüphanemizde bulunan oyunların kartlarını elde etmek için güncel hangi program kullanılıyor şuanda. Ban korkusu nedeniyle hep ufak boyutlu oyunları indirip kartlarını düşürüyordum ama böyle oyunum da kalmadı artık pek.
  • Idle Master
    Herhangi ban yiyen birisini görmedim yakınımda, ban olacaksa şöyle olur. Online oyun oynarken Counter Strike - TeamF. - Dota2 tarzında oyunlar oynarken kendi güvenlik sistemleri olduğundan o sırada eğer programı açarsanız ( yasak program olarak algılayıp ban yiyebilirsiniz ) Şahsen 2 senedir kullanıyorum ve 650 oyunumda hepsi için kullandım O yüzden sadece herhangi bir oyuna girmediğiniz zamanlarda açın kullanın yoksa haliyle kullanıcı hatasından 2 oyuna birden girip sonra neden ban yedim oluyor bazı yabancı forumlarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukabay -- 14 Haziran 2016; 15:40:26 >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Buna benzer bir olayı arkadaşım yapıyor.Cs:GO kasaları 5-10 kuruşken alıyor 400-500 tane uzun vadede 20-30 kuruş oldumu satıyor.İndirim dönemine para çıkıyor.
  • Idle Master güncelleme almayacak vs denilmişti diye hatırlıyorum, hala işlevini koruyorsa onu kullanırım bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RushComeBaby

    Idle Master güncelleme almayacak vs denilmişti diye hatırlıyorum, hala işlevini koruyorsa onu kullanırım bende.

    Şuan Idle Master'ı sorunsuz bi şekil de kullanıyorum 250 kadar kart düşürdüm son bikaç hafta da. son 41 kartım kaldı onlarda ağır ağır düşüyor.
  • MoÇü kullanıcısına yanıt
    ıdle master ıcın oyunları indirmem gereklimi ?
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Hayır gerekli değil.
  • Hangi oyunlarin karta sahip oldugunu nerden bakabiliyoruz.
    Bazi bundle da dusen kartlar daha oyunlardan daha pahali oluyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kukabay kullanıcısına yanıt
    DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin
    Oyun + tüm DLC'ler ve grafikleri güncellenmiş hali sanırım? Bilen varsa yazabilirse sevinirim. Alıp yazın kanser olmak gibi bir niyetim varda.
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    evet
  • 
Sayfa: önceki 87208721872287238724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.