Şimdi Ara

iphone 8gb 250$ 16gb 300$ mumkun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar

    yukarda bahsedılen fıyat cınlı bır sıteden bana werıeln fıyat.Adamla bgn konusdum ve fıyat olarak bana % 100 orjinal apple iphone 8gb ıcın 250$ 16gb 300$ fiyat werdı . urunu dhl ıle postalayacaklarmıs en az 5 adet aalabılıyormusuz.adama sordum cakma cın malı ıphone falan degıl demı dıe adam bana onlar 100 150 dolar cıvarı dedı sızce dogruluk payı nedır bırde bunu ınt sıparıs edecem.Lutfen gercekden bu ısden anlayan bırı cvp werırse sewnırım.bıldıgım kadarıla ıphone lar cınde uretılıyor . legal deılde ıllegal yoldan satıyor olabılırler. Bırde 1.5 mılyon kayıt dısı ıphone warmıs bunların ıcındende bırı olabılır.adamlar 1 yıl garanti werdı.Eger gercekden orgınal ve gondermede sorun olmazsa bı 100 tane almayı dusnuyorum parca parca. 16 gb 800den dayadım mı kapıs kapıs gıder gitti gidiyorda.Vergi keserler mı bıde bunu ogrenmek ıstıyorum.adma dedıkı bız bunu ambalajlar 30 40$ lık mal gıbı n cıkarırız cın gumrugunden dedı.Ayrıca gonderırken onlıne alıs-werıs yapamıyosun benm once western unıon ıle parayı gondermem gerekıyormus( bu konuda gercekden tecrubesı olan bırı yazarsa sewınırım)

    Ayrıca adamlar sadece iphone deıl tum modellerın orjınalını ps3 xbox wii plazma tv vs. satıyorlar almak mantıklı mı urunler gercekden orgınal mıdır bunu ogrenmek ıstıyorum.

    n95 8gb turkıyede 1000$ adam bana 230 dolar dedı ımıtasyonda deılmıs ole dedı.

    nasıl bu kadar ucuza satıyorsunuz dedım ozamanda urunler burda uretılıyor ve fabrıka cıkıs fıyatlarından alıyoruz dedıler ne kadar dogru ne kadar yanlıs yardımcı olurmusuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 8 Mayıs 2008; 22:15:53 >







  • bence bulaşma derim..
  • bncede hiç bulaşma sonuçta karşıdaki adamı hiç tanımıyorsun parayı yolladıktan sonra sana güle güle derse ne diyeceksin? bu bir ,olduda yolladı gümrükte takılma riski büyük ya takılırsa? bu iki, hadi gümrüğüde geçti eline ulaştı diyelim ya çakma çin malı çıkarsa? bu üç bnce almamak için yeterince neden var bulaşma derim karar senin

    bu arada bu satışı yapan siteyi bizle paylaşırsan sevinirim o zaman farklı yorumlar yapacak arkadaşlarımız çıkabilir saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oGuxXx* -- 8 Mayıs 2008; 22:23:02 >
  • 1-2 adet almaktan çok zarar gelmez, küçük adetlerde denemekte fayda var. ama ne derece güvenilir bir satıcıdır orasını bilemiyorum işte ;)
  • Firmanın tescıllı bır belgesını scnaer yapsınlar ve malınıze yollasınlar ve buna göre araştırıp öyle gırın alma işine evet bazı mallar üretılen yerlerdeyuklumıktarda alınırsa bızlerı ister istemez şüphe ıle o fıyatlara bakmamıza yönlendırıyor ama dedıgım gıbı fırmanın naylon olmaması gerekır..ve iyi araştırmak lazım....
  • bulaşmamanı tavsiye ederim n95 8gb a 230$ demiş bide adamın karını çıkartın bu işten telefonun maliyeti çıkmaz...% 80 çin malı gönderecektir dış kasası aynı zaten ona güveniyodur
  • dostum bu işlerin toptan ve perakende olarak içinde biri olarak söyliyim N95 8gb a 230 dolar demişsee bu işte bi gariplik var mümkün degil olasılık yok sıfır olmasına o kadar diyorum sana! iphonelar doğru olabilir refurbished iphoneları toplayan firmalar var fiyatta o civar
  • Merhaba,

    Sunu unutmayın satıcı "western union" dedi mi anlayın ki kandırılmak uzeresiniz..

    Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak diye bir atasözümüz var.

    Para kazanmak umidiyle elimizdeki parayı kaybetmeyelim.

    Son pismanlık fayda vermez malesef. Lütfen uyanık olalim.
  • arkadasın dedıgı gıbı belgelerı ısteyeyım zaten beyler western unionda soyle bı sıstem war bılmem bılıyomusnuz sıze bır sıfre werıorlar parayı yatırdıkdan sonra ve sız o sıfreyı wermeyınce karsı taraf parayı cekemıyor bır blokaj dıyelım.

    iphoneistanbul34 adlı arkadasım cok saol dedıklerın ıcın bende ılk basda ole dusundum ve snn dedıgınde brz daha bu suphemı artırdı ama ozellıkle sordugumda bana cakma olmadını soyledı sıteye gelıncewww.dıytrade.com ama arkadaslar gorusdugum kısı msn uzerınden yazısıyorum werdıgım sıtede cok fazla sırket urunlerı war . Bnm yazgıdım fıyatlar orgınal modeller ıcın gecerlı . BIr arkadasın dedıgıb gıbı sırketın bılgılerını ısteyeyım guzel dusunce .İphone refurbished dedın ya brz acarsan sewınırım sırf kullanmak ıcın sıparıs edecekdım en az 5 tane oldugu ıcın 4 adet daha sıparıs etmeyı dusunuyorum ne yapayım turkıyede 1 mılyar wermekdense orda 4 tane alırım :D daha mantıklı geldı arastırıyorum sureklı onlıne satıs sırketlerınde en ucuzu 600$ iphone larda suphem yok orgınal olup olmadıgına ama acaba bu urunlerın sorunlularını onarıpda mı satıyorlar oda olabılır .Cın deyınce dusunceksın pılını degıstırseler dandık pıl taksalar zarar :D


    İphoneistanbul sendede fıyatlar 1 mılyar eger ucuzsa senden alırım dostum :D




  • hayal den başka bişey değil bence iphone 250 300 dolar nasıl inanıyosunuz anlamıyorum ya
  • Olabilir arkadaşlar , olmaz diye bir şey yok , konteynırları patlatıyorlar , bu tip mallar piyasada çokça var, eğer orjinalse büyük ihtimal çalıntıdır...
    Bazı çin sitelerinde ps3,n95, den rolex e kadar acaip acaip fiyatlara orjinal denilen mallar görüyorum, riske girmeye değermi??? aklımı peynir ekmekle yeseydim değerdi :)
  • BEn adamın yerinde olsam 1 kg hıyar paketler yollarım alıcıya. Enayiliğine doymasın kim alıyosa..
  • alma arkadaşım bence git telefoncudan al daha iyi ankarada oturuosan yardımcı olurum sana.hatta tüm ankarada oturan kişilere duyuruluur.ben 8gb aldım telefoncudan.hiç sorun yaşamadım.kar amacıda gütmüyorum.isteyene yardımcı olurum.
  • emreterzıoğlu Ankara için güvenılır bır İphone alacağım yer için bana PM atarmısınız rica etsem....
  • bu fiyatlarla mümkün değil, mağaza satış fiyatı belli sonuçta ..
  • attım dostum pmden.
  • Bence macera arama.150 $ kazanacağım diye 250 $ olma :) tabi bir de ucuz diye birkaç tane sipariş verirsin,sonra da ara ki adama ulaşasın :)
  • Bu olay benim arkadaşımın başına geldi orjinal diyorlar ama imütasyon geliyor kesinlikle almayın derim.
  • Sanırım Ocak ayındaydı, China Mobile ve Apple, iphone'un Çin'de satışı konusunda anlaşamadıklarını duyurmuşlardı. Konuyla ilgili bazı resmi argümanların ötesinde, esas anlaşmazlık nedeninin, Çin'de bulunan olağanüstü sayıdaki iphone'lar olduğu söylendi.

    Hatta Çin'lilerin Apple'ın Çindeki fabrikasından iphone şemalarını çaldıkları ve kaçak üretim yaptıkları iddia edildi. Apple'ın ürettiğinden daha fazla iphone'un Çin'de dolaşımda olduğu iddia edildi.

    Özetle, sana bu fiyatları veren firma, büyük ihtimalle çakma iphone satıyordur. Çalıntı falan olma ihtimali da var tabi ama sanmam. Ödemelerin western union üzerinden talep edilmesi ise tam kabus. Niyeti direkt belli ediyor.

    Uzun lafın kısası, sakın bulaşma diyorum, diğer forumdonanım üyeleri gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcagirici -- 9 Mayıs 2008; 13:24:01 >
  • al kardeş al bakalım güme giden bi kişi olsun doğruysa herkes alsın doğru değilse sana patlasın ehuehuehe..

    şaka bir yana o kadar alma diyen varki aynı olaylarla malezyadan ben karşılaştım adamlarla telefonla saatlerce görüştüm ( yalan sanmayın voip üzerinden aradım )

    yok bilmem öle yok böle bide çoğu dolandırıcı türk oraya gidip buradakileri düdüklüyorlar..

    bikere alsanda ucuzda yazsa gümrükten alamazsın isterse 1 dolar desin burada alamazsın ..

    çekeceğin çile vs vs ve yıllar boyu anlatacağın düşündükçe bu en enayilik diyeceğin bir maceraya atılmak istemiyorsan sen gel kestirmeden dön bu işetn ok..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.